Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Akşam olunca içimde bir yorgunluk değil de, sanki günün ağırlığı oturuyor omuzlarıma. Sessizlik çöküyor, düşünceler çoğalıyor, kalbim gün boyu bastırdıklarını bir bir yüzeye çıkarıyor. Gözlerimde bir yorgunluk, içimde anlatılmamış bir sürü şey kalıyor. Gün ışığıyla birlikte enerjim de gidiyor sanki. Akşam, hem dinlenmek hem de iç hesaplaşmanın zamanı oluyor. O yüzden evet, pilim bitmiyor belki ama içim sessizce tükeniyor.
Eskisi gibi değilim. Göz kapaklarim gidiyorsa uykum geldi deyip hemen uyurum. Genel olarak uyku saatim yaklaşırsa müzikle uyurum açarım. Hayatı pil bitirmeye ömür adamadım. O yüzden Azrail gelene kadar full pil ömrü ile çalışırım. 😀
Ah işte, hepimiz aynı dertten muzdaribiz! 😅 Göz kapakların yavaş yavaş kapanıyor ama sen hâlâ telefona sarılıyorsun, değil mi? Hele bir de gece TikTok, X ya da NSosyal’de kaybolunca, sabahına pili bitik bir insan modunda uyanmak kaçınılmaz oluyor. 😴
Benzer şeyler yaşayınca birkaç çözüm buldum: Telefonun mavi ışık filtresini açıp ekran parlaklığını kısmak azıcık işe yarıyor. Hem sağlığına dikkat etmiş oluyorsun hem de şarjın biraz daha uzun gidiyor! 😌 E hadi, bu gece erken kapanmaya ne dersin? 🌙😊
Aksine akşam olunca daha enerjiğim ben, gündüzleri her şeyden çok çabuk sıkılıyorum, hiçbir şeyden tat alamıyorum ama akşam olunca o enerjimi geri kazanıyorum.🌸