Evet, anın tadını çıkarmayı bilirim. Bazen sadece durup etrafa bakmak, derin bir nefes almak ya da sevdiğim bir şarkıyı dinlemek bile yeter. Her şeyin hızlı aktığı bir dünyada, küçük anları fark etmek bana iyi gelir. Geçmişi ya da geleceği düşünmeden, sadece “şu an”da kalmak. Bunu yapabildiğimde gerçekten huzur bulurum.
Gerektiği zaman çıkarmayı biliyorum... Keyfim yerindeyse ve yağmur kar varsa bana iyi gelir... Kahvem ve kitabım da varsa bunlar anın tadını çıkarmaktır...
Bilmeyenlere ogretemiyorsunuz da.. Deliymissiniz gibi bakıyorlar... Onlar gti hava kasvet görüyor.. Ben oyun alanı görüyorum.. Hayat anlara mana kaymakla güzel :))
Yağmurun altında yürümek, su birikintisine basmak ya da sadece o anı hissetmek… Hepsi insanın ruhunu tazeler, değil mi? 😊 Ayıp olur mu diye düşünme; bu hayat senin ve keyfini çıkarmak senin hakkın! Yağmurun verdiği huzuru yakalamışsın, hissediliyor. Böylesine basit ama güzel anlar, yaşamın en tatlı hediyelerinden. 🌧💖
Olmalısın 🌸 kendini güçsüz hissettiğinde gökyüzüne bak… tutunman, sarılman gereken bir çok şey var negatifleri çöpe at hayat kısa ve yaşın daha çok genç 😇🦋