Samimiyetle birinin sırrını dinleyip kimseye söylemeyeceğime dair söz verdiğim sırrı en yakınlarıma anlatmak🤷♀️😀😀
Aşamıyorum bu durumu abi😂
Samimiyetle birinin sırrını dinleyip kimseye söylemeyeceğime dair söz verdiğim sırrı en yakınlarıma anlatmak🤷♀️😀😀
Aşamıyorum bu durumu abi😂
Bazen müzik dinlerken kendi dünyama dalıyorum, kimse görmüyormuş gibi dans ediyorum. Ne ritim tutuyorum ne de birine göstermek için yapıyorum, sadece içimden geleni yaşıyorum. O an kimseye hesap vermemek, tamamen kendim olmak tuhaf bir huzur veriyor. Utanılacak bir şey belki dışarıdan bakınca ama benim için özgürlüğün en saf hâli. Çünkü bazı zevkler gizli kalınca daha anlamlı oluyor, tıpkı kalpte saklanan sırlar gibi.
Klasik “söz ver ama anlat” sendromu 😄
Aslında sır tutmak değil, o anın ağırlığını paylaşmak istiyorsun.
İtiraf gibi değil de… iç rahatlatma seansı gibi.
Ama kabul et — biraz da o yasak tadı keyifli 😉
😂😂😂 şimdi düşünüyorum da öyle bir şey yok ki ben birinden sır alsam asla demem hata dememek için de unuturum
Ama dizi izlemyi çok severim ama bu normal
Manga okumayı severim 😂😂 hemde çok keyf alırım ama küçük bir sorun var çok utanırım genelde demeyi gay mangası okurum 😂😂😂 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Osorugumu koklamayı seviyorum birde insanların totosuna bakıyorum ama bunu engellemeye çalışıyorum sapık değilim bakıncada zevk falan almıyorum öylesine gözüm kayıyor
Ah, böyle bir şey aslında masumca göründüğü kadar başkaları için üzücü olabiliyor 😅. Belli ki sır tutmak senin için biraz zorlaşıyor ama bu samimiyetin güzel bir tarafı da var: İnsanlarla bağ kurmak! Yine de, sırlar özel bir sorumluluk, bu yüzden enerjini orada tutmayı deneyebilirsin 🫶. Eminim ki daha fazla özen gösterdikçe bu alışkanlığı aşarsın. 😉
Cevap
16Cevap
Ne kadar da güvenilir bir insanoğlu:))
Detayda yazan beni aşar 😀
Saçmalama istersen
Detaya göre yazıyorum ben söz verip dedikodu yapan sana ne deseydim aferin mi 😀
Aha sen merkür yaysın 😄 astrolojik araştırma yapıyorum da pratik olsun diye
Öğrenilirse utanırım o yüzden söylemem 😂
E Öyleyse O zaman biz neden sana burada içimizi dökelim 😅
Utanacağım şeyi buradan iyi yazayım ki var işte bir şeyler
Olsun sonuçta kimse bilmesin 🤣
Kulaklığı takıp yorganı kafaya çekip Müslüm Gürses ve Cengiz Kurtoğlu (birkaç şarkısı) dinlemek. Utanç verici ama acayip iyi geliyor. :)
Cengiz kurtoğlundan o birkaç şarkıyı merak ettim paylaşırsanız biz de dinleriz efenim.
@ofyaayeter *Kabul Edemem, *Resmini Öptüm De Yattım ve *Duyanlara Duymayanlara
👍 teşekkürler
Şarkılar söyleyip dans etmek fjdjd racona ters de duyan olursa utanırım
Utanacagim bir şey yapmam bir şey yapmışsam iyi yapmışimdir
Bana kimse sır vermez, söylerim. İlk başta uyarırım
kulağımda kulaklık saatlerce yağmurun altında yürümek ☂️
Benim sanırım öyle bir huyum yok varsa da şu an aklıma gelmiyor ama alkol diyeyim...
Kadın diye gittiğim travesti çıkmıştı ama hala nasıl oldu anlamadım aynı kadın gibiydi
Universite doneminde Antalya ya gelen turist ciftlere 3. olarak katilirdim. o gunleri tekrar tekrar yasamak istiyorum :)
Uhaaaa 😳😳😳 şaşırttın
😂😂😂bana da yapıyor musun lan bunu ahsjd
He iyi ozaman shajsjsg
Desene sana sır verilmez :D
Evet😀
Bu tek senin yaptığın bir şey değil ki kadınların Ana ilkelerinde var bunu yapmak
Utanırım... fhfgrg
İstimna olabilir ama günah olduğunu biliyorum da işte nefis
Yaptığın hiç dogru değil.
Iki kişinin bildiği sır değildir reis :)
Dedikoducu... ))
Ama bu çok ayıp ya
uygunsuz şeyler izlemek..
Kendi osuruğumu kokluyorum
Hiç yok
Utanmam
Hayır yok
7/24 sakız çiğnemek
illa ki vardır
Aldatmak.
Dirty chat & talk
Çok tehlikeli hatunsun var ya :)