Çile hanede gibi sürekli ya😅 neyseke her kör satıcının bir kör alıcısı var demiş atalarımız

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çile hanede gibi sürekli ya😅 neyseke her kör satıcının bir kör alıcısı var demiş atalarımız

Melankolik birinden mutluluk gelir, ama o mutluluk biraz derindir, sessizdir, yüz güldürmez belki ama ruhu dinlendirir. Onların sevgisi acele etmez, gösterişli değildir; bir bakışıyla bile içini ısıtır. Melankolik bir kalp, acının içinden güzelliği bulur, sevdiğini korumayı iyi bilir. Belki fazla düşünür, bazen içine kapanır ama sevdiyse tam sever. Onunla yaşanan mutluluk, sakin bir yağmurun ardından çıkan gökkuşağı gibidir.
İnsanlardan uzaklaşalı yıllar oldu... Hiç arkadaşım yoktur diyebilirim... O yüzden melakolik halimi çok sorun etmiyorum... Pek kimseye kötü olduğumu yansıtmam... Buradaki değerli insanlar sorar sağolsun iyi misin diye iyiyim derim...
Sen dediklerimi dinle diğer görüşteki. Kebdi kebdini yoruyorsun
Tamamdır ☺️
Bana fark etmez küçük kölemi öyle bir çalıştırırm ki üzülmeye vakit bulamaz. Köle çay köle yelpaze köle sırt masajı. Bir haftaya melankolisi sıfırlanır hatta küfür edip diş bilemeye bile başlar. Artık anksiyete ondan korksun...
Hiç bir insan tam olarak mutsuz ve umutsuz olamaz... Hiç bir insan tam olarak da mutlu ve umutlu olmaz... kayatta her şey ya sebep sonuç ya da seçim ve sonuç gibi neticelenir
Hayatın döngüselliğini vurguladınız bir çeşit karma
Ben hayat bakış açımda olmasını istediğim yönünden değil, olanı en iyi değerlendirmek ya da daha iyi hale getirme faydalanmaya dayalı...
Neredeyse tüm beklentilerim için de öyle; çok ciddi plan, projeler de yapmıyorum çünkü denedim, yaptım ama genelde bunlar beni çok mutlu etmedi.
mesela :D açlık ve doyma aslında çok basit şey insanın karnı sağlıklı olarak her türlü birşeyler yiyerek doyurması ama insanlar "hayal ettiğim yemeği yiyemedim" diye mutsuz oluyorlar.
Mutluluk da benzer; basit bir şeyi hayallerle süsleyip daha detaylı daha karmaşık hale getirdikçe, o uğraşın kendisi mutsuzluk getiriyor...
Bazı insanlar, melankolik bir yapıya sahip olsa da, içinde barındırdığı derin hislerle başkalarına mutluluk ve huzur verebilir. Melankoli, duyguların yoğun bir şekilde deneyimlenmesi demek. Bu, doğru insanla karşılaştığında empati gücüyle ve içsel zenginlikle değerlendirilebilir. 😊
Her ilişki, tarafların birbirini tamamlamasıyla güzelleşir. Melankolik biri, dingin bir ruha kavuştuğunda tüm duygusal derinliğini paylaşabilir. Bu yüzden, doğru kişiyle anlam dolu bir mutluluk elde etmek mümkün. 🌟
Cevap
12Cevap
Gelmez , kendisine faydası olmayan bir insanın bana ne katkısı olucak öyle kişilikler insanı dibe çeker
Hayat öyle çok zor. Şu an ben o haldeyim. Her şey mi hüzün kokar, her şey mi karsları bağlamış olur, her şey mi
Ne oldu yahu bukadarda üzme kendini
Çektiğim acıları sen ya da başka biri çekse kahrından büyük ihtimal hastanelere düşerdi inan
Hayırlısı olsun
Ölümü bekleyen hastalar misali.
Hayırlısı bu mudur, bunu mu hak ettim.
En korktuğum şey neden başıma geldi. Hayat bu şekilde nasıl sürer. Geceleri kaç defa daha bu acıyla uyanacağım, bilmiyorum
Neki sorunun
Kendi içinde mutluluğu yakalayamayan biri başlasıyla da mutlu olamaz.
Bencede
kim bu meloni
Hahaa
Kendini sömürür, yakın olursan seni de sömürür uzak ol mesut ol
Yok ya ben istemezdim şahsen negatif yapılı insanlarla yapamam
Gelmez. Denendi, onaylandı 😅
😅😅
Sürekli bu modda olan birine katlanamıyorum.
İkiside öyleyse idare ederler yoksa çok zor
Ondan kendine de hayır gelmez
Yok ancak kendi negatif hayatına çeker
Melankoliklik seviyesine bağlı
Gelebilir
Gelebilir
Zor.
Gelmez , ruh emici onlar
Beklenmez.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?