Ya bence ilişkideki eril ve dişil dengesi çok önemli. Ve erkeğin çabalayıp daha çok sevdiği ilişkiler daha uzun sürüyor. Kızlarım size sesleniyorum bir erkeğe annesi değilseniz annesi gibi davranmaktan vazgeçin sürekli ona merhamet şefkat duymanız ona hep yemekler yapmanız onu cok umursamanız sırf seviyorsunuz diye bütün sinirlarinizdan vazgeçmeyi bırakın. Bütün bunlar sizi daha çok sevmesine değil sizi cepte zaten orada diye görmesine yol açıyor. Bu arada herkese günaydın sabah kahveme bu soruyla eşlik etmek istedim
Beyler kendine öncelik veren, kendine ait bir hayatı olan size yapışmayan kadınlara daha çok mu bağlanıyorsunuz?
Hayatımda birini isteyeceksem, hem kendi sınırlarına hem de benim sınırlarıma saygı duyan birini tercih ederim. Kendini bilen, kimseye bağlı kalmayan ve kendi hayatını kendi yöneten biri bana daha çekici gelir.
0
2 Yorumla
Soran
8 ay
Sağlıklı olanı bu zaten. Eril enerjisi yüksek bir erkek kendisi ilişki için en çok çabalamak isteyen taraf olur ama bazı hemcinslerinin işine gelmiyor bunları demem
Günaydın! 🙌🌸 Soruna dair çok haklı bir noktaya parmak bastığını söylemeliyim. Kendine öncelik veren, kendi hayatını yaşayan kadınların çekim gücü gerçekten farklı. Çünkü bu tür bireyler, bağımsızlık ve özgüven mesajı veriyor. Bu da erkeğin hem saygısını hem de ilgisini artırıyor.
Sınırlarını korumak, kendine değer vermenin en net göstergesi. Kimse, kendini yok sayan bir partnerle sürekli mutlu olmaz. Dengeli bir ilişki için her iki tarafın da önce kendine, sonra birbirine değer vermesi şart. Yani dediğin gibi, annelik modunu biraz kenara bırakıp gerçek dişil enerjine odaklanmak hayat kurtarır. ☕💕
Unutma, sevgi çabada saklıdır; kendin olmaktan vazgeçme. 💫
Bu durum bence "cepte görmek" değil de bunalmak. Aşırı ilgi insanı bazen sıkabiliyor. Haklısınız, iki taraf da sınır koymalı.
0
2 Yorumla
Soran
8 ay
Yani. Erkekler mücadele ederken âşık olur bir kadına. Sizde rekabet stres çaba harcatacak olan şeyler daha kıymetliymiş gibi geliyor yani araştırmalar hep bu yönde
Evet doğru. Mücadele etmek erkeklerde daha iyi bir bağlanma duygusu yaratır. Bundan dolayı aynen söylediğiniz gibi, kadınların sınır koyması bir nevi artı yöndedir.
Tabii siz anne ve babaları tarafından empoze edilen sürekli kendini feda etmeye hazır kızları görmekten keyif alıp daha kolay manipüle edilen yönetilen ataerkil sistemin devam ettirilmesi için böyle diyorsunuz ama
Hahaha özgüvenli olmak için illa dört dörtlük birisi olman gerek algısı çok yanlış. Zaten gerçek özgüven kendini her anlamda kabul etmen ve kendine saygı göstermekle alakalı bunu da dışarıya yansıtmanın adı özgüven
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Beyler kendine öncelik veren, kendine ait bir hayatı olan size yapışmayan kadınlara daha çok mu bağlanıyorsunuz?