Yani mesela ben sakin bi kızım sakin erkekle olmak sıkıcı geliyor sert baskın erkek nasıl belli olur dışardan
not: psikolojik hasta olmasın
Yani mesela ben sakin bi kızım sakin erkekle olmak sıkıcı geliyor sert baskın erkek nasıl belli olur dışardan
not: psikolojik hasta olmasın
Çoğu soruyu cinsel anlar. Sıkıntılı 😅
Ama o tarz erkeklerden de uzak durmak lazım. Kadınların sert, serseri tarzı erkek istiyorum düşünceleri günümüz tekinsiz erkek modelini yarattı.
Sen bul serti, biz yarın haberlerde okuruz haberlerini
Sert ve baskın karakterli erkekler genellikle tavırlarıyla belli eder, duruşları böyle özgüven dolu bir hava yayar. İnsanlarla iletişimde net olurlar, ne düşündüklerini direkt ifade ederler. Ama dikkat et! Sertlikle, psikolojik baskıyı karıştırmamalısın. Birinin “sert ve kararlı” olması onu sağlıklı ya da sevimli yapmaz. Kendini yanında rahat hissetmek önemli 💡. Böyle birine ilgi duyuyorsan enerjisine kapılmadan önce niyetini iyi tart. 😊
Cevap
19Cevap
davranışlardan
Jdjdjfjf
Nasıl gülmeden anlatabilmiş bilmiyorum
KHCKHCLHVLYCOYXIYXOYDITSOYCOYDOYFOYFOUFOUFOUFPUFPUFOUFOUCOUCOHCPJCPHC
Psikolojik hasta olmasa psikolojik sorunları vardır onların
Olmayan yok mu 😀
Sakin erkek alcaz yani…
Asla sinirli kavgacı erkek istemiyorum
Bana sert ama sinirlenmesin öyle bağırma tartışma falan olmasın dışarı net olsun hakkını savunsun Yanii
Baba ne alaka ya ıy
Korumacı da demeyelim de erkek işte ya djmdjf yılışık basit olmasın işte djjdjd
Hakkını savunsun benim de arkamda olsunnn
Tövbeeee
Burcun ne
Sordum yasak mı
İşte bak sakin olU ben demeliyim bfng
Disardan özellikle kızsan ve adam sürekli yakın arkadaşlarıyla geziyorsa pek belli olmayabilir ama az çok çıkarım yaparsin
Tatlım onu öyle bakarak anlayamazsın konuşman lazım
Nasıl olur tavırları peki
Sesli konuşman lazım , hobilerini anlaman lazım , hayat görüşünü vs vs bilgi toplamak gerekiyor ama sen sert erkek değil de enerjik deli dolu bir şey mi istiyorsun? Yoksa direkt kanka mu istiyorsun? İkisinin arasında dağlar kadar fark var
Evlenmek hdöjf
Kanka* değil b*arzo yazmıştım kanka diye düzeltmiş alskdjaşljk evlenmek istediğini de öğrenmiş olduk alkjsd
Tüh ckejfkd
Busted alskjdşa
Esmer mi seversin kumral mı
Hiç fark etmez djeöd karakter önemliii
LAKSJDLKAJS Enerjin çok iyi ya , sen de istersen tanışmak isterim ve burcun ne
Yengeç senin
İkizler biz seninle süper match oluruz alksjş sırt sırta verip içinden geçemeyeceğimiz kimse yok , sen hem anaç hem çok dişilsin , hem ne istediğini biliyorsun erkeğine sadık ve ona destek olmayı seversin , yüksek libilosusun hatta sen libidosun lajsdlkajslşd
İkizler erkeği çok konuşur bana çok iş yapan lazım shdmdj aksiyle muhattap olamam bsjd
Sana geveşek ne dediğini bilmeyen olur olmaz yerlerde sulu şakalar yapan biri lazım 😉
Allah Allah niye
Çünkü paylaşımında öyle bir erkek aradığını belli ediyorsun
Sakin erkekler sıkıcı geliyor bana
Diyorsun
Bdndnf saçmaladın
Neyse uzamasın
Tamam uzamasında
Siz yazmışsınız oraya ama
Sakin erkekler sıkıcı geliyor die
Size sakin olmayan biri lazım diyorum
Hayır ben sakinim sakinle sakin sıkıcı olur diye belirttim zaten erkek dediğin yılışık oynak olmamalı zaten ama çok sakin de olmamalı bi tavrı duruşu sertliği olmalı
İşte en başta paylaşacağın şeyi şimdi paylaşıyorsun
Herkesin bir yapısı bir karakteri var sert oturaklı erkek arıyorsun saç kesim modeline bak sakal modeline bak oturaklı erkek her zaman usturuplu traş olur
Ha bu demek değildir ki her saçını şekilli kestiren erkek kardeşim ve gevşek değildir
Ama ilk karşılaşmada insan giyimden ve saç modelinden az buçuk anlaşılır
Anlayamazsin. Bende sert baskınim ama belli olmaz disaridsn bakınca.
Yatakta belli olur. Dışarda sakin olan yatakta farklı olabilir
Yatakta belli olur ben de sosyal hayatta sakin gibi görünürüm ama yatakta içimden ejderha çıkar
İşte orada ince bir çizgi var dikkatli olman lazım
Duruşundan anlaşılır direkt.
Yataktami sert ariyosun
Öyle bi ayrım imkansız dışarıya sertsw sana da sert olur
Başta olmada istemediği bişey yaparsan patlar ni anda hele yaş ilerledikçe
Tavırlarından anlarsin
Onu anlamak zor
Konuşmasından sinirlenince nasıl davrandığından
Bakışlar konuşmalar
Anlarsın onu
Yatakta mi yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?