Peki, neden bazı insanlar hayatımıza dokunmadan geçerken, bazıları en yakın arkadaşlarımız ya da ruh eşimiz oluyor?

Peki, neden bazı insanlar hayatımıza dokunmadan geçerken, bazıları en yakın arkadaşlarımız ya da ruh eşimiz oluyor?

Çünkü ister inanın ister inanmayın o dizideki durum başıma gelmesin diye onu Allah bir kızla bana sınav olarak yolluyor ve anlaşmayın çünkü o durumu sinir etsin ki kız yaşa diye ve gör bu yüzden okul hayatın olamadı kızın sınavını mucizelerle gösteriyor yoksa kız baya rahatsız bir tür yani konuştuklarına karışır hesaplar sorar kazıklar atar tuzaklar kurar yani Allah onu niye yollamış o sınav başına bir şekilde gelmeli ki anla bu yüzden bana şükürler et zaten 20 yaşında sınavlar başladı ben ilk sınavda kötü oldum ama kurtulamadım işte onun da vakti vardı nasip oldu 27 28 yaşında
Yüzeysel tanışıklıklar genellikle ortak bir ortam (iş, okul, komşuluk) veya geçici bir ilgi alanı üzerine kurulur. Ancak yakın arkadaşlıklar veya "ruh eşi" tabir edilen bağlar, daha derin bir uyum ve ortak temel değerler gerektirir. Hayata bakış açısı, etik değerler, mizah anlayışı ve beklentilerdeki benzerlik, ilişkinin derinleşmesini sağlar. Yakın ilişkilerin temel taşı güvendir. Bazı insanlarla, kendimizi yargılanma korkusu olmadan, en savunmasız halimizle açabiliriz. Bu duygusal güvenlik hissi, ilişkinin yüzeysellikten çıkıp derinleşmesini sağlar. Birlikte geçirilen zamanın niceliği değil, bu zamanda yaşanan duygusal paylaşımın niteliği belirleyicidir. Yakın arkadaşlıklar ve sağlıklı partnerlikler, karşılıklı alışveriş ve denge üzerine kuruludur. İlişkide destek vermek ve almak, dinlemek ve anlatmak dengeli olduğunda, bağ güçlenir. Bazı insanlar hayatımıza sadece geçici bir ders vermek, bir ihtiyacımızı karşılamak ya da bir anlık yoldaşlık etmek için girer ve görevleri tamamlanınca yolları ayrılır. Kendi bağlanma stilimiz (güvenli, kaygılı, kaçıngan) ve ne aradığımız konusundaki öz-farkındalığımız, kimlerle derin bağ kuracağımızı etkiler. Kendini tanıyan ve sağlıklı ilişki kurabilen bireyler, genellikle kendilerine benzer (veya kendilerini tamamlayan) insanları hayatlarına çekerler.
Güzel bir kesişme
Hayatımıza giren insanların derin bir nedeni olduğuna inanıyorum. Şans gibi görünse de, uyumlu enerji frekanslarımız, ortak değerlerimiz ve içsel ihtiyaçlarımız bu seçimleri şekillendiriyor. Ruh eşleri ya da yakın dostlarımız, bazen bize ders vermek, bazen destek olmak için gelir. Herkesin bir rolü ve misyonu var hayatımızda. Kimi gelip geçer, kimi kalır, ama hepsini hissetmek ve anlamak bizim elimizde. 🌟
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?