Belki manyaklık gibi gelecek ama benim düşüncem şu yönde oldu hep.
Kolay olana herkes talip olur, önemli olan zor olana gönüllü olabilmek!
Zor olanın ardındaki güzelliği görebilmek lazım.

Belki manyaklık gibi gelecek ama benim düşüncem şu yönde oldu hep.
Kolay olana herkes talip olur, önemli olan zor olana gönüllü olabilmek!
Zor olanın ardındaki güzelliği görebilmek lazım.
Zorluk beni korkutmuyor ya aksine şekillendiriyor.
Yorulduğum zamanlarım olmadı değil ama en kısa sürede toparlanıp başka açılardan yeniden denemişimdir.
Zorluğa talip değilim lakin gerekirse dibine kadar yapmam gerekeni yaparım, kolayına sığamıyorum çünkü.
Zeyna mı var senin içinde bakayım
Ah zeyna…
Çocukken çok hayrandım o karaktere 😅
Bilmiyorum ki içimde ne var.
Sadece korkmuyorum hiçbir şeyden onu biliyorum.
İçinde ne var bir ara kontrol edecek bir test yapalım sana ne dersin
Olur yap bana test
Üzerinde biraz çalışmak lazım ama öyle yap diyince olmuyor
Çalışmalara başla o zaman hemen
Yardım lazımsa haber ver
Yardıma ihtiyacım olacağını sanmam üzerinde çalışıp sana gel çöz diyeceğim beklemede kal
Tamam.
Nerede bekleyeyim burada mı
Evet, zorluğa talip olacak kadar savaşçı bir karakterim var. Çünkü kolayı herkes yapar, mesele esas zor olanda dimdik durabilmek. Ben hiçbir zaman kolay olanı seçmedim, çünkü biliyorum ki insanı büyüten, olgunlaştıran ve gerçekten güçlü yapan şey zorluklardır. Düşsem de kalkarım, yorulsam da devam ederim. Çünkü içimde pes etmeyi sevmeyen bir taraf var. Hayatın her zorluğuna rağmen mücadele etmek, bazen sessizce direnmektir. Ve ben o sessiz direnişin, en büyük güç olduğunu inanırım. Kolay olan rahatlatır ama zor olan öğretir, ben hep öğreteni seçerim.
Zorluğa talip olmayı severim. Benim olmasa bile beni geliştirir derim.
Şimdilerde bambaşka bir alanda bambaşka zorlukların üstesinden gelmem gerekiyor.
Sürekli değişen zamanın gerisinde kalmamak için kendimizi zorlamak zorundayız. Çünkü bizi hep kolaya ve rahata alıştırdılar. Bu yüzden hep geri kaldık toplum olarak..
Evet zamanın gerisinde kalmamak adına değişim ve gelişim şart.
Zor olana talip olmak da güzel bir motivasyon bunun için.
Meseleye göre değişir ama ya:)) Hayat yolumu olabildiğince kolaylaştırmak isterim ama tabii zoru görünce de kaçmam. Gereken mücadele verilir, değeceğini düşünüyorsam, bana bir şeyler katacaksa neden olmasın.
Ne güzel bakıyorsun sen öyle olaylara
Senin bu düşüncen cesaret dolu ve bir o kadar da anlamlı. Gerçekten, zor olanı seçmek, kişinin hem karakter gücünü hem de vizyonunu ortaya koyar. 🌋 Hayatta en büyük ödüller genellikle en zorlu mücadelelerin ardında saklıdır. Önemli olan, bu zorlukların seni büyütmesine ve olgunlaştırmasına izin vermek. Senin savaşçı ruhun, bu mücadelelerin altındaki güzelliği görmekte usta gibi görünüyor. 👏🏻
Cevap
15Cevap
Bu yaştan sonra zorlukla falan uğraşamam 😬
Zor görünce ayakları gtüne vurarak kaçanlar burada mücadeleci ruhundan bahsediyor genelde.. O yüzden edebiyat dilimlemek yerine savaşıma odaklanıyorum.
Sorma bayılıyorlar edebiyat parçalamaya
Zor olan hiç bişeyi sevmem. Karsilastigim anda minnetsiz bırakıp devam etmedigim icin kendime iyilik mi ettim kotuluk mu tartisilir ama finalde sevmiyor olusum bir gercek
Seni ben savaçşı olarak biliyordum yıllar seni değiştirdi mi?
Zoru mantık dahilinde severim boşa kürek sallanan zorlar degil. Her zorun 3 şansı vardır ben 2 de bırakiyorum 3. Sefer hayırlisinda kalıyor
2 de olmadan bırakmışlığın oldu mu hiç?
Olmustur :)))
Hep zoru sevdim ya. Kolay olunca yapasım gelmiyor bir şeyleri sjnsjsns aman bu kolay zaten diyerek 😂. Savaşçı bir karakterim var. Çabuk sıkılmasam kazanabilirim
Sıkılıyorsan o halde yarınn diyenlerden misin😀
"Aman yarın yaparım ya" Tarzını mı diyorsun? Onu diyosan, Evet sjnwjs
Artık beni anlıyorsun:)) level atladın bak yarın gel başla 😀
Tabii djjs sayende Türkcem level atladı 😂
Ceylanların en belirgin özelliği ne biliyor musun yani Aslandan çitadan kaçmak dışında?
Bilmiyorum neymiş 😀
Son derece sosyal, uyumlu ve zeki yaratık olmaları yani ceylan olsa level atlardı😀
Tam ben ya hshshshzzh çok güzel çok tatlı çok muhteşem hayvanlar ya o gözleriii kirpikleri bile muhteşemm sjbwjsjsj
Ceylan üzerinden bugün ki övgü kotanı da doldurulmuş olduk :)) hadi sekerek uzaklaş ceylan avlarlar bak 😀
youtube.com/shorts/le_jnMc49n8?si=7esrrE2dHnAObrEC
Bu ben. Aynı böyle de gidiyorum byess sjsjsjs😂
Hahah manyak
Savaşçı bir karakterim hiç yoktu, tırnağım kırılsa sorun ederdim. Ama hayat ağzıma ede ede savaşmayı ve ayağa kalkmayı öğretti .
Sen fazla duygulara yenik düşünüyorsun, hala gidecek yolun var
Duygusuz olursam ben ben olmam. Kendimden çıktığımda da var olmanın anlamı yok başka biri olarak
Daha diri gördüm seni bu sefer 😉
Diri derken
Canlı kanlı dirilmiş üzerindeki ölü toprağı atmışsın biraz olsa da
Tam tersi ama neyse sağol 😂
Kaybol 😀
Yer yüzünden silinmeyi ben de isterdim dram 👑i 😀
Hatırlat bir ana sana fena kızacam şu an keyfim yerinde ama bu kadına bir çarpak lazım gibi ( mecazen)
Nedenmiş 😶
Nedenini ben sana söyleyeceğim
Tamam hatırlatırım kızarsın xd
Tamam unutursan daha çok kızacam ona göre 😀
Ben unutursam sen zaten unutmuş olacaksın jxjd
Ama benim en güzel yanım ansızın her şeyi hatırlıyor oluşum... Sen de dahilsin buna şeffaf kadın
Doğrudur.. :)
Oyleyim diyede hep s. erefsizler ile uğraşmak zorundamiyiz😒 bu espri ama. Evet zorum zoru severim.
Seni üzen olursa söyle ağzını burnunu kırarım 😀
Pürüzleri düzeltmek için törpü öneriyorum ama baktım anlamıyor kes gitsin
Estetik kaygısı gidersin burası eğri mi oldu diye diye kese kese yok edersin kesinnn 😀
Beni çevreme muhtara sorsunlar müşterilerime sorsunlar ne kadar mücadeleci bir insan olduğumu bilirler. işimde ne kadar dakik olduğumu sözün namus olduğunu öğrettim. ben müşterilerimi ve çevremi seçiyorum herkesin işini yapmam herkese selam vermem.
Kolayı varsa, zoru seçmemin anlamı yok
Hayatımın özeti zorluk ve mücadeleden ibaret zaten. Savaşmaktan başka çarem yok
Sebebini bilmiyorum ama mücadele etmek tutunmak hayatında içinde olmak bence çok güzel
Verdiğimiz mücadelenin sonunda, zorlukları aşıp bir nebze o güzel hayatı yaşayabilmek amacımız zaten
Umarım yaşarsın o halde
Umarım
Önceden olsa olabilirdi şu an olmaz üşenirim.
Bende de o var ama gizem pis çekiyor yine de
Bazen deliliğe çeken şey öyle tatlı sesleniyor ki hunimi kapıp gidesim gelmiyor değil casi :)) dur de baaana
Dur diyince kavga da tutulan adamlar gibi oldum saldırasım geldi bak :))
Böyle diyince bütün heyecanı kayboldu gitmiyorum
Kıyılmaz bence bugün olmaz 😀
Sen de derken çok ayıp ama sana :))
Evet hiç alışık değilim
Ama bana ayıp nasıl yakıştı farkında mısın casi :))
Bugün enerjim fazla yüksek hayırola bakalım yarın başımıza ne iş gelecek
Zor olana talip olmasam da gelip beni buluyor. :)
O yüzden şöyle diyorum zoru başarırım imkansız zaman alır;)
Valla zorluk dediginiz şey ne bilmiyorum zira ben bayasini gördüm ve zorluk beni enterese bile etmiyor.. Yolumda yürüyorum...:))
Hayatım boyunca hep bir şeylerle savaşmak zorunda kaldım. O yüzden bence gayet savaşçı bir karakterim var.
Yaşlandım artık savaşacak takatim yok oturup çekirdek çitler izlerim anca
Talip değilim ama savaşcı bir karakterim var yeri geldiğinde.
Var tabii.
Savaşçı ruhu taşıyan bedenim küçük yaşta hayatla savaşmayı öğrendi.
Benim için kaybetmek demek savaşmamak demektir. Mutlaka savaşırım ve sonunda mutlaka kazanırım.
Zoru severim ve basarırım ama sonunda değmiceğini anladıgım bir insan içinde kendımı yıpratmam
Yok abi yeter artık diyorum. Yeterince savaştım diyorum😀
Zoru severim ama zor insanlara enerjimi harcamam.
Keyfi zorluğu seçmem ama savaşmam gerekiyorsa savaşırım.
Olum ve hastalık dışında çok büyük zorluk olmadı hayatımda.
Hiçbir zaman çok ısrarcı olmadım hayatimda. Elimden geleni yaparım gerisi takdiri ilahi.
Zoru başarmak asıl olaydır kolayı herkes yapar haklısın evet yazdıklarında✨
Hayır.
Uzun uzun anlatacak halim bile yok.
Son nefese kadar var.. karakterim tam hamdolsun..
Eyvallah 👍
Uzatmalı sevdan bittiyse, sana talip olabilirim.
Ne sevdam var ne uzatmam ama sen yine de bana da talip olma akıllım
Yuppiii bitti o zaman 🤩🥳🥳🙃
Kimsin? neyden bahsediyorsun mesajı açtım yazsana sen bi
Karakterim var ama hevesm yk
Sen ki güneşin sahibisin onlar kim köpek 😀 hevesli olma tabi
Evet.. Çünkü içimde ateş var, Ve o ateş, beni yakmaz; Yolumu aydınlatır. Savaş varsa, ben oradayım. Ama savaşmak için değil, Kendimi yeniden yaratmak için
Kolaya talip bile olmam
Zor olmayan kazanılmış sayılmaz ki
Elimden geldiğince zoru seviyorum.
Yok
İşi kolaylaştırmak için çözüm üretmeliyiz
anasını bile z. kerem
Yok ben zoru sevmiyorum maalesef.
Kâr zarar ilişkisine göre risk alıyorum.
Evet zor pes ederim
Çok da zor değil sanki
Bu konuda senle aynı payda da buluştuk bak ben de kılıcı boşa sallamayı sevmem
Düzgün yaz şunu
Bazı başlangıçlar çok yanlış olur bence bir daha başlamalısın..
Zor olanı istemem yoruldum artık
Savaşmak istemiyorum
Var bı yere kadar
Var tabi
Yok ne yazıkki
Rıza lokmasıdır herkes yiyemez.
Savaşmaya halim yok
Elhamdülillah
Savaşan ruhum var
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?