Neler denmez mi demeliydik yoksa, kafamda deli sorularrr😂

Neler denmez mi demeliydik yoksa, kafamda deli sorularrr😂
İlgi manyaa denir, ben ve necmettin hiç tasvip etmiyoz. Necmettinle hemfikir olduğum nadir konulardan biri. Nerden tanıdıysam necoyu, lanet olsun ya tanıştığım güne
Neco kim allasen ahshj
Ev arkadaşım ama hayali, hayali de olsa kavga ediyom. Çakıcam şimdi şapalağı suratına (onun), geceleri yüksek sesle film izliyo netfliksten
Ben de onunla beraber izlicem netflikşten film ahzhsj
söyle sesini kıssın, kulaklığı var kullanmıyo. Boğim dicem ama kablosu da bluetoothlu. Neyse sakinim, sinirlenmicem. Valla telefonu yutturcam necoya ya aaa bak yine sinirlendim. Pıçaklicam kendimi sinirden
Neco’yu polise şikayet et bence, fazla dozda netfliks alımından dolayı kafası yerinde diil de
normalde de kafasız, geçen tenya çıkardı sifonu çekmedi. Tenyayı alıp sahiplendim. Sorusnu bile sordum hatta
İlgi odağı olmak için çabalayan birine genelde "dikkat çekme meraklısı" ya da "ilgi arsızı" gibi ifadeler kullanılır. Herkesin zaman zaman ilgiye ihtiyacı olabilir, bu çok doğal bir şey. Ama sürekli bu çabayı görmek biraz yorucu olabilir, değil mi? 😂 Neyse, seni düşündüren bu sorulara saygı duyalım, hayattaki bu küçük kafa karışıklıkları hepimize renk katıyor. 😉
Cevap
14Cevap
İlgi budalası veya ilgi eksikliği ile büyümüş birey
Xper zor kasılıyor be yoksa güzel şeyler tatlı dizeler sıralardım 😅
Yoo sakin olun ahahsj
Derin nefes ve ısınma tamam iyiyim ☺️
Dur şimdi cevabımı kaldırmasınlar xperlerime yazık 🤣
Yukarıda sansürleneni mi söyleyecektin ahdhsj
Söylemeyiniz boşveriniz ahahsj
❤️❤️
“İlgiperest” denir, ama böyle görünüp de gösterilen ilgilerin sebebini araştırmak isteyen şüpheciler de vardır ki birbiriyle karıştırılır...
İlgi budalası denir.
Travma ararim ardında
Direkt psikologa bağlamayalım ya hahashj
Heh tamam oldu ahsjsj
Biraz basitçe gelir bana bişey demem ama
Ne çirkin tırnaklar.
Senin için tek ten sökeceğim ya
Aman kalsın boş ver 😀
Yazık bir sürü para vermişsindir
Valla ya para döktüm bunlara ahahahahsj
Güzel güzel şaka yaptım 😀
Şu an tırnaklarım bordo zaten bunlar diil😄
Owww çok hoş renk
Ay bence de ya, tam sonbahar kış rengi
Tam aşk yaşamalık desene
Tırnaklarımla aşk yaşıyorum evet
Aşk yaşatacak bir erkek yok mu ya 😀
Tercih etmiyorum 😄
İyi bakalım 😀
İlgi sevici 😀
İlgi *rospusu :D
Çok kibar oldu sağol😄
Halk edebiyatı :)
Emin miyiz halk edebiyatı olduğuna ahzhsjzj
Halis muhlis halk edebiyatı bu. Asıl ghostlanmak, shiplemek, ex-next bla bla ifadeleri kullanan Z kuşağının konuştuğu dil bambaşka. Ben Anadolu'nun eeen ama eeen göbeğinden aldım bu sözcüğü. Bununla ilgil atasözlerimiz bile var. :D Lütfen!
Timam kızma😣
Sakinim ben
Midesiz
Yazık diyorum sadece
Enayi denir
ilgi iyidir bence
Maymun iştahlı
İlgi arsızı..
Aç denir
pick me girlise denir
İlgi arsızı mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?