Bazı anlar vardır; ne geçmişle ilgilidir, ne de gelecekle.
Sadece “şimdi”de kalmak istersin…
Her şeyin yerli yerinde olduğu o anda, keşke dünya dönmese dersin.
Peki siz, zamanı hangi anda durdurmak istediniz?

Bazı anlar vardır; ne geçmişle ilgilidir, ne de gelecekle.
Sadece “şimdi”de kalmak istersin…
Her şeyin yerli yerinde olduğu o anda, keşke dünya dönmese dersin.
Peki siz, zamanı hangi anda durdurmak istediniz?
Durdurmak değil de, yavaşlatmak daha iyi olur bence. Zaman durursa teknik olarak hiçbir şey göremeyiz. Çünkü galaksideki her şey duracak, güneş de dahil. Güneş durursa, ışığını kesmiş oluruz. Elektrik akımı durur, sular durur. Daha çok şey durur ve bu bizim yararımıza olmaz
'İnsan zamanı durdurmak istediği yere aittir.''(Amelie filminin bi repliğidir.) sözüne göre ben izinli olduğum günlere aidim. Ciddi olarakta anneannemi kaybetmemle bünyemde arşa çıkmış istektir. Hayatımı 2017'de sabitlesem keşke, yeni işe girmişim işim iyi olmasa da güzel, çevremde az da olsa insan var, ailemde sağlık problemi yok ailem güzel, ailemin hepsi sağ ve sağlıklı (vefat edende oldu, hastalanıp iyileşmeyende)...
27 yaşın hem toyluğu hem de olgunluğu var, çocuk değilsin ama hayat tecrüben de sınırlı yaşım güzel...
Biliyorum bu sözü, katılıyorum da.
insan bence hep bugün olduğu yaşta güzel, kıymetini bilirse eğer. Zaman o kadar hızlı ki, her geçen sene yeni ulaştığım yaşı güzel karşılayıp, önceki senenin üzerine bir şeyler kattigimi hissediyorum.
Sağlık olsun da gerisi hiç mühim değil
...
Hayat akıııp gidiyor, ama öyle ama böyle...
Zamanı durdurmak isteyeceğim bir an mı? Aslında, evet, bir keresinde deniz kenarında gün batımını izlediğim bir an vardı. O turuncu ışıklar suya yansırken her şey o kadar huzurluydu ki, o anda kalmak istedim. 🌅 Senin de böyle büyülü bir an yaşadığını düşünebiliyorum. Şimdiyle bağ kurabilmek ve "an"ı hissedebilmek, en büyük mutluluklardan biri bence. ✨ Dakikalar geçip gitmiş olabilir ama anı zihninde saklamak bile kıymetli. 🕰️
Cevap
8Cevap
Hayır yaşamadım hiç.. zaman bitsin yeter
Olmaz olur mu anacak yaşarken de o anın kıymetini bilerek yaşadım geleceğe odaklanmadım yaşadığım an da kaldım
Eskiden olmuştur ama uzun yıllardır öyle bir anım olmadı.
Düşündümde hayır.. aklıma gelmiyor..
Yaşadığım oluyor
Bir zamanlar olmuştu bunu yapmak istediğim
O an dursun istemiştim
tabii olmuştur
16-17 yaşlarında camiye gitmiştim, ilk gidişim değildi ama o zaman toplasan 2 ya da 3 kez gitmişimdir, büyük bir heyecanla gitmiştim, o akşam kandil vardı. çünkü ben hep dini araştırmış ve iyice inanmıştım ama namaz kılmıyordum, o zaman namaz kılacağım için çok heyecanlıydım ve cami beni büyülemişti, duvardaki yazılar, ortadaki devasa avize ve camide kocaman bir kelebek vardı, hayatımda o kadar büyük kelebek görmemiştim. o an çok özeldi benim için
Hayır
Evet o gece
Babamın vefat
Amin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?