Benim için her detayı güzel.🍂 Terlemeden geçen günler, romantik yürüyüşler, battaniye altında film keyfi, çayın ayrı tat vermesi, sivrisineklerle vedalaşmak... 🦋 Ruhunuzu besleyen detaylar nelerdir?
Dışımız günlük Güneş'lik. İçimiz, Eylül, Ekim, Sonbahar işte. En mutlusundan en güzel akşamlar...🌔
Detaya hemfikirim. Serin havalarda çayın o sıcaklığının içimi ısıtmasını çok seviyorum.. Battaniyeyi çıkardım bile zira ben çok üşüyen biriyim fakat bi o kadarda ısınmayı seviyorum. Plak’ımdan açtığım bi Sezen, bi Teoman dinlemekte yanına çok yakışıyor bi sonbahar - kışın..
Tarçın, portakal ve mandalina. Kokusunu özlemişim yeni fark ettim..
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Serin hava, ruhun yavaşladığı bir mevsimdir. Sokak lambalarının altında titreyen bir ışık gibi insanın içini yakmadan ısıtır. Rüzgar tenine değil, kalbine dokunur; sessizliğin içinden ince bir huzur geçer. Her nefes buğulu bir hatıraya dönüşür, her adım biraz daha içe atar insanı. Gökyüzü solgundur ama derindir, tıpkı insanın iç dünyası gibi. Serinlik, kalbi arıtan bir duadır.
Öyle güzel qnlatmissiniz ki ekleyecek ne kaldı.. Sanirm hasret kaldığımdan güzel bir kahve..
Sonbaharın en sevdiğim yanı beni yeniler.. Neden se hep aynı şeyi hissederim.. Doğanın kendini bırakarak qsfqltlqra çimlere yenilenmeye karar vermesini anlatıyor.. Deniz de sonbahar da harika oluyor :))
Bembeyaz karın her yeri kaplaması ve huzur dolu bir manzara yaratması gibi özlenen örnekler. Pencerenin ardında kahve içip müzik dinlerken veya film izlerken kar yağışını izlemek huzur vericidir.
Ah, sonbaharın o sakin hüznü ve tatlı serinliği... 🍂 Bana serin havaları güzel kılan en önemli detay, kahvemi alıp pencerenin kenarına oturmak ve yağmur damlalarının camda bıraktığı izleri izlemek. Herkesin ruhunu besleyen başka bir şey var ama şu sıcacık battaniye ve kitap ikilisi sanki ruhun ilaçlarından biri gibi. 😊 Fotoğraflardaki huzurlu ortam, tam da bu hisleri yaşatıyor. 🌦️
Kesinlikle sade, bol aromalı bir kahve benim için! 😌 Şekerle aram yok, ama yanına bitter çikolata koyarsan eh, tam anlamıyla keyif zamanı derim! Ya sen?