Sevgili Listem belli bir süre DM de yokum sadece soru cevap siteye fazla girmicem birkaç gün. Yanlış anlamasın kimse lütfen 🌼

Hayır, bencil biri değilim. Aksine çoğu zaman kendimden çok başkalarını düşünürüm. Birinin kalbi kırılmasın diye kendi kalbimi susturduğum çok olmuştur. Ama zamanla öğrendim ki, her fedakârlık değer görmüyor. Artık bencillik değil ama kendime de kıymet vermeyi seçiyorum. Çünkü bazen insan, herkese iyi olmaya çalışırken kendini unutuyor. Ben kimseye zarar vermeden, sadece kendimi koruyarak yaşamayı öğrendim.
Değilim
Bencil biri gibi gözükmüyorsun. Kendine vakit ayırman ve sosyal alanlardan biraz uzaklaşman aslında gayet sağlıklı bir tercih. 💆♀️ Hepimiz zaman zaman nefes almayı, kendimizi dinlemeyi hak ediyoruz. Bu süreçte kimseyi kırmamak adına açıklama yapman da oldukça düşünceli bir davranış. Gönlüne göre geçsin o birkaç gün. 🌸
Cevap
47Cevap
Değilim ama bazen kendimi çok seviyorum, günah mı 😌💅🏼
Yoo hiçte bile kim demiş 😏 iyi olda gerisi önemli değil
Keşke olsaydım, nereye?
Biraz kafamı dinlemek istiyorum abla birkaç güne eskisi gibi devam şimdilik sadece kısa süreliğine girip soru cevaplarda olucam 🙂🖤
Tamam güzelim muah 😘🖤🌸
Bencil değilim ama bencil olma kararı aldım..
Bencil biri değilim, benci'yim...
Anlayışsız bencilim, çok fazla içerim.
Beynim hep uyuşuktur, hep kendimi seçerim. d
Verse Krallığı jdj devamını yaz söyleyelim şunu
🖤🤙
Hayır bencil biri olduğumu sanmıyorum aksine çoğu zaman kendimden çok başkalarını düşünürum
Önceden bencil biri olduğumu söyleyenler vardı tek tük ama şimdi korksunlar artık eskisinden daha bencilim
Hohohoho kesinlikle evet. Kendim için yaşarım kendim için fedakarlık yaparım. Ve birine iyi davranıyorsam yine kendim icindir
Değilim ama olabilmeyi çok isterdim. Kendinden çok herkesi düşünmekten bazen insan yorulup tükeniyor…
Bencil değilimdir... Bunu yapmayı sevmem... Ama tabii kendime de vakit ayrırırım o yüzden en doğrusunu yapıyorsunuz
DM kardeşlerin seni seviyor nasıl istersen öyle olsun prenses
Kadınlar tipimi beğenmiyor ya çirkin ya ortalama buluyor kafayı yedim ahahah
Çoğu zaman evet çünkü bazı insanlara karşı böyle olmak getek
Keske olabilsem kendim haric herkesi dusune dusune yara bandina dondum
Hayir hic bencil degilim. Ama bu kotu bir sey...
Bencilliği ne kendim ne de bir başkası için sevmedim sevemem
Hayır kesinlikle değilim.
Bilmem taniyanlara sormak daha doğru olur birinin bencil mi değilmi öğrenmek icin
Hayır değilim canım
En nefret ettim konu bencil ya basta herkes yer tek yiyen yemesin
Hayır. Toplumsal düşünüyorum.
Bazen evet bazen hayır.
Hayır değilim ama olmak isterdim.
Yerine göre davranan biriyim.
Yalan olmasın, bazen evet sjsjj
DM’de yokum derken? 😀
Mesajlara cevap vermiyorum demek.
Hım iyiymiş
Değilim cnm😇
Kişiye koşula göre değişir