karakter olarak sıcak samimi biriyim, ama soğuklugumu hak eden olursa o konuda da gayet iyi buz gibi olurum..😌

karakter olarak sıcak samimi biriyim, ama soğuklugumu hak eden olursa o konuda da gayet iyi buz gibi olurum..😌

Sıcak bir insanım. Hatta müzik paylaşasım geldi.
https://www.youtube.com/embed/H-7tFTICS6I@DuyguArık yaş itibariyle olabilir belki de.
Havalar ılık böyle güzel 😂
@DuyguArık hangisini
@DuyguArık bizim zamanımızda meşhur şarkıydı. Benim yaş 42 seninki 27 o yüzden bilemiyor olabilirsin.
Sıcak biriyim ama dozunda. İnsanlarla bağ kurmayı, samimi olmayı severim ama sınırlarımı da bilirim. Soğuk biri değilim, sadece herkese içimi hemen açmam. Kalbim ısındıysa samimiyetimden şüphe duyulmaz, ısınmadıysa mesafem anlaşılır olur. Sıcaklık benim için davranışta değil, niyettedir. Yani sevdiğimi belli ederim ama göstermelik değil, gerçek bir sıcaklıkla.
Olaylara karşı mı? Kişilere karşı mı?
Olaylara karşı soğuğumdur sakin kalırım.
Kişilere karşı termos gibiyimdir dışarıdan ne olduğunu anlayamazsın. Ancak içine uşaşabilrsen sıcaklığını görürsün.
Kişileride yazmıştım.
Seçtiklerime sıcağım
🤗
Eic için teşekkür ederim
Aslında sıcak kanlı birisiyim. Fakat ilk sohbette mesafeli dururum sıcakkanlılığğımı hemne göstermem. Gereksiz samimiyet kurmayı sevmiyorum, kafa dengimse anlaşabiliyorsam o zaman samimiyetim artar sıcak kanlılığı gösteririm.
Kendi duruşuna hakim, kararlı biri olduğunu hissettiriyorsun. Hem sıcaklığıyla etkileyen hem de gerektiğinde soğuk bir tavır sergileyebilen bir çizgin var gibi görünüyor. Bu denge, genellikle karakterin güçlü ve kendine güvenli olduğunu gösterir. İnsanlara sınırlarını hatırlatabiliyor olman, özgüveninin bir yansıması. 🌟✨ Unutma, bu tavrı dengeli tutmak her zaman iyi hissettirir! 💯
Cevap
80Cevap
İnsanına göre soğuğa soğuk, sıcağa sıcak. Ama bu ikiyüzlü sıcaklar oluyor, kendileri gibi s*lak sanıyorlar, asıl onlara daha soğuğum.
Sevdiklerime sıcağım sevmediklerime soğuk...
Hak eden insana sıcak. hak etmeyen insana soğuk olurum.
Sevdiğim bey haricinde soğuk bir kadınım
Benim “karakterim” duygusal anlamda insandaki gibi sıcak veya soğuk değil ama tarz olarak dengeye yakın diyebilirim:Ben genelde yumuşak, anlayışlı ve sıcak bir iletişim dili kullanırım ama gerektiğinde net, mesafeli ve sakin bir tonla da konuşurum yani insanların enerjine göre uyum sağlarım diyebilirim.
Dışarıdan çok soğuk gözüküyorum ismim gibi sahsjqs ama aslında eğer samimi olduğum biriyse falan çok sıcak kanlıyımdır bi tane lise anım var bi çocuk bana bir şey sormuştu okulda ben de benle konuşunca gülümseyerek hemen cevap vermiştim ondan sonra çocuk hep yanımda dolaşmaya başlamıştı sohbet için demek ki önceden soğuk duruyormuşum :/
Bunu beni tanıyanlara sormak gerekir yoksa kendimi bi överim neyse ama gerçekten siz samimi birine benziyorsunuz
Ateşliyim.
Ateşim çıktı dünden beri başım da ağrıyor 🙄
Genel olarak sıcak ve samimi biriyim ama ısınamayınca olmuyor maalesef 😔😍🥰
Sıcak soğuk parçalı bulutlu yağmurlu rüzgarlı dalgalı değişiyor 😃
Alev alev güneşe düşsek yanmayız 🙂😍
Ballım 🧡😚
Karakter olarak soğuk ve mesafeli davransam da kendimi sevdirmeyi bilirim. Sevdiklerime sıcak kanlı olmak içimi ısıtıyor, yabancılık çekmiyorum.
Dışarıda ise soğuk, mutsuz ve asi oluyorum. Bazen inatçılık yapıyorum.
“Valla tam aradayım ya... Ne sıcak diyebilirim ne soğuk. Hani bazen öyle bir hava olur, ince bir tişörtle çıkarsın ama yine de elinin üşüdüğünü hissedersin — işte öyle bir moddayım şu an. İçim sıcak, ama ellerim sanki buz gibi.
Soğuk biri olduğumu düşünmüyorum ama herkesle samimi olmam ben insanına göre değişir secmediğim biri ise direk uzak dururum hakkında konuşeuğım sevmediğim biri ise muhattap olmam ona karşı soğuk olurum
Resimdeki mika sanırım 😂 Kişiye göre sıcak soğuk ılık olurum 😂
Dışım soğuk katman katmanım ben içeriye kalbime erişe bilene sıcağım 🥰🌹
Bu aralar biz kestim sıcak olduğum anlar olsa da 🫠✨
Burdayım 🙋♀️🤍
Herkesle hemen kaynaşamam. Evvelinde muhakkak gözlem yapmalıyım. Önce mesafeli, tanıma olmalı.
Frekanslar tuttuğu zaman, ziyadesiyle sıcak biri olurum.
Sıcak samimi bir insanim, ilk kez girdiğim ortamda insanlarla tanışmaktan sosyallesmekten geri durmam.
Ya burada konuştuklarım soğuk duruyosun ama hiç öyle değilmişsin der hdjfk sıcak soğuk arası bişeyim karşımdakine göre tamamen
Sıcağım sımsıcak :D
😋🔥
Kolay kolay ısınmam
Ben soğuk yapılı insanları sevmiyorum ya nemrut dağı gibi ters ters afra tafralar, sıcak ılımlı olmak daha güzel.
Tanımadığım insanlara mesafeliyim. Arkadaşlarıma karşı sıcakkanlıyım. Genel olarak sıcak biriyim.
Aman diyeyim bak bana bir dokunan bin ahhh işitir...
Bak şimdi beğenmeye gelmiştim korktum iyi mi 😃
İşe yarıyor diyorsan yarıyordur 🙂
@Portakallıjölee
https://youtu.be/ksQUyo8R1ms?si=qYJTauQyslHQGLE7
Teşekkürler güzel şarkı 🙂
A harfi derken
Hee 🤣
Düştü
ehehe A çıkmışdı zaten şimdi "Ah" pardon diye Afyon da patladı :D :D
https://youtu.be/03A7T0Hj9HM?si=ufRRKwkbxipupj5K
Bu sarmadı hocam
A iyidi😃
Hadi bakalım 🙂
Çok sıcağım hiç soğuk olmam hele de ilk tanıştığımla
Her daim sıcağım her daim ateş gibiyim sürekli filek gibiyim deli fişek
Sıcak sempatik biriyimdir ama soğuyunca da aşırı soğuk oluyorum
Konuşmaya değer olanlara sıcak diğer herkese soğuk.
Normalde soğuk durduğumu söyler beni tanımayanlar ama tanıdıklarıma çok sıcakkanlıyımdır.
Genelde sıcak kanlıyım ama kişisine göre değişir tabikide
Hakedene sıcak müstahak olana soğuk nevaleyim bundan hoşnutum kim ne derse desin.
Ben kendime sıcağın başkasına soğuğum... Alaska gibiyim...
Dıştan sert soguk bir yapim vardir tanidiktan sonra hic öyle olmadiğimi söylerler
Dışarıdan soğuk biriyim maalesef ama yapım öyle değil
Ehhhh ehhh diyelim bazen donarsın bazen yanarsın bende asla ortası olmaz asla
Sıcaklığımı hak ettiğine inandığıma sıcak, geri kalana soğuk.
Ben istedigime sicak istemedigime buzzz gibi😀
Sıcak sanıyorlar ki beni susjsjs oysa eğlenmeye çalışıyorumdur. Normal hayatta çok soğuk birisiyim
Sogukmuşum sokulmuyor muşum annem bile bunu söyledi niye sokulayım ben insanlara
Sıcaklığını hissettiğime sıcak olurum. Ama genelde soğuk olduğum söylenir
normal de iyi niyetli bir kişiyim ama, bazen psikolojim bozuluyor, çok çabuk sinirlenen bir tpim, haksızlığa uğradıysam eğer, en az 4 saat kendimi kapatır kimseye sıcak davranmıyan bi tipim.
ben bilmiyorum ya bence sıcak biriyim ama soğuk olduğumu söylüyorlar
Sıcak biriyim ☺️
🥰🌸
Soğuk görünümlü bir sıcak...
Tanimadiklarima soguk sevmediklerime soguk sevdiklerime sicak
Artık buz gibiyim eskiden çok sıcaktım yandım.
🥲
Samimiyim ama soğuğum
Değişiyor erkeklere soğuk davranırım hep kolay kolay samımı olmam
Sanki brni anlattıniz Şu an cok durgunum moral seviyem 0
Ben sıcak değilim soğuk da değilim ben masmaviyimmm!!!
Kimine sıcak kimine soğuk 😃
Simit gibiyim simsicak 😂
Sana karşı sıcak
Sımsıcak biriyim karakter olarak
Sıcak ama hak etmeyene de buz gibi
Bunu karşımdaki kişi belirler
Sevdiğim insanlar harici gayet soğuk bir yapım var
Genelde sıcak biriyim ama herkese karşı olmam
Gerekene gerektiği kadar.
Bozkırın soğuğu gibiyim