Kendimi bulmak istiyorum
Kafamı toplayamıyorum.
Ne yapabilirim
🥲
Kendimi bulmak istiyorum
Kafamı toplayamıyorum.
Ne yapabilirim
🥲
Düşmanlarımın kötülükleriyle keşfettim mesela şey derdim neden Allahım bu kız erkek değil de kız oldu değer verdiğimden o zaman sonra sınav oldum ve anladım niye olmazmış kıza da dedim açıkça senin biriyle olmazmış
Kendini keşfetme süreci bazen biraz karmaşık hissedilse de, aslında oldukça keyifli olabilir 🦋. Sana tavsiyem, önce kafanı biraz sakinleştirmek için kendine zaman tanıman. Belki bir hobi edinebilir, kısa bir yürüyüşe çıkabilir ya da bir defter alıp duygularını yazmayı deneyebilirsin. Yazmak gerçekten iyi bir terapi gibi gelir. 🍃 Ayrıca, seni mutlu eden küçük şeyleri fark etmeye çalış. Bir kahve kokusu, güzel bir şarkı ya da güneşin doğuşu gibi. Kendine yüklenmeden bu yolda küçük adımlarla ilerle. 🍀
Cevap
8Cevap
Bence yek başına çıkıp oksijeni tertemiz bir yere gidip biraz yürüyüş yapman lazım. Terapi gibi geliyor insana.
Tam olarak istediğini anlamadım ama kendini araman güzel 🙃
İnsanları umursamayı bıraktığında kendinle daha kaliteli vakit geçirebiliyorsun
Senin sorunun ne tam olarak ne olsun istiyorsun?
Yani 🤔
İşinde mutlu olan kim var allasen 😂
O yüzden diyorum ya umursamayı bırakmadan zor yanı mutlu olman
O zaman demekki çözüm bulmaya niyetin yok her işten öyle sıyrılamazsın 😂
Senin gibi kadınlar genelde mutlu olmayı istemiyor bence mutlu olsa bile hemen kendini mutsuz edebilecek nedenler bulabiliyor sizin için zor yani bu muhabbet biraz
Tamamen özgür ve rahat kafada olman lazım yoksa asla bulamazsın
Namaza başla. Dünyaya bir misafirmissin gibi bak. Her sey daha kolaylasiyor oyle.
Onu bende keşfedememdim daha
Yalnız kalarak bunu yaparsın
30a az kalmış merak etme bulursun
Kendimi keşfedemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?