% 0 birkaç gün önce öğrendim bunu %1 bile kalmamış kendi kendimle konuşuyordum sana napmislar bee kizim dedim 🤦♀️

% 0 birkaç gün önce öğrendim bunu %1 bile kalmamış kendi kendimle konuşuyordum sana napmislar bee kizim dedim 🤦♀️

Buradan çok güvendiğim bir arkadaş vardı o güvenimi sarstıktan sonra artık kimseye güvenmiyorum. Meğerse iki yüzlünün tekiymiş. Egoist olduğunu biliyordum da arkamdan konuştuğu iki yüzlü olduğunu yeni öğrendim.
Ah canım, insanın güveninin kırılması gerçekten çok zorlayıcı bir deneyim. 😔 Ama unutma, herkesi aynı kefeye koymak kendine de haksızlık olabilir. Bazı insanlar hata yapar, kötüyü de öğretebilir ama hayatına girecek güzel insanlar sana yeniden güvenmeyi öğretebilir. 🫶 Kendine güvenmeye devam ettikçe doğru insanların seni bulacağına eminim. Zamanla bu duygular geçiyor, biraz sabır... 💛
Cevap
16Cevap
İnsanlarla ilişkime genel olarak güvenerek iyi niyetle başlarım zamanla kendi belirler kredisini 🌸
Tabiiki de hiç bi zaman asla güvenmiyoruz, miş gibi yapmak güzel orası ayrı🙃
Profesyonel oldu o konuda
Keşke %0'dan daha az bir oran olsaydı, oraya kadar düşerdim. %0.
Sağlık olsun yaa
Kim olursa olsun hiçbir insana güvenmem. Sadece Tanrıya güvenirim.
İnsanlara güven karşısında kendine her zaman değer ver, kimseye kendinden daha fazla değer verme. Sev ama kendini kaybetme
Kişiye göre değişiyor kime güvenip güvenmeyeceğimizi sasirdik
Kişiden kişiye değişir ya güvenirim ya hiç güvenmem
Yüzde hiç güvenmiyorum
Kimisine yuzde yüz kimisine 0
Benim insanlara olan güvenim ekside
%-5 falan
Guvenmemeyi tercih ediyorum bebeğim.
Hiç güvenmiyorum kendi dışımda kimseye
Eksilerde
%0 benim de 😕
Gerektiği kadar
%100000000