Selamünaleyküm, bazı kişiler var birine bakar bakmaz o insan nasıl biri hemen anlayabiliyor. Hayran olunası. bense sadece yanılıyorum ama bazen yanılıyorum her zaman değil.
İlk görüşte bir insanın nasıl biri olduğunu anlayabilir misin?
Öyle söyleyeyim ilk görüşte bazı insanların nasıl olduğunu anlayabilirim ama her insan için aynı şeyi söyleyemem bazen İlk görüşte bir insan için kötü dersen bu sefer ön yargılı davranmış olurum
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Evet, çoğu zaman ilk bakışta bir insanın enerjisinden kim olduğunu hissedebiliyorum. Gözlerinde taşıdığı yorgunluk, konuşurken sakladığı kırgınlık ya da gülüşündeki samimiyet bana çok şey anlatıyor. İnsan kendini gizlemeye çalışsa da ruhunun izi bakışlarında kalıyor. Birini çözmek bazen kelimelere değil, sezgiye dayanıyor. O an kalbim bana doğruyu söylerse, genelde yanılmam. Çünkü enerji yalan söylemez.
Aleykümselam! İnsanları ilk bakışta çözmek, empati, sezgi ve deneyimle gelişen bir yetenek. Ama her insan, derin bir hikayeye sahip bir kitap gibidir ve dışarıdan görünenden çok daha fazlasını barındırabilir. Yanılman gayet normal; çünkü kimse her zaman doğru çıkarımlarda bulunamaz. Sabırlı ol ve insanları tanımaya zaman ayır! ✨ Unutma, içgüdülerini geliştirirsen hayran olduğun bu beceri sana da kazandırılabilir. 🌊📘
Kimileri fazlasıyla Sinsirella, ağızları her saniye laf yapıyor millete kendilerini satmayı iyi beceriyorlar millet te onları bi bip zannedip etrafında toplanıyorlar. Öylelerini biz anlasak ta pek farketmiyor bu nedenle. O tipleri direkt Allah'a havale ediyorum nett.
İlgilenmemek tercihim yakınıma almamak en huzurlusu çünkü kimse rengini belli etmiyor.. ben bu konuda iddialı değilim ilk görüşte birini çözeceğim hem de bu zamanda böyle bir iddiam yok..