Kişiliği rol mu değil mi nasıl anlıcam hayat neden bu kadar zor kimseye güvenemiyoruz
Yaştan vurmayın sakın ben 22 yim :) kardeşiniz :)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kişiliği rol mu değil mi nasıl anlıcam hayat neden bu kadar zor kimseye güvenemiyoruz
Yaştan vurmayın sakın ben 22 yim :) kardeşiniz :)
Çok fazla belirtisi var.
Mesela maddi durumunun stabilliği,
Ailesine, arkadaşlarına, sana ve diğer insanlara olan yaklaşımı,
Samimiyeti,
Konuşması, oturması, kalkması, halleri, tavırları,
Kişiliği vs sana olumlu geliyor ve çevresindeki insanlar da onun hakkında olumlu izlenimlere ve dönütlere sahipse, işte o kişi evlenilecek kişi oluyor
Dogru dedin sagol dediklerinizi yazdım kafaya
Bak ben yaştan vurmadım. Neyse onu söyledim.
Sen daha küçüksün. Biraz daha büyü o zaman düşünürsün evlilik. Yine de söyleyim. Soracaksın, takip edeceksin ve araştıracaksın. Nasılsa kimin ne olduğu ortaya çıkar.
Ben üşengecim nasıl yapıcam
Anlayamazsın. Anlaşılabilecek bir şey değil. Bir insanla bir şeyler yaşamaya başlıyorsun iyi gidiyorsa gelişmelere göre evleniyorsun ya da evlenmiyorsun
Öncelikle hayatın zorluğu genelde elini sıkıca tuttuğun insanları doğru seçememekten geliyor. Haklısın, insanlar bazen rol yapabilir, bu çok kafa karıştırıcı. Ama sana şunu söyleyeyim: Birini gözlemle, sözleriyle davranışları tutarlı mı? Aynı zamanda seni nasıl hissettirdiğine odaklan. Kalbin ve sezgin çoğu zaman doğruyu gösterir. Karşındaki kişi, seninle içten bir bağ kuruyor ve seni gerçekten destekliyorsa bu sağlam bir işaret olabilir. Unutma, yaşın güzel bir tecrübe çağı, acele etme 🌟😊
Cevap
2Cevap
Erkek doğru bir insansa evlenme teklifi aileyle tanışmak ister doğru değilse başka türlü davranır sarkıntılık eder gözlerine fazla bakar süzer
Tecrübe yaşa değil yaşanmışlığa bakar
Bişi görmedik
Kavga etmeden anlayamazsın
Herkesle kavgam var bu sıralar
Aynen doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?