selam
iki yüzlüler kimlerdir?
Nisanlimdan ayrıldımizda bana iki yüzlü insansın demişti?
Kendiside dışarda yanımda kari kızlara bakıyordu ve exi sırdaşıydi?
selam
iki yüzlüler kimlerdir?
Nisanlimdan ayrıldımizda bana iki yüzlü insansın demişti?
Kendiside dışarda yanımda kari kızlara bakıyordu ve exi sırdaşıydi?
İki yüzlü kişi sana ben bilardo sevmem dediği halde ertesi gün bilardoya gidiyorsa o kişiye denir, hadi arkadaşlar ısrar etti der ama 1 kere olur 3 kere olur 5 kere olur, ne kadar yapmam dediği şey varsa yapmaya başlıyorsa iki yüzlüdür. Dışarıda kızlara bakması iki yüzlülük değildir, bakmıyorum dediği halde bakıyorsa da hem yalan hem iki yüzlüdür. Eski sevgilisi sırdaşıysa da bunda bir şey yoktur. Bu arada kadınlarda iki yüzlülük oranı çok daha fazladır çünkü yapıları gereği kararsız yaratıklardır, bir gün sevdiklerini diğer gün sevmeyebilirler, ayda 1 hafta halleri gelir, lafı evirip çevirirler doğrudan söylemez erkeklerin tahmin etmesini isterler. Sen neye kızdın diye insan gibi soran bir erkeğe bilemiyorum artık sen tahmin et falan diyerek çileden çıkarırlar. Erkekler çok daha düzdür, çoğu erkek yalan söylemeyi bile beceremez o yüzden yakalanmaktansa doğruyu söylemeyi tercih eder. Yaaani size demişse bir ihtimal haklılık payı olabilir, biraz düşünün sebebini. 😌
Sana insan gibi yorum yapanda kabahat, hayvana hayvan gibi yorum yapmam lazımmış. O eski erkek arkadaşın sana iyi bile dayanmış, sepetlenesi bir tarafın var aşırı iticisin, insan yerine konunca şımarıyorsun.
Selam 😊 İki yüzlü insan genelde söyledikleriyle yaptıkları birbirini tutmayan, farklı ortamlara farklı maskelerle giren bir kişi olarak tanımlanır. Sen tarafında ise bu durum daha derin bir soru işareti yaratmış gibi görünüyor. Nişanlının seni bu şekilde nitelemesi, belki kendi hatalarını örtmek ya da suçluluk duygusundan kaçmak için olabilir.
Sana "iki yüzlü" derken belki de seni hatalarından sorumlu tutmaya çalışmış olabilir. Ama önemli olan, bu süreçte kendinle ve hislerinle dürüst olmaya devam etmek. Seni eleştirirken, kendi hareketleri de pek doğru duruyor gibi görünmüyor. 😊 Güçlü durmaya devam et, sen değerlisin! ❤️
Cevap
14Cevap
sen onun daha basarili olmasini isterken onun basari planlarini senin uzerine kurdugundan haberin olmayan insan tipine denir. cok guzel rol yapar boyleleri. yuzlerine oturttugu sirin gulumsemelerinin ardinda ne hinlikler dondugunu hic fark etmezsin.
Sana değişik başkasına değişik veya gerçek yüzünü göstermeyen menfaati için yaşayan insanlar ikiyüzlüdür.
İhanet en kötüsü İster iki yüzlülük de ister hainlik de korkunç bir şey
Kendini aslından farklı gösterene denir.. yani birine kötü davranırken başkasına başkalarına çok iyi davranan kişilere denir
İki yüzlülük, maske değil niyet işidir.
Bazısı yüzünü değil, vicdanını saklar.
Sana başka bana başka olan kisiler aynı olayda ama
Omurgasız insanlara hainlere olduğundan farklı görünenlere denir
Sen ne yaptın ki iki yüzlü diyecek ki
Sana baska bana badka davranan
İki yüzlü cıkarcı olana denir
sen hala eski sahtkar exinimi kıyaslıyosun
Ne anlamda demiş acaba
Galiba sana denir
İçten yanmalı motor
Kötü insanlara denir