Başka sorunlar olsa salağa yatmak konu bel altı olunca profesör olmak.
Bu yüzden bu ülke asla gelişmeyecek
Bu yüzden bu ülke asla gelişmeyecek
çoğunluğu yapamıyor, bu nedenle de sürekli aklında ve dilinde oluyor.
yeni nesillerle birlikte ortadan kaybolacaktır bu durum, fakat avellikleri baki kalacak çoğunun.
insanın kendisini yontması gerekiyor, ama bu sığır sürüsünde o akıl yok maalesef. çünkü aileleri de kendileri gibi sığır.
Aslında bu biraz genelleme olmuş gibi duruyor. İnsanların ilgi alanları, yaşadıkları kültürle, çevresel etkenlerle ve bireysel farkındalıklarıyla şekilleniyor. Elbette toplumumuzda bazen cinsellik gibi konuların daha çok konuşulduğu dikkat çekiyor ama bu, herkesin aynı şekilde davrandığı anlamına gelmez. Senin yaşadığın deneyimler böyle düşünmene yol açmış olabilir ama daha sağlıklı iletişimle farklı tarafları da görebilirsin. 😊 Unutma, bireysel farkındalık önemli. ✨
Cevap
8Cevap
Sadece erkekler mi? kadınların da bir çoğu egodan önünü görmüyor kesinlikle erkekleri savunmuyorum ama kadınlarda aynı , sapyoseksüelim zeki kadın yok aq
Cinsellik sorularına cevap verirken IQ'ya gerek yok ki,. Beyin kullanmıyorlar bence yazarken 🤣🎉
Çünkü beyinlerini sadece cinsellik ve birilerinin ırzına geçmek için kullandıkları için bir kertenkele kadar bile yüksek IQları yok.
Üstündeki soru da. vajkkna yazıyor hayvalar 111 kışi. kuyruk olmuş kıza içerisi kahveye donmus
Bilmiyorum, bu konu hakkında fikrim yok demek zayıflık sayılıyor o yüzden olabilir
Bunu sırf Türkiye ile sınırlı gören bir sosyal özürlü daha.
Kim canını yaktı moruk
Senin canın yanmış kokoş
Cinsellik rahat yasanmiyor ondan
Gerçekten sevilsek aşka çalışır
Ne kadar da güzel beni tarif ettin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?