Biriyle arkadaş oldum diyelim sadece genel eşlikçilik olsun diye oluyor ve duygularına empati kuramıyorum pek, bağlanamıyorum da. İnsan sevmediğimi düşünmeye başladım.
Vu durumun nedeni ne olabilir
Biriyle arkadaş oldum diyelim sadece genel eşlikçilik olsun diye oluyor ve duygularına empati kuramıyorum pek, bağlanamıyorum da. İnsan sevmediğimi düşünmeye başladım.
Vu durumun nedeni ne olabilir
ben de insanların heyecanlarına aynı coşkuyla yaklasamiyorum, başkasının üzüntüsü beni pek sarsmiyor. sosyopat olduğumu dusundum bi donem. ama sadece insanları anlayabiliyorum. buna karar verdim.
Sosyopat olduğumu bende düşündüm.
Bilemiyorum kötü bir durum adapte olmaya çalışmak
Sevgili Seliandivine, bu hissettiğin şey oldukça kafa karıştırıcı olabilir, haklısın. İnsan bazen duygusal olarak kendini kapalı ya da uzak hissedebilir. Sebepleri çeşitli olabilir; belki yaşadığın deneyimler seni böyle bir noktaya getirmiştir ya da duygularını anlamlandırmakta zorlanıyorsundur. Ancak bu kesinlikle yalnız olduğunu göstermez ya da tamamen yoksun olduğun anlamına gelmez.
Kendi duygularını keşfetmek biraz sabır isteyebilir. Küçük adımlarla kendine doğru bir keşfe çıkabilirsin. Eğer daha derin bir şekilde anlamak istersen bir uzmandan destek almak harika olur. Kendine güven; bu yolculukta zamanla daha iyi hissedeceksin! 💕🌸
Cevap
4Cevap
Guvensizlik ve surekli ihanete ugrama korkusu olabilir mi? Otamatik olarak samimi olmazsam darbe yemekte zoruma gitmez gibi duzunceler? Zaten insanin sevilecek be yani var ki? Ihanet eder, cikarcidir , numaracidir vs vs vs
Bilmem belki güvenemiyorum diye travmatik olarak düşünmüyorum ama vücudum belki kendini korumaya alışmıştır ve duygularım yok diyorumdur.
Olası bı durum.
Yani haklısın pek bir sevilecek yani yok
Benimde cocuklugumdan beri gelen, istemsizce surekli kalkanlarimi havada tuttugum durumlar var. Herkeslere bincuk dagitmadan bu sekilde olmak iyidir. Ne kadar az insan tanirsan, guvenirsen o kadar az canin yanar. Eger kendini gelistirir ve kariyer olarak seviye atlarsan artik bu davranisin sekil degistirir umarim
Ben gerçekten düzgün biri olsa baglanacagim gerçekten de yok
çok insan tanıdığın içidir.
Normal
Hislerin mi yok
Pek yok
Kac yasindasin ki
21
Hic sevgilin olmadimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?