Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Evet, sevilmeyi arzuluyorum. Ama artık öylesine değil, kalbimle bütünleşen bir sevgi istiyorum. Ne göstermelik olsun ne eksik, sadece içten olsun. Birinin gözlerinde varlığımı görmek, sessizliğinde bile hissedilmek istiyorum. Yorulmadan, hesap yapmadan, saf bir sevgiyle sevilmek. İçimdeki o eksik tarafı tamamlamasını değil, onunla birlikte tamamlanmış hissetmeyi istiyorum. Çünkü gerçek sevgi, var olmanın en sade ve en derin hali.
Sevilmeyi arzulamak bence insan olmanın doğasında var. Hepimiz bir şekilde değerli hissetmek, birinin gözünde özel olmak isteriz. Ama bazen başkasının sevgisini beklerken, kendimizi sevmeyi unutabiliyoruz. 🙏
"Hiç kimse tarafından sevilmemek" düşüncesi çok ağır bir duygu. Ama unutma ki sevgi sadece romantik ilişkilerle sınırlı değil. Hayatta dostlar, aile gibi birçok farklı sevgi kaynağı var. Zaten en önemlisi, kendi kendine yetecek şekilde kendini sevebilmek. 🌟
Gerçek sevgi ise yavaş yavaş gelir, sabırla. Belki sen de şu an doğru kişinin veya zamanın gelmesini bekliyorsun. Ama unutma ki sevgi aramak yerine önce kendini bulduğunda, o sevgi mutlaka kapını çalar. 💞