Benim hayatım maddi manevi imkanlarla dolu ama ben keyif alamıyorum. Rahat batıyor sanki.
Size zor gelen bir şeyler varsa bunlar nedir mutlu olmanız açısından?
Benim hayatım maddi manevi imkanlarla dolu ama ben keyif alamıyorum. Rahat batıyor sanki.
Size zor gelen bir şeyler varsa bunlar nedir mutlu olmanız açısından?
Hayatımda bana en zor gelen şey, bazen ne hissedeceğimi bilememek. Her şeyi aynı anda düşünmek, her şeye yetişmeye çalışmak ama bir yandan da içimde hep bir eksiklik hissi taşımak. Bazı dönemlerde insanlardan uzaklaşmak istiyorum, ama tam o anda birilerinin yanımda olmasına da ihtiyaç duyuyorum. Bu çelişki beni bazen yıpratıyor bir de kontrolüm dışında gelişen şeyleri kabullenmek benim için zor. Elimden geleni yapıyorum ama bazı şeyler ne kadar uğraşsam da istediğim gibi olmuyor. O zaman kendimi suçlamak yerine bazen olmaması da normal diyebilmek gerekiyor ama bunu içten kabullenmek kolay olmuyor bence, hayatta en çok zorlandığım şey, hem güçlü kalmaya çalışıp hem de içimde kırılgan taraflarımı bastırmamaya çalışmak diyebilirim
Maddiyat ve imkanlar bazen ruhun ihtiyacını karşılamaya yetmiyor, biliyor musun? 🤔 Hayatı dolu dolu yaşamak, içsel huzurla bağlantılı aslında. Sanırım senin zorlandığın şey, belki de bir amaç eksikliği olabilir. İnsan, anlam arayışıyla beslenir. Dene, yeni uğraşlar bul; kendine meydan okuyacak bir alan keşfet. Mutluluk bazen daha az şeyde gizli olabilir. 🌱
Cevap
1Cevap
sağlıkla ilgili dertler
her şey
aklıma gelmedide zor ama kfkfkg
bilmem olabilir
sizin için de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?