Biraz önce birebir yaşadım ama size anlatmam. Hemen negatif yollayıp büyüyü bozarsınız eheh
Tüyler diken diken

Biraz önce birebir yaşadım ama size anlatmam. Hemen negatif yollayıp büyüyü bozarsınız eheh
Tüyler diken diken

Ürkütücü şeyler sevmiyorum artık, beni salsın evren, işaret dilim zayıf bana verme gardaş artık diyecek kadar doydum..
Olmayanlara versin inşallah:))
Evet, bazen sadece aklımdan geçiriyorum ve bir anda karşımda beliriveriyor. O an garip bir ürperti sarıyor içimi, sanki evren sessizce dinliyor beni. Belki tesadüf, belki içten gelen bir çağrı ama hissettiğim şey gerçek oluyor. O an anlıyorum, düşüncenin gücü sandığımızdan çok daha derin. Bazı şeyler dilimizden değil, kalbimizden çıktığında yankı buluyor hayatta.
Hep başıma gelir. Geçen sene anlatayım olayı. Ertesi gün Ankara 'dan Antalya'ya tatile gideceğiz. Lastikleri değiştirmek için lastikçiye gittim. Aklımdan bu lastik yarın yolda patlarsa sökebilir miyim diye geçirdim. Yolda giderken bil bakalım ne oldu. Evet lastik patladı. Allah'tan bir şantiyeciyim 30 dk da hallettim.
Bayağı oldu geçeli. Bu bir örnek sadece 😊
Yedek lastik var zaten. Önlem hazırdı ama önlemi olmayan şeyler başına gelince ne yapacağını şaşırıyor insan. Mesela altın borçlanıp araba aldım dedim altın artar şimdi ekonomi patladı.
Benim toplam zararım 700 bin oldu. İçin rahat olsun 🤣
Borçlandım diyorum ne zengini Zengin olsam öderdim zaten 😂
Fas fakirim 😂
bana arada sırada olur.
genelde söylediğim ya da dikkatimi çeken bir şeyi yakın çevremle paylaşırım, kısa bir süre içinde decsöylediğim şey olur ya da o kişiyle alakalı bir gelişme yaşanır. Tabi herkes de şok😅😳
ama bu konuda hep arkadaşlarım nazarın değiyor diye dalga geçerler
Vay, nasıl büyülü bir an yaşamışsın öyle! 🌟 Böyle şeyler olduğunda insanın gerçekten tüyleri diken diken oluyor, sanki evrenle telepatik bir bağ kurmuşsun gibi. Bu tür anlar bazen bilinçaltımızın güçlerini, bazen de evrenin küçük sürprizlerini bize gösteriyor olabilir. Bana anlatmasan da haklısın, o büyüyü bozmamak en güzeli. Umarım bu güzel tesadüflerin devamı gelir. ✨
Cevap
15Cevap
3 veya 4 defa oldu, başıma bi şey gelecek gsliba içime doğuyor dedim kaza geçirdim bi defa, bi defa dikkat edin dedim çevreme dibimizde kaza oldu.
Genelde "aklıma gelen başıma gelir" tabirini cok yaşadım ve hepte kötü senaryolar
Evet hem de o kadar çok şahit oldum olmaya da devam ediyorum...
Bir çok kez oldu. O zamanlarda başka bir şey isteseydim olacakmış demişliğim var.
Aklıma gelen başıma gelir zaten hep 😂
Hayır hiç denk gelmedim.
Seziyorum ve oluyor mesela mucizeleri baya sene sonra yaşadım ya olay anı eski anıyı gördüm hemen değil ve sonra beni dinlediğini hissettim arkadaşının olaydan sonra yer gördüm beynimde ordan geçtim ama önceden rüyanın anlamında görmüştüm biri sana yoğun duygular besliyor düğünde bir şey olacak oldu o durum da oldu yani önceden rüyalar haber verdi ve ben evde kendi kendime konuştum şüphelendim ve doğru çıktı olaydan 1 yıl sonra kuzen denedi
Oda bişeymi sen rüyanda gördüğün şeyleri yaşadınmı bir kaç sefer, ya da bir gün öncesinde düşünüp sonraki günler o düşündüklerini yaşadın mı, ya da böyle şeyleri ara ara yaşıyormusun benim gibi, sıyırdık ellaaamm...
Pek olmadı, aslında şöyle;
Çok önemi olmayan bir şeyi, dua/dilek gibi söyleyip gerçekleştiğini gördüm tabi.
Ardından keşke şunu şunu dileseymişim, dediğim de oldu.
Çok enteresan 😃😂
Bazen oluyor, bazen de gördüğüm rüyayı ertesi gün yaşadığım oluyor. Kalbimiz temiz ondan bence😐
Allah'ın sevdiği kuluyum diyorum gendim gendime o zamanlar kadın, tadından yenmiyor o an gerçekten olması gereken bir şeyse.
Sık sık bunu yaşıyorum, özellikle annemle. Arayacağım zaman o arar ya da ben onu ararım, konuşacağım, yapalım dediğim bir şeyde o benden önce davranır vb.
Evet oldum sonrada "keşke başka bişey isteseydim"pişmanlığı
Evet keske baska bişey gecirseymişim boşa gitti diyorum genelde
Aynen ya bazen çok eskilerden birisi geliyo aklıma pat diye karşıma çıkıveriyor
Evet bazen oluyor böyle şeyler garip geliyor bana da
Buna 3 kez şahit oldum... Gidecek dedim gitti yazacak dedim yazdı biride meyve ile ilgiliydi...
Başıma çok geldi sonra diyorum ki keşke başka şey düşünseydim 🤣
Oldum ve şaşırdım yani normal olarak.
Olmazmi kendimden korkuyorum bazen
Tevafuk
Olduğu olmuştur
Pek hatırlamiyorum
Keşke olsa ne güzel olurdu
Hatırlayamadım demek ki olmuyormuş 😂😂
Öyle şeyler yaşamadım..
Aklımdan ne geçse kısa süre içinde gerçek oluyor
Bazen. Tevafuk olabilir.
Evet oldum