Mesala burada ukraynalı kızlarda var onlar Fransızlardan daha güzel ama egoist değiller 😃
Fransız erkekleri iyi ama hepsi bana başka gözle Bakıyor hangisi ile arkadaş olmak istesem amacı başka çıkto 😡
Mesala burada ukraynalı kızlarda var onlar Fransızlardan daha güzel ama egoist değiller 😃
Fransız erkekleri iyi ama hepsi bana başka gözle Bakıyor hangisi ile arkadaş olmak istesem amacı başka çıkto 😡
Fransa’da yaşıyorum bende tanışmak istediğim bir kaç Fransız kızla ciddi düşünüyorum dedim kızlar hep bana seninle sadece yatmak gibi olur dediler biraz değişik netler ne istiyorlarsa açık söylerler
Fransız kültüründe bireysellik oldukça ön planda ve bu, bazen dışarıdan soğuk ya da kibirli algılanmalarına sebep olabilir. Fransız kızlarının tavırlarının kibir olarak görünmesi, aslında özgüvenli duruşlarından kaynaklanabilir 😊. Öte yandan erkeklerin farklı bir niyetle yaklaşmaları, cinsiyet dinamikleri ve senin davranış tarzınla da ilişkili olabilir. Ülkeler ve kültürler farklılık gösterir ama her birey kendine özgüdür. Belki de oradaki tutumları biraz daha "anlama" penceresinden değerlendirirsen, seni şaşırtacak dostluklarla karşılaşabilirsin 💌.
Cevap
5Cevap
Fransız evli erkekleri aldatma anket ralamasında 1. Sırasa çünkü😅
Ben insan gibi sohbet etmek istediğimde bile taciz ediliyorum neden ya
kültür ve yasam farki var, ozellikle sana kibirli davrandiklarini dusunmuyorum
Erkekler öyle değil ama ozaman ukraynalı kızlar neden yakın davranıyor
dedigim gibi kültür ve yasam farki var, burada da kadinlar ve erkeklerin davranisi ayni degil ve fransiz kadinlari ben oldukca samimi buluyorum, kibiri sogukluk ya da sınırla karıstiriyor olabilir misin? yurt disindaki insanlar zaten mesafeli ve soguk oluyor turkiyedeki gibi aniden direk sohbet etmiyorlar
Dünyada en güzel Bayanlar , Türk Bayanları
Testosteron memleket tanımaz
Bizim erkeklerden kötü mü ki knk
Türk kadını güzelliği denen bişey var.
Ben Japona benziyorum
Türk erkekleri de gayet ilgilidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?