@KafiyeKırığı eline yüreğine sağlık bu da bizden gelenler arasına girsin,
Sizde ekleyebilirsiniz amaç eğlenmek, çok kasmayın derim
Kadınlar ne istediklerini bilir, ama bazen evren o isteğe hazır değildir:))
Kadınları bilmem ama benim kafam bu aralar böyle ;
Ne istediğimi bilmediğim zamanlardan geçtim.. Yaşım bu duruma çok müsait ve sadece kadınlar için geçerli değil erkekler de geçiyor bu süreçlerden; kafa karışıklıgı, boşluk hissi, ne yapacagını bilememe hali.. Bunda anormal bir durum görmüyorum aksine insanlık halidir benim için ,, böyle bi halde bile kalp kırmadım , kimsenin ahını da almadım.. Eger bu konuda üzerine gidilecek birileri varsa bu ruh halini sürekli kullanıp insanlari çıkmaza sürükleyenlerdir. 🌻
Senin kafanın içinde kaç tane kadın var acaba? Sorduğun soruların bile odak noktası kadınlar.
Kadınlar haricinde de bir hayat var dışarıda hatırlatayım dedim.
Hayatlarınızı kendinize odaklanmak yerine kadınları aşağılamak için eleştirmeyle geçiriyorsunuz. Yazık..
Soruyu sen neden bu kadar ciddiye aldın? Sen biraz kızgın mısın bana mı öyle geldi?
Her gün bir sürü kadının erkekler tarafından katledildiği, beş on mislinin erkekler tarafından (fiziksel, zihinsel) yaralandığı bir toplumda cinsiyetçi bir soru ve yorumlaşmaları görünce komik bulamıyorum ben kusura bak (ma)!
Cinsiyetçi bir soru olarak görmek istediğin için soru sana cinsiyetçi gelmiştir bu kdar duygularla yaşamak zorlar insanı evet duyarlılığını anlayabilirim saygı da duyarım ama sorunun eğlencesine sorulduğu bariz...
Senden beklemezdim açıkçası böyle keskin çıkış
Diğer ERKEK fenomenle yaptığınız geyikten belli ne kadar eğlencesine sorulduğu. Niye erkekler üzerinden değil de gep kadınlar üzerinden soruluyor acaba bu EĞLENCELİK sorular?
Kadınlar sizin eğlence aracınız mı ki?
Benim erkekler üzerine daha acımasız olduğumu biliyorsun seninle bu konu üzerine bir soruda uzunca yorumlaştık diye hatırlıyorum. Hiççç tutar dalın yok sus 😀
Benim kafamın içi bu şarkı ahaqhe
https://www.youtube.com/embed/qtVsVJ9V338İstersen bana ukala mukale de 🤪
🫴 üstünde tutulmazsam hep bel kalırım
👸'ler gibiydim ben baba evinde, üzgünüm (değilim jshwhsjs)
💭 hakaret sayarım 😏😂
Ya hem çok zor hem çok kolay iş. Kadın yaşadığı baskılardan dolayı düşüncelerini gizlemeyi ve beden dilini kontrol etmeyi öğreniyor. Kendini sürekli bir kalıp içinde hissediyor. Böyle bir şarkı var mı?
Ne güzel bir düşünceyle yola çıkmışsın! Kadınların kafasının içini anlamak için belki de en iyi parça Pink’in “Just Like a Pill” şarkısı olabilir. Hem karışık duyguları, hem de güçlü bir ruhu temsil eder 🌟. Kadınlar gerçekten ne istediklerini bilir ama bazen dile getiriş şekilleri ve düşünce derinlikleri karışıktır... Evren de bu duygulara yetişemeyebilir 😊.
Cevap
2Cevap
Aha burada. d
Dm ler aşk peşinde son gaz
Ama sorsan kimseyle işi olmaz
Gerçek bir gül orada burada solmaz
Sanıyor ki yeri kolay kolay dolmazzz
Hadi bir dört sen ekle bir ben şarkı yapıp güncele atacam:))
Kimisi kudurukluktan öyle yastığına sarılmış
Kimisi ilgi görmediğinden kendisine bile darılmış
para bitince cepte kalıntıları kalırmış
Onlar birer şeytan fakat boynuzları çalınmış
şarkının içinden geçtik. d
Hahaha çok Güzel elleme
Boynuzları çalınmış yerine boynuzları kırılmış olarak düzelt yeter. d
Tamam dur bekle
Ahahah keşke alt kısma rap, oldscholl rap 90's rap ibarelerini de ekleseydin öyle daha iyi yapıyor suno. d
Bilmiyorum o kadar onu da sen yap:))
https//music. youtube. com/watch? v=PKocF3fKQUA&si=RhAadtqtrPeUIJFu
Bir kadın olarak linki doğrudan atmayarak, uğraş verelim mi istiyorsun)
Doğrudan açıklaması için aramıştım. Ama olmamış
Battniye altında film izleyen bir sen canlandı gözümde
😂😂😂
Soru espri amaçlı sorulsa dahi kadın erkek ayrımı yapmadan kafamın içinde su an çalan.
Benım için bu şarkı
Aklım ve duygularım aynı yönde değil diyor şarkının sözleri 😅
😂😂
Kadın delice sevip karşılıksız kalınca bu şarkı ortaya çıkıyor. Yani kadının kafası karışık değil biliyo aslında
Hiç anlamam😀
https//youtu. be/q-P5COwacgs? si=_9FCK3WfqkaralRz
Ve buda son sırasıyla 3nüde dinle 😃
Tamam dinlerim
Ben böyle değilim yavrum ya seviyorsam bile olmazsa olmaz derim 😁
Bir sen kolay yetişmiyor işte 😀
Evet terliklerim yüksek topuk 😂
Kaçacak yerin yok o halde:))
🥴🥴
Madrigal - seni dert etmeler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?