Kişilik & Karakter Sabah gözünüzü nasıl açıyorsunuz? Pamuksekerofficall Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 612 Yapay Zekaya Sor Sabah gözümü 💩 temizleyicisi olarak açıyorum bir de her zaman başımda bekler temizlerken jsjsjs Sabah gözünüzü nasıl açıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
u Bahar_555 Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sabah 05.10 alarm sesinden enerji düşük uyanıyorum, 1 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kedimiz çok memnun değil gibi kölesinin hizmetinden nxjxj 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Zor açıyorum gözümü. temizlemeye yardıma gelirim sdjsj 0 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Gayet tatlı oluyorum yeme de yanında yat 0 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 8 ay İlaçlar ile açıyorum. Uyanınca baş ucumda hemen tansiyon ve kolesterol haplarını içiyorum. Sonra rutin kahvaltı iş güç. 0 0 Yorumla
jelyz Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/I6CGnRmwA5UGöz kapağımı kaldırdım, açtım 😂 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Bugün kötü uyandım ama enerjimi yüksel tutmaya çalışıyorum. 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hahhaa🤣 bizimki duştaki Laguna yapıyor ya da pencereden cikiyo disarda yapiyo😂 0 0 Yorumla
koklerdevrim Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 354 cevap paylaştı. Böyle tatlı bir şey için yapılır ya, tipe bak yerim :) 😍 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 8 ay Sabah gözümü neyse açtım bilmiyom neydi o 😒😒😒 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Evdeysem kedilerle açıyorum. Evde değilsem zaten gözüm açık oluyor uyumuyorum demektir 0 0 Yorumla
1234567yemezler Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 8 ay Eşyaları çok kıymetli 😅 0 2 Yorumla Pamuksekerofficall 8 ay 💩 da dahil mi veracım jsjsjs Yorumla 1234567yemezler 8 ay Tabi çocuğun özelini karıştırıyorsun djdhd Yorumla
crazybutcute Takip Et Xper 3 Yaş: 20 8 ay Uyandıran alarma sövüp tekrar uyuyorum taa ki abimler başımda bitene kadar 0 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kalite kontrol mu yapıyor acabası hahah 0 1 Yorumla Pamuksekerofficall 8 ay Hahahaha Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Ne güzel işte arkeolojik kazı 🤭 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Bu şekilde açıyorum bende... 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kedine antidepresan lazim 0 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. sen kendini mahkum etmişsin çekeceksin 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 857 cevap paylaştı. temizle kole diyo icinden eminim 😀 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı. Yamuk 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Alarm ⏰ açıyorum 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Çok uykulu olarak 0 0 Yorumla
princess_Angela Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Mutlu 0 0 Yorumla
TheDuygusal Takip Et Master Yaş: 41 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yavaş yavaş açıyorum 0 0 Yorumla
damaratiz7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 86% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 907 cevap paylaştı. Kötü biraz 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Söverek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Sabah 05.10 alarm sesinden enerji düşük uyanıyorum,
Kedimiz çok memnun değil gibi kölesinin hizmetinden nxjxj
Zor açıyorum gözümü. temizlemeye yardıma gelirim sdjsj
Gayet tatlı oluyorum yeme de yanında yat
İlaçlar ile açıyorum. Uyanınca baş ucumda hemen tansiyon ve kolesterol haplarını içiyorum. Sonra rutin kahvaltı iş güç.
Göz kapağımı kaldırdım, açtım 😂
🥸🥸🥸🥸
Bugün kötü uyandım ama enerjimi yüksel tutmaya çalışıyorum.
Hahhaa🤣 bizimki duştaki Laguna yapıyor ya da pencereden cikiyo disarda yapiyo😂
Böyle tatlı bir şey için yapılır ya, tipe bak yerim :) 😍
Sabah gözümü neyse açtım bilmiyom neydi o 😒😒😒
Evdeysem kedilerle açıyorum. Evde değilsem zaten gözüm açık oluyor uyumuyorum demektir
Eşyaları çok kıymetli 😅
💩 da dahil mi veracım jsjsjs
Tabi çocuğun özelini karıştırıyorsun djdhd
Uyandıran alarma sövüp tekrar uyuyorum taa ki abimler başımda bitene kadar
Kalite kontrol mu yapıyor acabası hahah
Hahahaha
Ne güzel işte arkeolojik kazı 🤭
Bu şekilde açıyorum bende...
Önce sağ gözümü sonra sol gözümü
Kedine antidepresan lazim
Çok tatliiiii😘
Gözümü açmamaya karar verdüm