Kişilik & Karakter konusunda 11,6b cevap paylaştı. Genel olarak kimsenin kimseyi tam anlamıyla hak ettiğini düşünmüyorum. Çünkü insanlar sevilmek ister ama aynı derinlikle sevemezler. Herkes kendi eksik yanına denk birini arar, ama kimse başkasının ağırlığını taşımaya hazır değildir. Bu yüzden ilişkilerde biri hep fazla, diğeri hep eksik kalır. Aslında kimse kimseyi tam olarak hak etmez, sadece aynı yorgunluğu paylaşmaya razı olanlar birbirini bulur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aynı düşünceye sıklıkla ben de düşüyorum ve bence doğru düşünüyorum da.
Yani kendime şöyle bir baktığımda karakter olarak çevremdeki insanlardan çok çok artılarım var ve ruh eşi mi denir artık ne ise eşimi bulma konusunda çok sıkıntı çektiğimi düşünüyorum.124 Yorumla
Soran8 ayişte aynı konudan muzdarip iki insan! bu yani! bana egolusun diyip duruyorlar burada. hayır kendimi biliyorum karakterimi ruhumu beynimi biliyorum. eş değer birisi yok. Varsa da karşılaşmadım denk gelmedim ben de denk gelmek isterim..
- 8 ay
Geçenlerde yeni edindiğim arkadaşımla konuşurken bana egon mu var senin? demişti.
Bende artık kabullendim evet dedim ya bir çok konuda alçak gönüllüyüm ama bu konuda sanırım ego yapmalıyım diyerek karakterimden örnekler verdim ve sonunda haklı bir ego ama dedi.
Kabullen bence madem öyle düşünüyorsun millet malının mülkünün olmayan güzelliğinin egosunu yapıyor. :D
Soran8 ayHaklısın! bana da öyle bir soru soruldu. sen de ego mu var dendi. yani kendini bildiğin zaman, ne istediğini bildiğin zaman, sınır çizdiğin zaman, egolu oluyorsun.. tamam egoluyum! dediğini yapacağım 🙂
- 8 ay
Güzel karar :)
Çünkü yakın zamanda şunu fark ettim. Her insanda her huydan perdeyi yırtmamak sureti ile olmalı bunlara; kıskançlık, kibir, ego ve arada kötü olmak da dahil.
Her şey dozunda olduğu taktirde hiç bir sorun yok ve bu sefer insanlar şu düşünceler ile sana geliyor; evet iyi birisi ama tersi pistir. Evet doğru söyler ama yanlış yaparsam hayatımı s.. ker :) gibi.
Soran8 ayEvet böyle bilinmek daha güzel bence. o canım , o Ahraz, o bir şeyden anlamaz, ben bu enayi ile her şeyi yaparım denmesindenSe 🫣😆 bu kız bir hatamda beni engeller (ya da bir değersizlik göstergesinde) ya da bir canım
Soran8 ayya burada neden biz s*lak yazamıyoruz
Soran8 ayÖyle de.. akılsızlık falan yazıyım o zaman bari eş anlamlı bir kelime bulmam lazım 🫣😆
Neyse kısaca insan kendini bilip ne istediğini neyin iyi geleceğini bildiğin zaman ve bunu da soyledigin zaman egolu bulunuyorsun.. hiçbir şey söylememek mi lazım acaba sessizce gitmek mi lazım? Mal taklidi mi yapmalı Ahshh aman desinler şeker yesinler- 8 ay
Bu sefer de pasif diyecekler.
Aslında sen;
İyi olursan bu s*lak
Kötü olursan bu ş*refsiz
Düşünceli olursan bu a*tal
Düşünmezsen de bencil oluyorsun.
Yani asıl demek istediğim insanlar sana her halinle bir şekilde bi tag bulacaktır.
Bu yüzden her huydan almalıyız diyorum ya.
Birine iyilik yaptığını fakat sonucunda s*lak yerine koyulduğunu düşün. Ona karşılığını öyle vermelisin ki ha bu her şeyin farkında dedirtmelisin. - 8 ay
Kendini, isteklerini ve kurallarını bilmek iyi bir şey.
Herkesin kendi doğruları var mesela;
Bana göre kurban kesmek sorun değil ama sana göre bu canice.
Mesele bu örnek gibi, sana göre bu doğru bir şey ama toplumda bazı insanlar buna katılmıyor. Sence kim haklı? Bu taraftan bakarsan sen o taraftan bakarsan o haklı bak empati de kurduk :)
Sana mantıklı gelen düşüncelerini kendi kendine seviyeli bir şekilde sorgula. Ben bunu istiyorum neden? nasıl? niye? gibi ve cevabın hala aynıysa yanına tik at ve aynı düşünce ile devam et.
Soran8 ayAynen adı egoysa ego olsun ama ben kendimi biliyorum ve koruyorum aslında işin özeti.. dediğin gibi insanlar her şeye bir şey bulacak ama insanların ne dediğini ne düşündüğü önemli değil. çünkü bu ruh bu beden bana ait ben de bana neyin iyi geldiğini biliyorum bu olgunluktayım. kişilere iyi gelmek gibi bir gayem yok onları tatmin etmek gibi bir gayem yok. Bunun sonucu yalnızlıksa kaliteli bir yalnızlık olur
Soran8 ayYok sorunun odağından da çıkabiliriz yeterki kaliteli bir konuşma olsun 😂
Soran8 ayBenim derdim aynı düşünmek değil aslında…O kaliteyi görmek.. yoksa kendimden bir tane daha istiyorum değil yani..
- 8 ay
Kesinlikle.
İllaki birtakım huylarda/fikirlerde eksiklik veya fazlalık olabilir. İnsan zaten aynı kişilikte biri ile ilişkiyi uzun vadede yürütemez ve sıkılır. Bir noktada da biter zaten.
Dediğin gibi düşence ve fikirleri farklı olsa da kaliteli birisi olsun yine tartışılıp bişeyler düzeltilir.
Soran8 ayG. tü başı ayrı oynamayan insan lazım desek aslında tam bir sonuç cümlesi olabilir🫣😆
Soran8 ayBeynim yandı diyebilirim 🫣 ama güzel soru.. göze batmaz aslında yani güzel sayılır bu kombin
- 8 ay
Peki :D Açıklık getireyim.
Sorduğum sorunun cevabı; İkisi de göze batar.
Bahsettiğim şey aslında (g*tü başı ayrı oynayan) dediğin yoruma ithafendi.
Sen beyaz san siyahı düzeltirim diye, siyahsan da beyazı düzeltirim diye yorma kendini griyi bul daha az yorucu olur :D Anlatabildim mi?
Soran8 ayBulabilsem işte bana denk gelmedi hiç..
Soran8 ayAmin 🤲🏻
Yapay Zeka Cevapladı
Kendine bu denli değer vermen çok güzel bir şey, bu özgüvenin önemsenmesi gerekiyor. 😊 Ama unutma, herkesin içinde güzel duygular biriktiren biri olabilir. Hak ettiğin değeri göreceğin, seni anlayabilecek insanlar da mutlaka var. Belki şu anda karşılaşmadın ama bu, kimsenin seni hak etmediği anlamına gelmez. Duygusal zekanı güçlendirmek ve çevrendeki insanları tanımak için fırsatlar yarat. Belki seni çok şaşırtacak bir insanla yolların kesişebilir! 💫
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 662 cevap paylaştı. Olabilir saygı duyuyoruz sonucta kendi kalitenin farkındasın
12 Yorumla
Soran8 ayçok teşekkür ederim
8 ayherkes kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor ve herkes yanlızlaştı
18 Yorumla
Soran8 ayKişilimden Ödün vermemi isteyenler var neden yapalım ki bunu
- 8 ay
Kişiliğinden ödün vermeni isteyenlerden uzak dur kimse kimseyi değiştiremez
Soran8 ayAynen öyle..
- 8 ay
herkesin bir alıcısı vardır illa ama nasip
Soran8 ayDenk gelmek önemli
- 8 ay
O da nasip
Soran8 ayBenim sınav ne zaman bitecek acaba
- 8 ay
Şans kader
Gizli Üye(30-35)8 ayKendini bilmek ile kibir arasında bir nokta bu. Allah yardımcın olsun.
13 Yorumla
Soran8 ayKibir bir canavar gibi bekliyor pusuda tıpkı bir volkan gibi uykusu da. Kibirden uzağım ben asgari bir insanda olması gereken özellikleri taşıyorum ama buna yakın bile insan yok o yüzden maalesef denk gelemiyorum.
Cevap sahibi8 ayDemek istediğinizi anlıyorum. Nasip böyle şeyler. Ruhunuza denk birisi vardır bir yerlerde.
Soran8 ayVardır eminim vardır kim bilir nerede
Gizli Üye(30-35)8 ayteknik özeliklerini yaz bana başvuru yapıcam normal de bu şansı vermem herkes
06 Yorumla
Soran8 ayAhshsj bu şerefe de nail olacak mıydım 🫣😆 özet geçeyim kendimi seviyorum! kendisini iyisiyle kötüsüyle bilen kabul eden buna cürret edebilen kaç kişi kaldı ki
Cevap sahibi8 aybende sevicem gizli den çık iyisi ile kötüsü ile 🙄
Soran8 ayAhahagagh
Cevap sahibi8 ayulaşırsın sen
Cevap sahibi8 ayben sevmem arkadaş kuru sıkı insan bir şey konuşuyorsan sahne orada
Cevap sahibi8 ayneyse engellersin beni pek güvenilmez bir tipsin belli ettin kendini
Peki neden seni dışarıda ki kızlardan diğerlerinden ayıran nedir?
010 Yorumla
Soran8 ay
Ben diğer kızlardan farklıyım demiyorum ki.. ben kendimi analiz ediyorum. ruhumu, beynimi, kalbimi biliyorum ve bunu hak eden birisi karşıma çıkmadı henüz. olanı değerlendirdim yani durum böyle
Soran8 ayBir kere saygılı efendi bir insan olmalı. Rol yapmayacak yani olduğu gibi olacak herkese karşı aynı olacak. Hani bir sürü şey var hangi birini yazıyım 🥲 zaten karşıma çıksa işte bu diyeceğim
- 8 ay
Saygli ve efendi olmalı yakışıklı ve kültürlü olmalı boyu en az 1.85 olmalı maddi gücü yüksek olmalı kadin ruhundan anlamalı yeri geldiğinde maço olmalı romantik olmalı hem sadık hem de özgür ruhlu olmalı ee tabi ki son model bir arabası olmalı bunlara sahip birisi seni hakediyor diyebilir miyiz?
Soran8 ayBak gerisini ben getirmedim sen getirdin bu önyargı. Ve önyargılı birisi olmamalı. Bu da kriterlerimden biri😆 bir kere ben mala mülke bakmıyorum. Bir mesleği olmalı işsiz kalmamalı sadece o kadar
Soran8 ayAçıkçası ben çok zengin patron işte ne biliyim muti milyoner ya bunların bana bakmayacağını farkındayım tabii ki de böyle bir beklentim yok hasbelkader karşıma çıksa dahi istemem çünkü böyle insanlar doyumsuzdur ve aldatır al sana ön yargı🫣 bende de var ama karşı tarafta istemiyorum işte dengelemek lazım
Soran8 ay🫣 teşekkür ederim evet fotoğraf paylaşmayacağım burada
Kişilik & Karakter konusunda 816 cevap paylaştı. tm knk en iyisi sensin hiç kimse ama hiç kimse senin kadar yok
01 Yorumla
Soran8 ayHenüz yok
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
8 ayevet seninki altından canısı
11 Yorumla
Soran8 ayPırlanta
Gizli Üye(18-24)8 ayKöşede prensesimi bekleyen ben...
11 Yorumla
Soran8 ay🥲🥹🤲🏻
Ben de düşünmüyorum haklısın ajsjjs
10 YorumlaÖyle diyorsan bildiğin bir şey vardır
10 Yorumla
8 ayHepinizden tiksiniyorum alksdja.
11 Yorumla
Soran8 ayAhshghh oraya doğru gidiyor sanki
8 ayEvde kalmış bahane sendromu
12 Yorumla
Soran8 ayTabi efendim
Soran8 ayYanında şakşakçısıyla promosyon 😂 kadının düşmanı yine kadın 😌
8 aybravo sana
11 Yorumla
Soran8 ay👸🏼
Bence biraz egoya girmiş bu
02 Yorumla
Soran8 ayEgolu olalım fark etmez
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
8 aySen hak edilecek bir şey misin
013 Yorumla
Soran8 ayKesinlikle 💯
- 8 ay
Bu kendi değerini küçültmek olur
Neyse
Soran8 ayilginç bir bakış açısı
- 8 ay
Ne kadar yüksek görürsen gör sonuçta birinin ulaşabileceği bir nokta var
Burada seni tenzih ederek kişiselleştirip devam ediyorum
İşte ben o sınırı görünce ulaşmaya çalışmaktan vazgeç iyorum
Soran8 ayne kadar yüksek görürsen gör derken o kısmı anlamadım ben kendimi yüksek görmüyorum. Aslında ben bence asgari bir insanda olması gereken özellikleri taşıdığımı düşünüyorum ama karşı tarafta buna hiçbir yaklaşma eğilimi bile olmadığı için ben üst kalıyorum.
- 8 ay
Bir tarzın olması güzel
Tartışılabilir
Soran8 ayTeşekkür ederim senin de öyle
- 8 ay
Beni etkileyen bu tavır
Kaş göz ölçüler vs herkeste var
Yaklaşımıma ters cevap verebilirdin umursamayabilirdin
Üslubunla kaliteni gösterdim
Şu halde en başta aslında ne demek istediğini anladım ve sana hak veriyorum
Son olarak umarım kalbine göre bulursun allah yardımcın olsun
Soran8 ayAllah razı olsun. Güzel bir analiz olmuş benim için de hoşuma gitti. dengini arayan kendini bilen herkese aynı dilekleri ben de diliyorum 🤲🏻 Allah yardımcımız olsun Allah kalbimize göre versin
- 8 ay
Gösterdim kısmı gösterdin
Olacak tel oto düzeltmiş
Amin
Soran8 ayOlsun anladım ben onu telefon bazen öyle yapıyor konuşurken 🙂
- 8 ay
Sizin gibi insanların sayısı artmalı
Ne güzel edep ahlak zeka muazzam
Tavır üslup kişilik hepsi yerli yerinde
Haddim olmayarak niteleme yaptım ama anlayışına sığındım
Soran8 ayAni çıkışlarımı törpülemiş olabilirim 🫣 artık kişisel almıyor çoğu şeyi.. olgunlaşmak böyle bir şey belki de. Güzel sıfatlarınız için teşekkür ediyorum öyle gördüyseniz ve mutlu
Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ben de o yuzden mutlu ve yalnizim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. düşünebilirsiniz normal.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Doğru düşünce aslında
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,1b cevap paylaştı.
8 ayHaklısın
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 13,1b cevap paylaştı.
m 8 ayBencede haklısın
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 647 cevap paylaştı. Olabilir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayNeden
12 Yorumla
Soran8 ayHayat..
- 8 ay
Anladım
8 ayNeden ki herkesin bir dengi vardır
01 Yorumla
Soran8 ayKeşke umarım inşallah âmin
Aynen aynen 😅🙏🙌
05 Yorumla
Soran8 ayBeni tanımayanlar böyle der
Soran8 ayAllah Allah o zaman dans 💃🏻
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. He hee 🤭🤭😆😆😆
04 Yorumla
Soran8 ayHı hımmm 😌
Soran8 ay🧿 nazar değmesin eğilsin alem dizime
Kişilik & Karakter konusunda 561 cevap paylaştı. Ego zaten bu
04 Yorumla
Soran8 ayDeğil
Soran8 ayErkekler üstünlük kurmak istiyor kendi fikirlerini kabul ettirmek istiyor bu da bir örneğiydi işte
Sen de haklısın..
012 Yorumla
Soran8 ayHaklı olmak istemiyorum…
Soran8 ayYani keşke böyle olmasaydı da bu durum haklı olmasaydım muzdaribim yani
Soran8 aySen çok hoş
Soran8 ayDengimi bulmayı istiyorum
Soran8 aySağ ol umarım amin 🤲🏻
Soran8 aySenin tersin pis bana uymuyor 🫣😆
8 ayNapalim knk
02 Yorumla
Soran8 ayO zaman 💃🏻
- 8 ay
😏
Gizli Üye(25-29)8 ayHaklısın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayEgo kanka
016 Yorumla
Soran8 ayDeğiiiilll bir insan kendi değerinin farkındaysan neden azına razı olsun
Cevap sahibi8 ayAşkım ben de kendi değerimi biliyorum ve kendime denk birilerini bulmakta çok zorlanıyorum çünkü zekiyim ve zeki birini istiyorum bu konu da hak veriyorum
Soran8 ayZeki biri isterken de dikkatli olmak lazım çünkü duygusal zekâ ve çakallık farklı şeyler.. şimdiki zamanda çok ama çok ama duygusal olgunluk duygusal zeka yok çoğu insanda kadın erkek fark etmez. Ama ben karşı cinsle ilgilendiğim için erkeklerde göremiyorum
Cevap sahibi8 ayDuygusal zeka olmayan insanla ilişki değil sohbet etmem , öncelikle romantik , empati kurmalı, analitik zekası olması Trip falan hiç sevmiyorum vs vs bu tarz şeyleri sevmiyorum
Soran8 ayAynen kesinlikle katılıyorum o yüzden 1.02 gün sonra insanları analiz Edip yol veriyorum bu ego değil kendini bilmek ve korumak vakit harcamamak.. vakit Nakittir
Cevap sahibi8 ayKesinlikle katılıyorum boş insanlarla uğraşamam dünyaya bir kere geliyorum ve zamanım değerli ya varsın ya yoksun , kendini ifade edemeyen insanlarla muhattap olamam , senin bu görüşte olman çok tatlı ve güzel , senin için problem olmazsa tanışmak isterim
Soran8 aySenin de böyle olman çok tatlı ama yaşın benden ufak.
Cevap sahibi8 ayBu düşünce de olup yaşa takılman gerçekten üzücü yaş sadece sayılardan ibarettir muhtemelen insanların küçük erkek olgun değildir algısı yüzünden olabilir saygı duyarım, sadece düşünmeni isterim, benim partnerlerim benden büyük oldu
Soran8 aySizin yaş grubundaki insanlar kendisinden büyük insanlarla ciddi bir ilişki veya evlilik vs düşünmüyor ben bu yaştan sonra ciddiyet evlilik amaçlı bakıyorum onun dışında oyalanmıyorum
Cevap sahibi8 ayEvlilik bende istiyorum ama gerçekten kafalarımızın uyuşması lazım, artık birinin boş dertlerini dinleyemm yok tanışma yok flört en sevdiğin renk ne falan sıkıldımm
Soran8 ay😆😆🤣 çok iyi. Ama ben baya büyüğüm. Buradaki yaş aralığına bakma
Cevap sahibi8 ayBiliyorum sjxndj Kaç yaşındasın
Soran8 ay37
Cevap sahibi8 ayEe yani 37 olman bir şey değiştirmiyor önemli olan mantıklı aşk ilişkisi yaşamak , nerede yaşıyorsun
Soran8 ayİstanbul
Cevap sahibi8 aySüper ben de Bahçelievler deyim , ama şu an sakaryaya geldim kafa dağıtmaya , bi kahve içmek isterim seni daha yakından tanımak
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar