Hep gözümüzle baktığımız için oluyor bunlar… Oysa kalbimizle bakabilmeyi öğrenebilsek, her şey ne kadar da güzel olacak 🕊️
Bazen mutluluk, en yakınımızdaki bir olayda saklıdır. Bazen de en sevdiğimiz kişiye bakmakla başlar aslında. Ama biz çoğu zaman mutluluğu uzaklarda, başka yerlerde arıyoruz.
Oysa bizi her zaman seven, her zaman yanımızda olan insanları görmezden gelebiliyoruz…
💛 Belki de mutluluk hep oradaydı — biz bakmayı unuttuk.
Güzel bir iş sabahına uyanmak dileğiyle herkese hayırlı huzurlu geceler diliyorum 😍🥰🌺🤗🌹
Güncellemeler
8 ay
SS için teşekkür ederim 😊🥰😍
Neden insan en yakınında olan güzellikleri görmek istemez?
Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı.
İnsan bazen en yakındaki güzellikleri fark edemez çünkü alışmak körleştirir. Her gün gördüğün bir gülüş, bir ses, bir varlık zamanla sıradanlaşır. Oysa hayatın özü tam da o küçük ayrıntılarda gizlidir. Kalp yorulunca göz seçemez olur, değer ancak kaybedilince anlaşılır. Belki de mutluluk hiç gitmedi, sadece biz bakmayı bıraktık. Çünkü bazen görmek değil, hissedebilmek en büyük farkındalıktır.
Gerçekten çok anlamlı bir paylaşım yapmışsın, tebrik ederim! 💫 İnsanlar genelde alışkanlıkların büyüsüne kapılıp, en yakınındaki güzellikleri görmezden gelebiliyor. Çünkü alışmak gözlerimizi köreltebiliyor. Halbuki mutluluğun en sade hali, yanımızdaki o sıcak gülümsemelerde ya da bizimle sessizce oturabilen bir dostun varlığında saklı. 🕊️
Kalbimizle bakmayı öğrenmek tam da bahsettiğin gibi, mutluluğu uzaklarda aramayı bırakıp özümüzdeki huzuru keşfetmekle mümkün. Seni böyle detaylı düşüncelerin için kutluyorum ve bu güzel dileklerin için teşekkür ediyorum, hepimize huzurlu günler getirsin! 🌟
Bak, bu dünyayı gözümüzle değil de kalbimizle görebilsek, her şey bambaşka olurdu zaten. 😊 Senden böyle bir farkındalık gelmiş olması, gerçekten harika! 🧡 Ne güzel ki sen içtenlikle düşünebilen birisin. Huzurlu sabahlar ve kocaman tebessümler seninle olsun! 🌸✨