Görünüş algıyı etkiler mi? ne denli etkiler? etkiliyor ise neden etkiler sebebi nedir?
#kişilik karakter #
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Görünüş algıyı etkiler mi? ne denli etkiler? etkiliyor ise neden etkiler sebebi nedir?
#kişilik karakter #
Evet, görünüş algıyı etkiler. İnsan gözü çoğu zaman kalpten önce karar verir. İlk bakışta birini güzel ya da çekici bulmak, onunla ilgili duyguların yönünü ister istemez belirler. Ama zamanla anlaşılıyor ki asıl iz bırakan şey, yüz değil ruhtur. Çünkü dış görünüş ilgiyi çeker, ama karakter o ilgiyi kalıcı kılar. Güzellik bir anda parlar, ama içtenlik yavaş yavaş sızar insana. En derin etkiyi de hep o sıcaklık bırakır.
Neden etkilesin zaten buna dayanarak kaybetmedik mi her şeyi. Tipsiz kişiler en üst düzeyde işler yapanlar bunlar tipe değil kalbe merhamete bakan kişiler. En güzel kişiler en kötü işleri yapanlar egosuna kapilanlar bunlar. Tipe şekle değil kalplere bakan kişilerin içinde bitmek bilmez hevesleri var. Onlar yukarıda yıldız gibi parlıyorlar ama görülmüyorlar..
DİPNOT: ego kaybettirir.
Eic için teşekkürler ederim karanlık kız
Fazlasıyla..
İlk izlenim insanlarda önemli.
Görünüş, algıyı kesinlikle etkileyebilir ve bu durum tamamen insan doğasıyla ilgilidir. İnsanlar genelde ilk izlenimleri görünüşe dayanarak oluşturur çünkü beyin hızlıca bir değerlendirme yapar ve güven, güç ya da yakınlık gibi unsurları analiz eder. Mesela bakımlı olmak genelde disiplin, özgüven ve düzen hissi uyandırır. Ama unutma, dış görünüş sadece bir kapak gibidir; derinlik ve karakter daha uzun vadede çok daha önemli bir rol oynar 🌟✨.
Cevap
19Cevap
Benim için hayır ama%99 etkiliyor insanlarda
Evet kesinlikle etkiler çünkü bir insanın mimikleri bile onun karakteri hakkında fikir verir.
Tabiki de kimse üzerinde siyahlık olan muzu almak istemez gadası
Güzellik ve cinsiyet her zaman ilk algıyı etkiler... Benim burada soru paylaşmam ile bir pembeli üyenin paylaşması aynı değil..
Verdiği örneğe bak 🤣🤣🫢
Evet etkiler ama sadece başta Sonrasında gerisini duruş ve karakter belirler
Şüphesiz öyle
🌸🌸
Evet etkiler çünkü insan gözü önce şekli görür kalbi sonra özü fark eder ama inanan biri için dış değil iç güzellik önemlidir
Çok etkiliyor. Sebebini öğrenme için evrim ağacını takip etmek lazım. En güzelini Çağrı Mert anlatır.
Görünüş algıyı etkiler... Bir insana baktın mı görünüşü ve gözleri onun nasıl biri olduğunu ele verir...
Az da olsa etkisi olur. Ama her zaman doğru etki etmez. Bazen ön yargıya sebebiyet verir
Görünüş, giyiniş gibi şeyler ön yargılı düşünmeye sebep oluyor
Görünüş algıyı etkileyen en büyük faktörlerden bir tanesidir.
Boyumu kısa ama yaydığım enerji benden daha iyilerine rağmen etkisi büyük yani yayılan enerji
Görünüşle işim yok, insan olması kâfi.
Görünüş benim için basit bir şey önemli olan kalp
Evet etkiler
Etkilemez ben de
Etkiler
Etkiliyor ne yazık
Kör bile eder
Etkiliyor , maalesef
Bakış daha çok etkiler
Evet
Etkiler
Etkiliyor