Ne yapmalıyım cidden çok üzgünüm?

Şöyle okulda kafa dengim ve olgun biri olmadığı için kimseyle samimi olamadım ( hem ben çok asosyal ve egolu 'kendini bilen anlamında 'biriyim. Ve Samimi olmayınca herkes düşman kesildi ne cevap veriyorlar ne konuşuyorlar. Halbuki ben kibar davrandım gerektiği zaman ne kadar içimden gelmese bile samimi davrandım sıcak bir gülümseme ile dertlerini dinledim. Ama sırf onlar gibi yapışık olmadığım için , tamam konuştuk bitti dostunuz değilim ben sadece normal bir arkadaş tanıdığınızım. Ama şu cevap vermeme , göz teması kurmama , konuşmamaları beni hem çok sinir ediyor hem üzüyor ne yapmalıyım? Yurtta da kaldığım için çok sıkıntı oluyor çünkü yurtta insan konuşmak ister. Ama bunlar beni yanlış anladılar ya yoldaş ya düşman olarak düşünüyorlar. Ve evet hiçbiri olgun ve aklı başında değil hepsi şaka olarak tacizi zorbalamayı ve benzeri şeyleri yapmaya çalışıyor. Ben hep sınırlarımı koruduğum için bana karşı kötüler ama ben kendimden taviz veremem. Ben sadece insani bir iletişim istiyorum daha fazlası değil. Onlardan ne bir dost ne bir arkadaş arıyor sadece bir insan arıyorum.
Ne yapmalıyım cidden çok üzgünüm?