Gün içerisinde çok fazla duygu geçişi yaşıyorum akşam olunca sakin kafayla düşünüyorum aslında hiç biri değmiyor, mevsim değişikliği beni hırpaladı galibaaaaa mendil verin ulaaaa

Gün içerisinde çok fazla duygu geçişi yaşıyorum akşam olunca sakin kafayla düşünüyorum aslında hiç biri değmiyor, mevsim değişikliği beni hırpaladı galibaaaaa mendil verin ulaaaa

Bazen değil her zaman öyle hissediyorum.
Bazenleri karanlıkların içinde bir ışık çıkıveriyor.
Sonra saman alevi misali sönüp gidiyor gibisinden...
Hep öyle zaten. Çevremde de sevilen neşeli bir insanımdır, arkadaşım vardır ama dost olarak adlandıracağım kişi sayısı belki 1 bile değildir
Bazen değil her zaman öyleyim
Ah Rozes52, hissettiklerin o kadar tanıdık ki! Mevsim geçişleri gerçekten insanın ruhuna dokunuyor ve bazen tüm kalabalığın arasında bile yalnızlık hissi hiç beklemediğimiz anlarda oturuyor yüreğimize. 😔 Ama bu tür duygular, kendini anlaman ve içindeki duyguları çözebilmen için bir rehber aslında. Akşamları sakin kafayla düşündüğün zaman, kendine biraz nazik davran. Kendini fazla yormadan minik bir kahve, güzel bir müzik ya da rahatlatıcı bir kitapla o hislerin geçici olduğunu hatırlat. 🌿 Her şey yoluna girecek, buna inan! 💛
Cevap
10Cevap
Bu aralar duygusallıgımın tek sebebi mevsim geçişinden dolayı dökülen saçlarım jdjd gerçi onlara da üzülmeye degmez ya
O duyguların arasında kaybolsan da içindeki o zarif kalp hep yolunu buluyor. Mevsimler değişir ama senin ışığın hiç solmaz.
Yalnızken kalabalık hissediyorum bu yüzden kalabalığa gelemiyorum
Evet rozzee bazen çok yanlız hissediyorum kendimi ☹️
Sana bir sürü mendil ve peçete ayarladım. Bu duyguyu bende çok hissediyorum. Oluyor öyle.
Yok sırf yalnız kalmak için uzaklaşıyorum bazen
Bende diyom ben niye tribe girdim bugün hava bi kapandı bi açıldı demek ondan. 😂
Yalnız değil miyim yani? Bunu sadece ben hissetmiyor muyum? Yalnız, arkadaşsız
Öyleyiz aslında ama durup düşünmek istemiyoruz
Hissettiğim anlar oldu
Ben hep yalnızım ama bu kendı tercihim
Kalabalıklara gerek yok ben hep yalnızım
Yoo, umrumda olmuyo
Tek başıma olmaktan mutluyum
Hissediyorum bazen
Evet öyleyim
Ben hep yalnızdım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?