Çok şey var ya... Ama biri dalin 🫠

Çok şey var ya... Ama biri dalin 🫠

Saç demişken, eşim de uzun sarı saçlarımı taramayı sever. Bazen düşünüyorum da beni insan boyutunda ki bir Barbie bebek gibi mi görüyor acaba 🤔😂
Benimle özdeşleşen çok şey vardır, aklıma ilk geleni söylersem, realden tanıdıklarım varsa KS kimliğim direkt ifşa olur söyleyemem 🤣
Herkes için farklı ama yurtta genel olarak ney sesi derlerdi en üst kata çıkıp mescidde peşrev çalışırdım konservatuvar okuyorum sanıyorlardı şimdilerde ney çalan bir kız vardı nerde o diye soruyorlarmış görünce de özledik senin nameleri diyenler oluyor skdkd bu arada ben de dalin hala kullanırım çok severim skdkd düşününce buldum bordo renk rujda, kıyafette vs çok severim
İstemsizce bazen gülümserken de tek kaşımı kaldırmam olabilir çünkü geçen ay bir arkadaşım bence bu kaş kaldırma hareketi sana özgü çünkü cidden hakkını veriyorsun demişti.
Haha, teşekkür ederim 😄🖤🌸
Bi taklidini yaptım öylede kaldı bende 😂 iş yerinde ara sıra yapmamı istiyorlar
Canıııım yaaa! 💕 Dalin gerçekten hepimizin çocukluğuna dokunmuş bir klasik! Kendine has o temiz ve sıcacık kokusu hepimizin burnunda tütüyor resmen. Kokunuzla insanların aklında kalmanız ise harika bir şey! 🌸 Gerçekten böyle özel bir detayla hatırlanmak çok güzel bir iltifat. Senin gibi enerjik biriyle de tamamen örtüşüyor. 😍
Kendinle bütünleşen böyle tatlı şeyler olması ayrı bir tatlılık katıyor hayata. ❤️ Bu arada, o kokuyu duyduğumda artık seni hatırlarım! 😘
Cevap
16Cevap
Rengarenk boncuklu kolye ve bileklikler çok kullandığım için herkes sevdiğimi çok iyi bilir
Kesin vardır da aklıma gelmez şimdi dks
Benim de uzun saçlarım aklıma geliyor. Her yerde uğraşıyorlar benimle 🤣
İşte gittiğim her yerde konusu oluyor :D
Alman Şansölyesi Otto Von Bismarck var. Lakabım "Bismarck" senelerdir 😄
Beyaz tişörtlerim sanırım
dolabın yarısı o ahsjsj
Pembe lip gloss 💋 surmedigim gun unideki hocam parlaticin nerde senin demisti 😂😂😂
Bebek misin sen 🤦🏻
Yaşadığım müddetçe belki hiç birşeyim olmayacak ama mutlaka bir kedi olacak...
"Yawrum" kelimesi
Benim Kokum
Kulaklıklarim
Mısır ve yağmurlu şimşekli hava
o tür havada herkes mesaj atiyo bana aklıma sen geldin diye
Privacy parfüm, hep taktığım kolyem ve küpelerim :)
Kışın bere yazın şapka. Kafa önemli, kafayı korumak lazım 🤪🤣🤣
Evet var. Delilik, psikopatlık, nargile ve alkol şuanda bunlar beni temsil ediyor...
Uzun saç 🌸
Sanırım kırık telefonum
Bordo ruj ve mor renk
Var. Metal ve rock müzik 😅
Kokumdan tanıyor arkadaşlarım sjsjsjs 😂
Kedi b*ku temizlemek. :)
Mandalina kolonyası ve yeşil ahsj
Topuklu ayakkabılarım 😅
Beyaz sabun varya işte o 😃
Godness
Kahve içmek
Ne bu romantizm iy