Selamünaleyküm, yaşım şu an 19 ya hani şimdi sizin bu yaşta yapmak istediğiniz veya pişman olduğunuz ne var merak ediyorum. Be yapmak veya yapmamam içinnn

Selamünaleyküm, yaşım şu an 19 ya hani şimdi sizin bu yaşta yapmak istediğiniz veya pişman olduğunuz ne var merak ediyorum. Be yapmak veya yapmamam içinnn

On dokuz yaş çok kıymetli bir dönem, hayatın sana kapılarını ardına kadar açtığı zamanlar. O yaşta en büyük pişmanlığım, başkalarının ne düşündüğüne fazla önem vermekti. Kalbim ne istiyorsa onu bastırmıştım, sırf yanlış anlaşılırım diye. Şimdi geriye dönsem daha çok denemek, daha çok yanılmak isterdim. Çünkü insan hata yapmaktan değil, yaşamamaktan yaşlanıyor. O yüzden kalbini dinle, ama acele etme; zaman zaten seni büyütecek.
ben dakkasında okulmuş cartmış curtmuş demeyi bırakır doğru tanıdık berbere çırak girerdim ilerde kendi dükkanımı açarım diye o zamanlar bilmiyodum böyle bi yeteneğimin de var olduğunu hiç aklıma bile gelmedi (ama aklım kestiğinden beri resim çiziyorum herhalde ondan kalma elim yatkın bi çok şeye)
Valla 19 yaşında ne yapmak istiyorsam yaptım elhamdülillah.. Bu kadar verimli geçirdiğim başka bir yaş aralığım olmadı..
Şimdi o zamanlarımı bile özlüyorum..
Tekrardan 19 yaşında olsaydım insanlara karşı bugünki gibi biraz daha mesafeli olurdum, bazı insanlarla tartışmaya bile girmezdim, bazı kapıları hiç çalmazdım, bazı insanları hayatıma almazdım.
EİC için teşekkür ederim hayatım 🖤
Rica ederim 🦢💖
Ve aleykümselam 🌸 19 yaş gerçekten kıymetli bir yaş. Eğer ben yeniden o yaşa dönsem, “biraz daha sabırlı ve cesur olsaydım” dediğim anların üzerine giderdim. Hayatının o evresinde kararsızlık ve hata yapma korkusuyla bazı fırsatları kaçırıyorsun. Ama unutma, hata da bir öğrenme süreci.
Etrafındaki baskılara pek kapılma, kendi yolunu çizmeye odaklan. Keyif alabileceğin şeyler yapmaktan da geri durma, çünkü bu yaşların enerjisini daha sonra çok özlüyorsun 🐧✨
Cevap
14Cevap
Att olmak için sağlık bölümü okurdum gadası
Yurtdışına gitme imkanım vardı yurtdışında avukatlık okuyan bir kız bana talipti gitmedim su an keşke gitseydim diyorum...
Henüz 20 olmadım 19 yaş sınırları içerisindeyim özel olarak bişey yapmak istemiyorum bazı şeyleri yoluna koymam gerek ona yönelik adım atmayı planlıyorum hadi hayırlısı inşallah
Aynı yaştayızz
Aralık da 20 oluyorum 🫢
Haa ben mayısta olsun yaşıtızz yinede
Hıhımm 🫶
🦢💗
Yapacağım ilk şey ozaman yaptığım işi yapmamak olurdu
19 yaşımı severdim o zaman yaptıklarımı gene yapardım... Çok hızlı yaşamıştım o zamanlar...
Tekrar 19 yaşıma dönsem. Hollanda ya giderdim kesinlikle
O imkan bende yok skdkkd
Evlenir mutlu olurdum onunla
Ah be
Yakalım sigaraları buna 😃
Nefes darlığım var ne sigarası dkkdkd
Ben yaktım senin içinde rabbim Korusun seni ☺️
İçmeseydin daha iyi olurdu ve cümlemizi korusun ☺️
☺️☺️arada bir keyif sigarası
Bitki çayı iç çok sağlıklı mdmdmd
Türk Kahvesi sade sert acı miss ohh 😃
Mesleğim hariç her şeyden memnunun
farklı bi meslek grubuna yönelirdim
Evlenmezdim 😂😂😂
Üniversite okumak icim daha cok ısrar etmek
Yaptıklarımı yapmazdım
Onunla karşılaşmazdım
mühendislik okumazdım kesinlikle
Sınava çalışırdım djdjr
Ah beee ldkdkd
19 yaşında bir civcivle tanışmak isterdim 🙂
Yaaaaa
Yani 19 yaşında olsam başka ne yapardım bilmiyorum
Dkdkkdm yaşayavağız normal insan gibi
Heralde yaşayacagız o ayrı ama dediyim gibi o yaşta bi civcivle tanışmak güzel olurdu diye düşündüm onu demek istedim ki))
🤗☺️🐣
Ülke dışına çıkmak isterdim
O geceyi yaşamazdım.
Faklı bir alan okurdum.
daha cok kadın tanımak
Bitcoin al
Haram
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?