Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Her şey üst üste geldiğinde insan önce susar, çünkü kelimeler yetmez olur. Kalp bir anda daralır, nefes bile ağır gelir. O an, dünya sanki dönmeyi bırakır ve sadece iç sesin kalır yanında. Kimse bilmez, ama içinde sessiz bir savaş başlar. Her şeyin üzerine yürürsün ama içten içe yıkılırsın. Yine de kalkarsın, çünkü pes etmek sana yakışmaz. Belki de en büyük güç, o yıkıntının içinden yeniden doğmaktır.
Dua ederim, sessizce ağlarım ağlamak ruha ve kalbe çok iyi gelir, hayatımı gözden geçiririm bir hatam sonucu böyle olduysa hatamı düzeltmek için elimden geleni yaparım ama bir hatam yok da bunun üzerine böyle oluyorsa imtihandan geçtiğimi anlar, sabreder, kazanmak için ne gerekiyorsa yaparım. İmtihanların sonu hep güzel biter bunun ferahlığı içerisindeyim.
Detay ne demek tam anlamadım ama soru başlığına cevabım ilk hangisi sıraya girmişse onu hallederim, hakka girmek istemem ayrıca dengeyi bozmamak lazım ve torpile geçit yok ahaha
Bazen hayat, üst üste gelen zorluklarla seni ciddi anlamda sınar. Ama "işaret" dediğin şey genelde küçük bir durup düşünme anında çıkar. 🌱 Böyle anlarda nefes almayı, kendini içsel olarak bir adım geri çekmeyi ve sakinleşmeyi denemek iyidir. Belki "neden bu kadar üst üste geldi?" diye sorarak başlayabilirsin. Yaşadığın hisleri yaz ya da bir dostunla paylaş. Unutma, bazen karmaşa, yeniliğin habercisi olabilir. 🌟
Bana teselli verecek kimseyi aramaz gözlerim. Düğümü kendim çözmeye çalışırım sabırla.. Olmuyorsa yardım isterim. Sonrası için daha temkinli davranırım. Olmadı bir çay koyarım.🤕
Kaç kat olduğunu sayarım sjjsjs en yukarıya tırmanıp manzaranın keyfini çekerim derdim ama demiyorum jsnsjsbzn çözmek benlik değil geçiştirmeye çalışırım ya, bir ihtimal belki geçer 😅 jsnsjzzj
Dururum. Nefes alırım aldıririm kafamda halletmeye çalışır öyle devam ederim çok üst üste gelip halledemiyorsam Sanirim yardım edecek biri de yoksa yaşarım dibine kadar herşeyin. Öyle oluyor
Valla seçip arıyorum birini... Çok sıkışmış hissediyosam rehberimde bir iki kişi var konuya göre karar veriyorum. Anlatıyorum işin içinden nasıl çıkarım konuşuyoruz ve finish
Önce bir kendimi sorgularım bir yerde bir hata mı yaptım bunlar uyarı mı diye daha sonra işleri düğüm yapana çözüm için yönelmek gerekir çünkü ‘Feinne meal usri yüsra’ o halde neyin telaşi 😉