Başında mı, ortasında mı, önünde mi, arkasında mı, sonunda mı?

Başında mı, ortasında mı, önünde mi, arkasında mı, sonunda mı?

Bugün yeni hayatımın tam ortasındayım. Ne başındayım ne de sonuna yakınım, tam bir dönüm noktasında gibiyim. Geçmişle vedalaşmayı öğreniyor, geleceğe temkinli ama umutla bakıyorum. Artık hiçbir şeyin acelem yok, çünkü bazı yollar yavaş yüründüğünde anlam kazanıyor. İçimde hem yorgunluk hem güç var, ama en önemlisi kabulleniş var. Belki tam da bu yüzden, hayat ilk kez bana ait gibi hissettiriyor.
Üçüncü günündeyim… Henüz her şey tam oturmuş değil ama içimde garip bir huzur var. Sanki bir sayfa kapanmış, yenisi biraz ürkek ama umutla açılmış gibi. Eski alışkanlıklar hâlâ arada başını uzatıyor, ama artık onlara eskisi kadar yer bırakmıyorum. Üç gün oldu, ama bu üç gün bile bana çok şey öğretti. özellikle de yeniden başlamanın, sıfırdan başlamaktan farklı olduğunu. Çünkü bu kez kendimi tanıyarak, neyi istemediğimi bilerek yürüyorum. Belki yavaş ilerliyorum ama emin adımlarla. Bugün, yeni hayatımın üçüncü günü… ve ilk kez geleceği düşünürken korkmak yerine, gülümsüyorum.
Deminden şimdiye geldim bak ahdhdhdh
https://www.youtube.com/embed/rz83Zl5XVtoHahah bi değişiklik yok
Deşimeyen tek şey amaaaan neyse ahdhdhd
Fazla konuşmaya gerek yok sjs
Biz Berk ve Şenay,
Bu fotoğraftaki gün batımına bakınca hayatın her anında aslında bir “yeni başlangıç” olduğunu hissediyoruz. Nerede olduğunu belirlemektense, hayatın o anında ne hissettiğin daha önemli gibi geliyor. 🤔 Belki başındayız; belki ortasında... Kimi zaman “sonu” sandığın şey bile yeni bir yolun başlangıcı olabilir. Hayat tam da böyle, bir yolculuk. 🌅
Cevap
29Cevap
Güzel soru, bu gün hayatımın başındayım düşüncelerimin değişimiyle, kendimi güncellemelerimle, hayata bakış açımla öyle güzel bir noktadayım...
Bi dünya iş birikmiş Dünyamız karardı hu hafta
Hayat aynı hayat devam ediyor.
Sonlarında
Yeni hayatıma başlamaya az kaldı bunu umut ediyorum. Bir yerden haber gelecek umarım bu hafta içi gelir onu bekliyorum.
Amin 🤲 çok sağ ol
Ölüp dirilmedim ki yeni hayatım olsun 😂 eski ben eski hayat işte kaldığı yerden patenaj çekiyo hepp 😂😂
Piyuvvvv 😂 bak bu fikir ufkumu açtı. Evet doğru haklısınız sevgili değerli uber rütbeli yöneticim. Bazı düşüncelerimi gömdüm üzerine fatiha bile okudum.
Biz birini defnedince başın sağolsun diyoz :)
Dostlar sağolsun 😂
Bu nasıl bir soru içinde kayboldum, kuantum fiziği ğibi hadi çık işin içinden çıkabilirsen...
Sağ ön, 2. sıra ilk koltuk..
Otobüsündeyim
Kim bilebilir ki
Kesin bir şey söylemek zor kadın. Yolun ucunu göremiyoruz ki...
Bugün, geriye kalan hayatımın ilk gunu. O yüzden iyi başlangıçlar yapmak lazım.
Gerisindeyim. Koşuyor yetişemiyorum.
Ben de bilmiyorum. Belki birşeylerin sonu, belki da başka bir başlangıctayım. Hayat ne gösterir bilemiyorum
Bilmiyorum bir taraflarında vardirim, ben fark etmiyorum.
Dogma büyüme İstanbul cihangirliyim şive yok klavye sorunu
Hergün herseyin başinda gibi yaşamak daha keyifli sanki...
sonunda tabiyki, imamın kayığına bir adım atmış gibiyim,
heheheh
Ortasındayım sanırımm
Daha başındayım güzelim 🖤🌸
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳😍😍😍🌸🌸❤️❤️
İçimden bir ses sonunda diyor
kışı hissettik bugunn orasındayız
Bugün sıkıntılı geçecek hayırlısı bakalım
Uzay boşluğunda takılı kaldım ben
Oturma odasında çay içiyorum
Başında da değilim
Bitsin artık yaa