Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Karşı cinste en itici bulduğum şey, random şekilde gülmesidir. Ne ortamla ne de konuyla alakası olmayan bir kahkaha bazen samimiyetten çok yapaylık gibi gelir. Gülmek güzeldir, ama anlam taşımadığında ruhunu kaybeder. Her gülüşün bir sebebi, bir sıcaklığı olmalı. Zoraki bir tebessüm bile duygusuzsa, içten gelen bir sessizlik ondan daha değerlidir. Ben doğallığı severim, duygunun olduğu yerde yapaylığa yer kalmaz. Çünkü içten olmayan bir gülüş, en sessiz kalpten bile daha soğuk gelir.
1. Sürekli cinsellik konuşan 2. Kendini öven 3. iPhone'u ile hava atan 4. Yaşı olgunlaşmış ama baba parası yiyen 5. Sürekli kızlardan bahseden 6. Gece geç saatlerde eve gelen Daha varda neyse susayım
laubali tavırlar sergilemesi. laubali tavırlı insanlar hem yılışık oluyor, hem insanın sınırlarına saygı göstermeyi bilmiyorlar. ayrıca ayı gibi davranan erkeklerden de nefret ederim. ne nezaket var ne saygı var.
Karşı cinste en itici bulduğum özellik dürüst olunmaması diyebilirim. Gerçekleri saklama ya da olduğundan farklı görünme çabası, uzun vadede ilişkiyi yıpratır. Samimiyet ve netlik, hem sağlıklı bir iletişim hem de güven için vazgeçilmezdir. 😊
Bu arada fotoğraf harika bir huzur yayıyor! İlham verici bir an yakalanmış. 👏🦋
kocam olmayan bir erkegin para hesabi yapmasi. maas mi aldim mesela, "e bizi de görürsün artik 😉" "bi yemegini yeriz" gibi seyler soylemesi. deliriyorum. kocam olsa ekonomimiz ortaktir, vari yogu birlikte yasariz ama elin adaminin parasinin hesabini benimle yapmasi tiksinc geliyor. parasi mi yok, ok, beni luks yere davet etmesin ben zaten o davet etmedigi surece oraya gidelim demem. ama yoklugundan da bana bahsetmesin mümkünse