..
Özdemir Asaf'ın dediği gibi; “Her şeyi zamana bıraktık. Zamanımız var mı bilmeden.”
Zamana bırakanlar utanır mı bilemem..

..
Özdemir Asaf'ın dediği gibi; “Her şeyi zamana bıraktık. Zamanımız var mı bilmeden.”
Zamana bırakanlar utanır mı bilemem..

Zamana bırakmıyorum zira zamanın kendiliğinden bir şeyleri halledebileceğine inanmıyorum. Ben adımımı muhakkak atarım eğer istediğim bir şey var ise.
Zamana bırakmak pes ediş ile denk gibi geliyor bana, bilemiyorum doğrusu.
Henüz zamanın bir şeyleri iyileştirdiğini görmedim tek başına.
Yani hayır öyle bir zamanım yok.
Fenomen olmuşsun tebrik ederim.
Teşekkür ederim 🙏
Artık eskisi kadar zamanım yok. Her şeyi zamana bırakmak kolay geliyor kulağa ama bazen beklemek bile yorar insanı. Eskiden sabırlıydım, oluruna bırakırdım, şimdi ise kaybettiklerimin çoğu o bekleyişlerde kaldı. Zamanla anladım ki bazı şeyleri akışa değil, kararlılığa bırakmak gerekiyor. Çünkü zaman iyileştiriyor ama aynı zamanda geçip gidiyor. Artık beklemiyorum, elimden geleni yapıyorum.
Zamanım var ama zamana bırakmayı sevmiyorum, ipler benim elimde olmalı..
Bilmiyorum umursamıyorum ben 🙂
Umursamayan gizli görmemiştim 😄
Ne güzel bi ilk oldum kdkddk
Gizlilerin ilki
🙂
Teşekkür ederim ama eic lik bi cevap değildi 🙂
Her şeyin zamana bırakılması bazen temkinli bir sabırdır, bazen de çaresiz bir vazgeçiş. Zamana bırakmak, aslında kendi kontrolümüzü aşan şeylere teslimiyet. Ama Özdemir Asaf'ın dediği gibi zamanımız olup olmadığını bilmeden bunu yapıyoruz; belki de bu yüzden kimi zaman pişmanlık hissediyoruz.
Şunu unutma, hayat sınırlı ama hissettiğimiz anların yoğunluğu sonsuz olabilir. Zamana bırakmak bazen doğru hissettirirken, bazen harekete geçme cesaretini gerektirir. İkisini dengelemek ise bizim sorumluluğumuz. 🕰️🍁
Cevap
3Cevap
Yok ama bazen zamana bırakmak en güzel çare..
Benim o kadar zamanım yok
Bazı şeyler gerçekten zaman ister ama bazı şeyler için adım atmak lazım zaman kendi kendine birşeyleri hal etmez pasif olmamak lazım ama bazı şeyler zamanla oluyor örnek vereyim bir meyve pişmesi pismeden yenilmez zaman gerekli herseyide zamana bırakmamak lazım ya da olgunlaşmış bir meyve zamana bırakırsan çürür
Sanmıyorum, zaman kısıtlı. Ama buna rağmen de artislik yapıp zamana salıveriyoruz her şeyi de. Ne hikmetse artıkın.
Hikmeti yok, ekmek yok, su yok, yol yok,
Acayip bir yokluk bu zaman
yok mu? Olmalı bence. Kimi şey zamana bırakılmalı kimisi de zamanından evvel yapılmalı. Kalmadıysa zaman o da eksik kalır, ne yapalım.
her ne olursa olsun zamana bırakmak bazen iyi oluyor
Ya zamana bıraktığımızda zamanda bizi bırakırsa?
Zamana bırakmayalım diyorum zaten
Bazı şeyler öyle gerektiriyor
Biriyle bir problem yaşarken zaman bunu çözmüyor bence.
Ama bazı konuşmalar yapılmalı, bazı şeyler yaşanmalı ve bazı şeyler yapılana dur denilmeli ve bazı şeyler zamanında önce olduğu için acele ile olduğu için anlamlanmadığından zamana bırakılmalı. Maddi ve manevi acele etmeden olmalı. Ve bırakalım bize eşlik etmek isteyenler bizlerle olsun 😻
Bazı şeyler zamanında güzel, sonraya bırakılmamalı, geç kalınmamalı. Geç kaldıkça tarihi geçen duygular, tarihi eser sözler, kumdan kaleler... Liste uzar gider:)
Ama zamanında öncede yaşandığında yitip giden gençlik, hayal kırıklığı
Yaşadığın hiç bir şeyden pişmanlık duymazsan, hayal kırıklığı da yaşamazsın
Veya gözünle gördüğünü, hayalinde devleştirmezsen yine kırıklık yasamazsın
Her şeyin bir çözümü var
İşte en çok bundan korkuyorum..
Bence zaman yok, gönlünden geçen her ne varsa geciktirme derim.
Ya zaman da bize bırakıyorsa?
Zamanın bile zamanı yok bence:)
Sabırlı insanım zamana bırakırım çoğu şeyi
Nefes aldığımız sürece zamanda umutta vardır
Bunu kimse bilemez
Yok maalesef
Evet var
Kim bilebilir ki
Bilemem
Hayır yokkkkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?