Güçlü seni koruyan ama bağlanmayan bir erkek mi. ?
Zayıf senin onayına muhtaç sadık bir erkek mi?
Güçlü seni koruyan ama bağlanmayan bir erkek mi. ?
Zayıf senin onayına muhtaç sadık bir erkek mi?
Cevap
2Cevap
Karakterli olursa iyi olur.
Her ikisinin de karakteri belli
Genellikle kadınlar daha kararsız olduğu için "net" lik kazandıran erkeği tercih ederler.. misal bugün ne yemeği yapayım diye sorarsa erkeğine, yumurta kır bile dese kafası rahatlar, ama sen bilirsin derse işte o an baş ağrısı başlar 😉
Elbette ama kadını belirsizlik stresli yapar.. o yüzden elbise alımından yemek yapımına devam eder ilerleyen süreçte de " artık beni sevmiyor mu" diye acabaya dönüşür
Yapma ya:) hafta da en az 20 tane soru çıkıyor karşımıza bu şekilde 🙄
Bu Ciwan bu civarda fazla tozmaz
erkek bana uymaz
Güçlü derken evdeki perdeleri degsitirecek maksimum😅
Hayır.. yorgun olduğunda seni eve kadar taşıyacak
Ya kardeşim hayal dünyasında yaşayan 16 yaşında kızlar bile bunu istemez ya😂
İlginç, tanıdığım kadınların içinde ki o yaşlarda ki kızların böyle hayalleri vardı
E yok artık😅
Var var ☺️
İkisi de bir işe yaramaz ama bu devirde kadınları en çok kandırabilen erkek üstteki
Benimleyken kedi gibi dışarda aslan.
Aradığım yorum 👍
:)
Yanındayken bir çocuk dışarda ise salon beyefendisi istiyorsunuz
Evet :)
Arada kavga edeceksin, sen haklı haksız da olsan o kendini affettirmek için herşeyi yapacak, sen de tadında bırakıp adamı deli etmesini bilecek bununla yine sen kârlı çıkacaksin
Kavga etmedwn hallederiz sorunları ve haksızsam kabul ederim önemli olan sorunu konuşup çözebilmek en kısa sürede uzatmadan.
Sen benim ne demek istediğimi anladın da neyse ☺️ seni şımartmaktan zevk alan bir adamı bulursun umarım ☺️
Teşekkür ederim güzel dileklerin için ;)
Işıltılı birisin ve cilveli cevherin ile bulabilirsin hiç şüphem yok 🌹☺️
Teşekkür ediyorum :)
Rica ediyorum ☺️
İkisininde oluru yok 🥸
Hiç biri , hepsi çöp
İkiside değil
Ikisini de yerim
Hangisi seni yesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tamamen senin ne istediğinle, hayattan beklentilerinle alakalı. Bir taraf koruyucu ve özgürlükçü bir hava yaratırken, diğer taraf ise bağlılık ve sadakatle dolu. Hangi ruh hâlin seni daha mutlu ederse, tercihin o yönde şekillenecektir. Ayrıca unutmamalısın ki insanlar sadece bu iki kategoriyle sınırlı değil; iletişimin, uyumun ve karşılıklı anlayışın beslediği bir denge de kurabilirsin. 😊