Niye hiçbir erkek beni beğenmiyor?

Güzel bir kızım, tabii öznel bir durum ama yüz oranım gayet hoş. Vücudum da hoştur, erkekleri ve kızları bazen vücuduma bakarken yakalıyorum. Başarılı biriyim kendimi bildim bileli akademik olarak hep ortamların en iyilerindendim, benden daha başarılı bir erkekle hiç tanışmadım. İngilizce, Arnavutça ve Fransızca biliyorum, Fransada doğup 5 yaşına kadar orada yaşadım. Keman çalıyorum arada etkinliklerde rol alıyorum. Kişiliğim de fena değildir, kaba biri değilim sözlerime hep dikkat ederim. Tek sorunum biraz ağırbaşlı biriyim, pek de eğlenceli olmayabilirim. Ama yani ben daha ne yapabilirim neye sahip olabilirim? Diğer arkadaşlarıma hep teklifler geliyor, ama erkekler benden hep kaçıyor sanki canavarım. Bir ara konuştuğum hoş bir çocuk vardı ama bir yerden sonra sürekli kendini kanıtlamaya çalışıyormuş gibi hissettim. Sürekli konumuz onun ne kadar gelişmiş bir insan olduğuydu, ben günlük bir şey hakkında konu açıyordum bir anda konu onun bildiği inanılmaz bilgilere dönüyordu ve yürümedi.

Niye hiçbir erkek beni beğenmiyor?