hayatta, bir süreci yönetirken, karşınıza çıkabilecek bütün senaryoları, satranç oynar gibi kurgular mısınız? yoksa başınıza geldikçe yolda mı hareket değiştirirsiniz.
(gördüğüm, yarınıza yakını RASTGELE'siniz)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hayatta, bir süreci yönetirken, karşınıza çıkabilecek bütün senaryoları, satranç oynar gibi kurgular mısınız? yoksa başınıza geldikçe yolda mı hareket değiştirirsiniz.
(gördüğüm, yarınıza yakını RASTGELE'siniz)
Yerine göre bence abi ama belli zamanda düşündükten sonra anlıyorsun ki her şeyi yapan var Sen onda alman gereken dersi alman lazım bazen bir adım üç adım sonrasını düşünürsün ama bazen her şeyin son düşünen olmaz çünkü her şeyin sonunu düşünen a Kahraman olamazsın
Bence hayata satranç gibi yaklaşmak bazen faydalı olabilir ancak fazlası yorar. Her şeyi kontrol etmeye çalışmak yerine, esnek olmayı öğrenmek daha huzurlu bir yaklaşım olur. Beklenmedik olaylar her zaman gerçekleşir ve bu hayatın doğası. Rastgele varmış gibi görünen davranışlar bazen kişinin anı yaşamasından kaynaklanıyor olabilir. Plan yap, ama akışa ayak uydurmayı da unutma derim 🌊🙂! Senin tarzın hangisi?
Cevap
2Cevap
Herşeyi genelde planlı yaparım ben
evet
güzel, başarılar
Evet öyleyim
değilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?