Seni en kolay ne gülümsetir, küçük bir jest mi, güzel bir söz mü yoksa sevdiğin birinin sesi mi?

Seni en kolay ne gülümsetir, küçük bir jest mi, güzel bir söz mü yoksa sevdiğin birinin sesi mi?

Yeni bir güne uyanışım, güneşin doğumuna bir kez daha şahit oluşum 🫠
Ben jest görmedim, zor zamanlarımda bi ses bana seslenmedi, güzel sözleri ihtiyacım olduğu anlarda duymadım bu yüzden bunların zenginliğini bilmiyorum, tatmadım ahaha
Genelde küçük ama içten şeyler… Mesela sabah kahvemin tam istediğim gibi olması, sevdiğim birinin beklenmedik bir mesajı, ya da uzun zamandır dinlemediğim bir şarkının bir anda çalması. Bazen de sadece günün sessiz bir anında, her şeyin yolunda olduğunu fark etmek yetiyor gülümsememe.
gülesim varsa gülerim yoksa hıh derim azcık dudağımın kenarında çizgi oluşur ciddiyetime geri dönerim. Ruh halime bağlı... küçük şeylerden mutlu olabilirim ama önce bulutlarımın dağılması lazım.
Bunalımlar, telaşlar içindeyken halini fark edip ince küçük jestlerle gülümseten insanlar, yeryüzüne dayanabilmek için en büyük şanstır. 🌸İyiki varlar. 🙏
🐾onlar her şey benim için.😇
Küçük ama anlamlı bir jest beni çoğu zaman gülümsetir. 🌸 Birinin samimi bir şekilde içten davranması ya da hiç beklemediğim bir anda güzel bir söz duymak… Bunlar hayatı daha sevimli hale getiriyor. Bazen de sevdiğin birinin sesini duymak bile gününü güzelleştirebilir. Senin de minik detaylarla mutlu olduğun kesin, çünkü sorunun sıcacık bir tat bıraktı! 😊✨
Cevap
9Cevap
Ben her seye gülüyorum ya.. asık surat.. suratsız olamıyorum
Gün içinde gördüğüm tüm güzel şeyler beni gülümsetir
Sen 😂
Bu yaziyi okuyunca bile tebessüm ettimi fark ettim... 😊 cok sükür severim gülümsemeyi ve gülmeyi...
Dean Winchester 🫠 ne zaman görsem beni gülümsetir 😃
🤫 eşim duymasın 🤭 🙄
👻👻
Her şeye gülümseme potansiyelim var 😊 iyilik görünce engel olamam
Güzel olan manidar her şey..
Hediye edilmiş bir kitap falan vardı koparıp uzatılmış bir çiçek yan yana yürürken ayağımda bozulduğunda beni tutan 1 el masamın üstüne konulmuş küçük bir not
Öyle biri yok))
Ya tamam🤣
Ben herşeye gülüyorum ya.. Hayatı izlerken her şey beni güldürüyor.. Hatta bazen saçma sapan yerlerde yapıyorum iyi olmuyor :))
Gülme sorunu yaşamıyorum ya😅
Sevdiğim insanalrla göz göze gelmek yetiyor
Gülmek için zorlanmam. Herşeye kolay gülebilen biriyim :))
Surat asıp oturan birisi değilim. Samimi bir muhabbet olursa gülümserim.
😃Ben genelde gülerim zaten
Aaaaa günaf günaf 😂
😂😂😂😂
Sen seversin diye aldım ya da yaptım denmesi
Küçük şeylerle mutlu olabiliyorum
Bu sıralar nasıl hissediyorsun diye sorulmaya ihtiyacım var ve güzel gülümseme sağlar
Bir günaydın mesajı
Güne sağlıkla başlamak ve iç huzur
Sevdiğim insanlarla bir arada olmak.
Düşünüldüğümü hissetmek
Çocuk tebessümü bile yeterli
Ben zaten güzeryüzlü biriyim ya
Kıvrak zekali kisiler
Sevdiğim insanı görmek
Sevdiğim insanlar sağlar
Yeğenlerim
Bazen anlık bir sinirlenme bile bunu yapabilir
Sevdiklerimin sesleri