Kırıldığımı anlayacak kadar akıl sağlığım olduğuna şükrediyorum...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 568 cevap paylaştı.
7 ayKalp kırıla kırıla veya insanlar tarafından hor görüle görüle çevrendeki birtakım insanların bunu hak etmediğini anlıyorsun takmamayı öğreniyorsun ve sonunu düşünmeden ilişkiyi kesmeyi veya lafı gediğine oturtmayı öğreniyorsun bu kim olursa olsun hesap sorulacak çok insan tanıyorum yeri geldiğinde hesaplar ince inde sorulacak her şeyin zamanı var kimin ne kadar kırıldığını önemsemeden sonunda vicdan azabı çeksem bile gerekeni yapmak en doğrusu
160 Yorumla- 7 ay
Bence de
- 7 ay
Yani olması gereken bu bunu belli bir zamana kadar anlamıyorsun sonrası ise daha sert oluyor iyi niyet insanlaşa genelde yaramaz art niyetli insanlar iyi niyetli insanlardan çok daha fazla saygı görüyor insana göre nabız veriyor
- 7 ay
Sırf bu yüzden bulunduğum memleketten uzun zamandır gitmek istiyorum fakat imkanım yetersiz olduğu için gidemiyorum
- 7 ay
Bence yanlış düşünüyorsunuz bu konuda bir gemide 1 masum 9 suçlu varsa o gemiyi batıracak mısın
- 7 ay
Çok haklısın kardeş fotoğrafçılıkla mı ilgineyorsun bu arada
- 7 ay
Evet
- 7 ay
Kaç senedir peki
- 7 ay
Hobi olarak tabi ortaokuldan beri bir ara doğum ve düğün fotoğrafçılığı yaptım ünv okurken falan
- 7 ay
Oo iyiymil o zaman fotoğrafçılığun sağlam bana da taktik verirsin😂🤪
- 7 ay
Unutmuşum jsjsjs
- 7 ay
😂😂😂😂 profil fotoğrafım nasıl sence saç sakal vs eleştirir misin
- 7 ay
Hakkaten cok kötü bir fotoğraf çekmişsin jsjsjs
- 7 ay
İşte bu yaa ben bunu bekliyorum insanlardan neden kötü peki detaylarıyla ama
- 7 ay
Işık mı kötü giyim mi kötü saç sakal mı kötü çok mu yayın vs
- 7 ay
Robot gibi Durmuşun duygu sıfır la bi derin bakış nerde jsjsjs
- 7 ay
😂😂😂😂😂 en çok bu mu
- 7 ay
Evet sakallarını biraz üstten alman garek
- 7 ay
Arkadaki duvar tam fiyasko sanki yıkılmış terk edilmiş bir yer
- 7 ay
Hahahaa😂 evet ışığı iyi alamıyorum
- 7 ay
Diğer tarafa bak elin çenende seni en çok duygulandıran neyse onu düşün uzaklara dal çekiyorum cikss jsjsjs
- 7 ay
😂😂 şu an attığım da mı kötü
- 7 ay
Sen niden kameraya bakıyorsun uzağa hüzünlensene olum jsjsjs
- 7 ay
Hahhaha ya selfiede uzağa hüzünlenmek saça durmaz mı
- 7 ay
Ama çok yapmacık çekiyorsun
- 7 ay
Hee damam sonunda başardın bu idare eder
- 7 ay
Son foto bu 😂
- 7 ay
Einstein bundan önceki iyiydi jsjsjs
- 7 ay
Hahaha😂
- 7 ay
Nerelisin bu arada
- 7 ay
Diyarbakır
- 7 ay
Ulan Ankara falan dersin diye bekledim 😂 yakında sınavım var gelecem de bir ili fotoğraf çekerdin ban
- 7 ay
Benim çekimlerim çok komik olurdu ya damada şunu bunu yap geline gidip erkek muamelesi yapıyordum ayakkabılarımı geline giydirirdim eğlenceli geçiyordu
- 7 ay
Ben sana kişisel çektirecektim kişisel fotoğraf çektiğin oluyor mu karşı cinse
- 7 ay
Yakınlarıma evet abimleri albüm yaptım mesela jsjsjs
- 7 ay
Onlara da yap bi zahmet 😂 albümlerden azıcık bakabilir miyim😂 peki sence makine çok önemli mi fotoda mesela canon 650d 17-50 mm 2.8 lensle iyi işler çıkar mı
- 7 ay
En iyi makine canon tabi
- 7 ay
Senden bir sen yaparım kendini tanıyamazsın
- 7 ay
Bana böyle şeyler deme işte deyince daha çok canım çekiyor senden fotoğraf isteği
- 7 ay
Peki diğer özellikleri beğendin mi
- 7 ay
Birçok erkek fotoğrafçı da var
- 7 ay
Evet nikon da kullandım ama beğenmedim canon candır
- 7 ay
650d sence iyi bir model mi ve lensim iyi mi
- 7 ay
Özellikle portre fotoğraflarında nelere dikkat etmek lazım sence
- 7 ay
Bir fotoğrafçıdan yüz yüze destek aldın mı
- 7 ay
Fotoğrafçılık kursuna gitmeyi düşünüyorum ama şu an zamanım yok maalesef
- 7 ay
Sen eğitimli misin yoksa kendi kendine mi daha çok
- 7 ay
Hobi olarak mı yoksa iş olarak mı düşünüyorsun?
- 7 ay
İlk başta kendi kendime öğrendim
- 7 ay
Hobi olarak tabi ki ama hem kendim hem çevrendekiler için profesyonel eğitim alıp en iyisini yapmak isterim kalite daima benim prensibim oluyor ilgi alanım olan konularda
- 7 ay
O zaman bilen birinden yüz yüze hemen öğrenebilirsin.
- 7 ay
Evet haklısın şu an olmaz ama biraz daha müsait olunca peki sen eğitim aldın mı çok
- 7 ay
Yok ben eğitim falan almadım bilenden öğrendim zor değil ki
- 7 ay
Yani eğitim dediğim kurs falan halk eğitim tarzı yerlerden
- 7 ay
Onun yerine bilen birinden öğren daha iyi
- 7 ay
Doğru diyorsun kanka ama sana ara ara fotoğraf yorumlatacam kaçarın yok 😂🤪
- 7 ay
Timam anlaştık jsjsjs
- 7 ay
Sen de benim gibi çocuk ruhlu deli dolu bi insansın 😂😂😬😬😬🤪
- 7 ay
Teşekkürler efenim jsjsjs
- 7 ay
Harikasın efenim
- 7 ay
teşekkür 👍🫶
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Kalbim kırıldığında ilk iş olarak kendimi bir köşeye çekiyorum. İçimde bir fırtına kopsa da, onu hemen dışa vurmak yerine önce kendi hislerimle baş başa kalmayı seçiyorum. Bazen sessizce ağlamak, bazen de sadece derin bir nefes almak bana iyi geliyor. O anlarda kimseye bir şey anlatmak istemiyorum; çünkü hislerimi anlamak ve onları kabullenmek için zamana ihtiyacım oluyor.
Kırıklığın nedenini düşünmeden edemiyorum elbette, ama suçlamak yerine anlamaya çalışıyorum. Kendime soruyorum: “Bu duyguyu bana ne öğretiyor? Ben bundan nasıl güçlenebilirim?” Bu süreç bazen çok uzun sürüyor, bazen de bir anda hafifliyorum.
Ve en önemlisi, kendime nazik davranıyorum. Kalbim kırık diye kendimi küçültmüyorum ya da suçlamıyorum. Kendime sevgi gösteriyorum; belki en sevdiğim çayı içiyorum, yürüyüşe çıkıyorum ya da en sevdiğim şarkıları dinliyorum. Böyle anlarda, kırıklığın geçmeyeceğini düşündüğüm kadar uzun gelmediğini de fark ediyorum. Zamanla her yara gibi, kalbim de kendi kendine iyileşiyor ve ben biraz daha olgun, biraz daha anlayışlı oluyorum.
İçimdeki kırıklıkla baş etmek bana, kendi sınırlarımı ve kendi değerimi hatırlatıyor. Bu yüzden kalbim kırıldığında, onu görmezden gelmek yerine kucaklamayı, anlamayı ve iyileştirmeyi seçiyorum.
10 Yorumla
7 ayKalbim kırılınca önce sessizleşiyorum. Hemen konuşmak ya da bir şeyleri çözmek gelmiyor içimden. Sanki içimde bir düğüm oluyor ve onu kimseye anlatmadan, kendi kendime çözmem gerekiyormuş gibi hissediyorum. Bir süre her şeyin sesini kısıyorum; müzik bile fazla geliyor bazen. Sonra bir noktada yazmaya başlıyorum ne hissettiğimi, neden bu kadar canımın acıdığını. Yazdıkça biraz hafifliyorum. Sonra kabullenme dönemi geliyor. “Tamam,” diyorum, “böyle oldu.” Kızgınlık, kırgınlık, özlem hepsi sırayla geçiyor. Ama en sonunda hep şunu fark ediyorum: Kalbim kırılsa da hâlâ sevme kapasitem azalmıyor. Belki daha temkinli oluyorum ama içimdeki iyi tarafı kaybetmemeye çalışıyorum. Yani kısaca önce susarım, sonra yazarım, en son da affetmeye çalışırım ama kolay değil hiç kolay değil.
10 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı. Kalbinin kırıldığını fark edebilmek bile ne büyük cesaret biliyor musun Çoğu insan canı yanarken susar, sen adını koymuşsun acının O yüzden güçlü ama yorgunsun Keşke şimdi biri sessizce başını omzuna koysa, hiçbir şey sormadan sadece anladığını hissettirse
13 Yorumla- 7 ay
😊
- 7 ay
Hayır tabi çok güzel yazmışsınız elinize sağlık.
Yapay Zeka Cevapladı
Kalp kırıklığı, duygusal bir sarsıntı gibi gelir, değil mi? 💔 Ama bir yandan, kırıldığını anlayıp bunun üzerine düşünebilmek de büyük bir farkındalık. Şu an hissettiklerin seni biraz yorsa da zamanla bu deneyimlerin seni daha güçlü yapacağına güvenebilirsin. 🦋 Kendini ihmal etme, duygularını ifade etmeyi seç ve belki sevdiğin bir şeyle meşgul ol. Tüm bu hisler gelip geçiyor, unutma! 🌈
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
66Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
7 ayManzarası güzel bir yere gider güzel güzel ağlarım..
12 Yorumla- 7 ay
Bu kadınlar artık ağlamasın ya...
- 7 ay
Ağlamak masumiyetimin en büyük parçası ne yapalım
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 7 aySusuyorum ben daha çok erken uyurum ortada çok olmam
13 Yorumla- 7 ay
Yine uyanınca yine uyumak istersin
- 7 ay
Sorumluluklarım olmasa hiç çıkmam o yataktan
- 7 ay
Hiç uyanmasak...
Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Moralim bozuluyor, sessizleşiyorum, bazende çocukaşıyorum. Kırılan şeye veya kişiye de bağlı biraz.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
7 aySıkıca kendime sarılırım ağlarım sonra bolca uyurum bir sürü şey var yapılacak ama kıran kişinin birşeyler yapıp onanmasını da beklemem mesela 😅
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
u 7 ayKırıklarıyla canımı sıkanları doğruyorum
111 Yorumla- 7 ay
Arabalarını da çiz
- 7 ay
Her şeylerini çizerim
- 7 ay
Motora atla aynasına vuralım jsjsjs
- 7 ay
Vuralım derken sakata gelmeyelim djfj
- 7 ay
Yok ben seni koricam kaskımız var
- 7 ay
Korii beni caney hayde kalk gidiyok
- 7 ay
Gel zati bugün rojin için motorsiklet konvoyu var senin de yerin var yanımızda🥺🌸
- 7 ay
Ciddi misin, içim parçalanıyor. Gözlerim doldu.. kalbim ve dualarım orada olacak. Babası geliyor gözlerimin önüne. Allah yanlarına bırakmasın, Allah kimseye yaşatmasın.
- 7 ay
https://ibb.co/Cpmz5Z4q
Konuşulacak çok şey var bu kim olursa olsun ben hiçbir zaman bana dokunmayan yılan bin yaşasın demeyeceğim sonucu ne olursa olsun bugün benim yeğenim olabilirdi Allah korusun düşüncesi bile nefes kesiyor... - 7 ay
İnşallah Adalet yerini bulacak 🤲
- 7 ay
Amin inşallah cancağızım🤲🏻
- Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı.
7 ayUzaklaşıp kendimi dinliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayKalbim kırılınca çok sessiz birisi olurum ve hiç konuşmam hemde hiç hemde hiç böyle sadece kafamı sallayarak cevaplarım konuşursam aglarım oyüzden orada aglamamak için konuşmam. Dışarda başkasının yanında aglamam. Düşmanlarıma fırsat veremem 😂Kimin dost , kimin düşman oldugu hiç belli olmaz. Dostumun , arkadaşımın yanında bile aglamam. Kimin ne oldugunu asla bilemezsin. En iyisi eve git kapıyı kitle , bagırarak agla . Sonra eski haline geri dön knka 😂😂😂 şöyle düşün aglarsam düşmanlarım mutlu olur. Hepsinin... O yüzden orada aglamam yani kolumu felan sıkarım , igne felan batırırım yinede aglamam kimin dost kimin düşman oldugu belli degil artık😂😂😂😂hddjdjjnsk
12 Yorumla
Cevap sahibi7 ayDüşmanlarıma prim veremem hahshshs
- 7 ay
Piskopatağğğğğğğ jsjsjsjz
7 ayOturuyom sessizce. Perdeye bakıyom. Aşşadakiler kalbimi çok kırıyo mesela. Biraz önce biri pırtladı sesi odamda yankılandı. Ben onların hayatlarını duyunca kalbim kırılıyo ulen belki pırt sesi duymak istemiyorum ne benciller. Sesleri biter, gödleri rahat durmaz hay açtım yine ağzımı
11 Yorumla- 7 ay
😅😅😅😅
Eskiden çok öfkeleniyordum. Kalbimin kırıldığını hiç anlamıyordum. Duygularımın farkında değildim. Başkasının bana ne yaptığını düşünüp kıvrak karşılıklar verirdim. Onun da canı yansın isterdim. Artık karşıma alıp kalbimi kıranı, oturup konuşuyorum. Anlatıyorum.
11 Yorumla- 7 ay
Pişmişsin
- Kişilik & Karakter konusunda 814 cevap paylaştı.
7 aybenim kalbim, vardır bir planı konusunda kafaya pek güvendiği için esnektir böyle şeylerde. Pek kafaya takmaz)) Bide Yaratan yarattığı herşeyle gerekeni yapıyor. O konuda kalbim, kafam rahat. Beni alakadar etmeyen konular, kafamı yormam böyle şeyler için
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayBen cam değilim kolay kırılmam..
Kalbimi kimsenin kırmasına müsade edecek kadar da yakın olmam.. En fazla ailem kırar. Onlar da telafi ederler..
21 Yorumla- 7 ay
🌸🙏🏻
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/mSbDe-cNuvgBen de Patrick gibi kalbimi kıranın bir tarafını kırarım 😂
18 Yorumla- 7 ay
Yaparsın sen jsjsjs
- 7 ay
Bana öğretsene gııı
- 7 ay
Biz kuş muyuz jsjsjs
- 7 ay
Damam hojam jsjsjs
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
7 ayDua ediyorum, La tahzen innâllahe meana.
(Üzülme, şüphesiz Allah bizimle beraber) ayetinin ferahlığı yetiyor.12 Yorumla- 7 ay
Ya ne güzelsin sen🌸❤️
- 7 ay
Sen de öylesin 🌸🙂🖤
7 ayHiç bişey yapmıyorum ya ciddi manada o kırılma hissini fiziki olarak yaşıyorum halsiz ve yorgun düşüyorum.
11 Yorumla- 7 ay
Kalpsizler düşünemiyor
7 aykıran ne yapacak onu merak ediyorum. Kalbi kırılma empatisini ona hangi yollarla yaşatacağım acaba. Bak merak ettim şimdi.
113 Yorumla- 7 ay
Kıran empati yoksunu olduğu için kendini hep haklı görür
- 7 ay
Haklısın. Kesinlikle. Ama her şeyi evrenden beklememek de lazım. Bir de kalb kıranın az da olsa bi değeri olmalı uğraşmak için. Empati verecem diye 5 para etmezlerle zaman emek harcamaya gerek yok. Değeri varsa belki bi şeyler yaparak değerinin hakı verilebilir.
- 7 ay
Ayakkabılarını makineye at çok kirli bu kadar doğallık fazla jsjsjs
- 7 ay
Ev temizliyom bitsin çamaşır makinası safhaına geçecem ama senin için temiz bapıçlarımla foto çekecem. yeni yıkadığım serdiğim halıların üstünde. Yaaaa kadınlar kutsal yaaaa. 25 yıl öküz gibi yaşamışım evliyken. Neyse ayakkabı bulayım.
- 7 ay
Tamam evi temizle sonra halledersin jsjsjs
- 7 ay
ayaykkabılık da karışmış. Bir çift bulamadım ikisi de sağ. bunla idare et gari.
- 7 ay
Haware diğerleri daha iyiydi bunlar kokuyor jsjsjs
- 7 ay
zuhahahaaaa buna cevabımı profil resmimle vereceğim
- 7 ay
Hahahahahaha biliyordum ben
- 7 ay
zuhahhhaaaaa evet benimki de itiraf gibi olmş yaaa. tongaya düştük. kokmaz desem daha iyiydi. ben ayak işini kaldırıayım.
- 7 ay
Dede daha huzurlu iyi oldu
- 7 ay
teşekkürler . sayende.
- 7 ay
Rica ederim efenim.
- Kişilik & Karakter konusunda 8,7b cevap paylaştı.
7 ayBen artık anlamak istemiyorum bu sayede kırılmıyor takmıyorum bile bu sefer karşımda ki kötü hissediyor
12 Yorumla- 7 ay
O da doğru
- 7 ay
Evet öyle
Çekiç olsun tornavida olsun ip iğne olsun alırdım ve kırık kalbi tamir etmeye başlardım
12 Yorumla- 7 ay
Ha öyle tamir ediliyor mu
- Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı.
7 ayİzin vermiyorum. bunun ne olduğunu hiç anlayamayacağım
15 Yorumla- 7 ay
Neye izin vermiyorsunuz
- 7 ay
Birilerinin kalbimi kirmasina
- 7 ay
Öyle izin yok deyince kırılmıyor mu şimdi
- 7 ay
Bende öyle
- 7 ay
Maşallah
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayKalbimi kırmak çok kolay değil. Kalbimin kırılmasından ziyade sinirim bozulur. Genelde arkama bakmadan çeker giderim, gurur yaptığımdan değil, sinirle karşılık verip karşımdakinin kırmamak için
10 Yorumla
7 ayBir kırığın üstüne koşup diğer kırılmış parçalardan kalkan yapıyorum. Çünkü kırılmışken daha da kırılabiliyor insan
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. O bir sefer olur.
Artık kimseye müsaade etmiyorum
20 Yorumla
7 ayÜstelemem biraz zaman geçince düzeltmeye konuşmaya calisirim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 375 cevap paylaştı. Kalbimi kıranın kalbini kırıyorum onunkide kırılsın
10 Yorumlamiley cyrus- nothing breaks like a heart çalıyo karşıma da bu çıktı😕
10 YorumlaDirek arabesk şarkılara giderim Ferdi Tayfur Orhan Gencebay gülden karaböcek müslüm gürses falan
11 Yorumla- 7 ay
Çok güldüm buna ama affet jsjsjs
7 ayKalbim kırılınca inanılmaz derecede gercekçi düsünürüm kendimi kötü anlamda asla eleştirmem ve bir an önce bu hatadan ders çıkartıp daha iyi olmaya çalışırım hayat çok kısa tanıdı çıkarmalı insan
00 Yorumla
7 ayKalbimin kırıldığını artık hissetmiyorum ki uzun zamandır aşk hayatımda yok
11 Yorumla- 7 ay
Kalp kırıklığı sadece aşk hayatına bağlı değil ki
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Uzaklaşıyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
7 ayBenimki plastik ya kırılmıyor en fazla bükülür 😂
21 Yorumla- 7 ay
İnandım eminim öyledir
- Kişilik & Karakter konusunda 930 cevap paylaştı.
7 aykalbim çok çok zor kırılır he diyelim kırıldı bi otuz bir patlatırım geçer
00 Yorumla
7 ayKırıldığımda köşeme çekilip yanlız takılırım sigara kahve baya zedelenmişsen bir iki bira sonra gün geçtikçe gelirim kendime ama o kişi olmaz yanımda
10 Yorumla
7 ayBi sigara yakıp ağlıyorum
12 Yorumla- 7 ay
Erkekler ağlıyorçmu
- 7 ay
Siz ağlamıyor zannedin
7 ayÜzülürüm genelde
13 Yorumla- 7 ay
Erkekler gamsız üzülmez bi kere jsjsjs
- 7 ay
Doğru biz taşız siz pamuk şekersiniz 🥳
- 7 ay
Tabee jsjsjs
7 ayİçime kapanıyorum
11 Yorumla- 7 ay
Sonrada hastalık oluyor
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
7 aySadece agliyorum 😪🥺
12 Yorumla- 7 ay
Ayy sen ağlama kıyamam
- 7 ay
Napimm yaaa, cok sulugozum.. hiç sevmiyorum bu huyumu, ama önüne de geçemiyorum 🤦🏻♀️
7 ayÜzülürum geçiyor ya
11 Yorumla- 7 ay
Üzülünce hasta olursun
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayKırık kalp ile ortalıkta dolaşıyorum.
12 Yorumla- 7 ay
Kırık kalplerim var galpp alan var mı
- 7 ay
Beraber tamir edelim
Kalbimi kıranin kalbini kırıyorum
11 Yorumla- 7 ay
Cenavar
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Lahmacun yiyorum ldld
14 Yorumla- 7 ay
Bende at ciğeri jsjsjs
- 7 ay
Benim ciğerim çürük jsjsjs
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
7 ayAğlarım ya da köşeme çekilirim
11 Yorumla- 7 ay
🥺ağlama kız
7 ayBenim kalbim kırılmaz çünkü pırlanta 💎
12 Yorumla- 7 ay
Maşallah
- 7 ay
🍀🙏🏻
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
7 ayİyice kabuğuma çekiliyorum
11 Yorumla- 7 ay
Rahatsız etmesinler
Pepe izliyorum
11 Yorumla- 7 ay
Jsjsjs
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Kırılmamış gibi yaparim
12 Yorumla- 7 ay
Daha çok kırılırsın ölle
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. SiIahlarımla oynuyorum.
16 Yorumla- 7 ay
Oyuncak mı
- 7 ay
Tehlikeli sevmedim buni
- 7 ay
Sen ajanlara benziyorsun karanlık oda adamlarına jsjsjs
sessizleşirim genelde
11 Yorumla- 7 ay
Susma orucu
7 ayUzaklaşırım
12 Yorumla- 7 ay
Seni kimse üzmesin sakın🥺
- 7 ay
Canım benimm 🥹🥰💖🌸
Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hiç bişi. Sadece unutmamaya çalışıyorum ahhaha
117 Yorumla- 7 ay
Kindar jsjsjs
- 7 ay
Biz naptık sana oxlımm hıhh naptık jsjsjs
- 7 ay
Vışşş niye bana haber vermedin boş çadırımız vardı
- 7 ay
Sen ciddi mi söylüyorsun
- 7 ay
Hele sen şu gundilere bahh kimse yoktu 2 tokat vuraydı onlara
- 7 ay
Yoo midyatlıların içinde tartıştım adamlar banamısın demedi yav... Yok neymiş efendim dışardan yiyecek içecek getirmek yasakmış. Bilmem neymiş elimdede o sıcakta ikitane su vardı. Bizden alışveriş yapmasan oturamazsınız falanda dedi. La dedim bu şekil kim oturur daha oturmadan huzur muzur birakmisiz dedim
- 7 ay
Jsjsjsjz ben şok affet bizi hakkını helal et
- 7 ay
Jsjsjsjz haber edip rezil edeydin onlara
- 7 ay
Hahahahaha senin yüzünden işletme batmıştır
- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
7 ayKalpsiz olmadığıma seviniyorum
15 Yorumla- 7 ay
Prenses gelmedi daha ya jsjsjs
- 7 ay
Hem atı kahverengiye boyuyor, hem de prenses gelmedi diyor jkljkl
- 7 ay
Prenses kahverengi at kullansa nolmiş yani jsjsjs
- 7 ay
Olur mu öyle şey
Beyaz Atlı Prensesin kahverengi at ile geldiği nerede görülmüş - 7 ay
Yeni nesil prenses bu jsjsjs
Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Kenara cekilirim bir süre.
12 Yorumla- 7 ay
Yaa kıyamam
Bunu yapmasini kimsenin izin vermem eslusi gibi yırtığım cat çat..
11 YorumlaGenellikle kırılmaz ama kırıldığında sesiz kalıyorum
10 Yorumla
7 ayKendimi daha çok işe veriyorum. Gayet etkili bir yöntem. Tavsiye ederim.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
7 ayÜstüne bir toprak daha
11 Yorumla- 7 ay
Bi darbe daha
Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Kendi kabuğuma çekiliyorum
11 Yorumla- 7 ay
Güvenli kabuk demek
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayKabuğuma çekilirim genelde
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
m 7 ayKalp doktoruna giderim
10 Yorumla
7 ayYa ağlıyorum ya uyuyorum ya da mutfağa giriyorum
10 Yorumla
7 ayHiç bir şey umrumda değil
10 Yorumla
7 ayKafama göre takılırım 🤔
10 Yorumla- Devamını Gör (64)
Devamını Gör(109)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı