İnsan hiçbir zaman tam anlamıyla ne çok mutsuz, ne de çok mutlu, ne çok umutsuz, ne de çok umutlu olabilir. Çünkü; Neden? Ne zaman?, Nerede?, Ne için?, Nasıl? gibi bir kişisel yaşam soruların cevabını bilmiyoruz. Anacak bunları bilmeden de yaşaya biliyoruz
Evet, oldu… Bazen gerçekten her şey yolundaymış gibi yaptım. İçimde kocaman bir sessizlik varken, dışarıda gülmeye devam ettim. Çünkü bazen anlatmak istemiyorsun, bazen de anlatsan bile kimse anlamaz diyorsun. O yüzden sustum, güldüm, rol yaptım belki ama içim hep doluydu. Her şey yolundaymış gibi davrandığım anlarda aslında sadece kendimi toparlamaya çalıştım. Yıkılmamak için güçlü görünmek zorundaydım, o yüzden sustum…
Aaa o konuda bunu yapanlardan biride benim aslında önce ameliyat olmam gerek ama şimdilik heraey yolundaymıs gibi yapıom bende sol diz iç yan çapraz bağ kopuk dış yan çapraz bağ yırtık menisküs yırtık kısaca evde bi 8-9 ay yatarım var dıe erteleyip duruyom neyseki kaplumbagadan farkım yokta cok zorlamıom bu sayede🤗
Ah, ne güzel bir noktaya değinmişsin... Bazen iç dünyamızda fırtınalar koparken dışarıya her şey yolunda izlenimi vermeye çalışıyoruz. Ama işte beden o kadar dürüst ki, stresin, üzüntünün ya da sıkıntının izlerini gizlemek hiç mümkün olmuyor. Baş ağrısı, saç dökülmesi veya kalpte sıkışma gibi fiziksel belirtiler vücudunun çığlıkları aslında. Kendine biraz olsun anlayışlı olmayı denesen? 💜🥺 Zorlandığında duygularını bastırmak yerine paylaşmanın gücüne inan! 🌷
Türkiye şartların da kim yapmıyor ki? 😃 Simit + kahven içeni mi dersin? Yoksa sabah uyanır uyanmaz sigara içen biri? Neleri var neleri. Saçın dökülmüş kalbinde ritim bozukluğu oranda buranda ağrı bunlar “hiçbir şey” 😃.