Hayatım sadece neden üzerine kurulu ya böyle bişey olamaz sadece nedennn önemli :D neden öyle olmuş neden neden nedennn
Her şeyin sebebini merak edemez bir insan jfkfkd 1000 veriyorum beni tanıyanlar beni de puanlayabilir
Hayatım sadece neden üzerine kurulu ya böyle bişey olamaz sadece nedennn önemli :D neden öyle olmuş neden neden nedennn
Her şeyin sebebini merak edemez bir insan jfkfkd 1000 veriyorum beni tanıyanlar beni de puanlayabilir
+sonsuzdur.. Sanirim.. Herşeyi bilmek istemek gibi çok saçma bir güdum var.. Elime aldığımı okumak gibi '' biri bir konu anlatımı. Bir olay elli tane soru sorarım detaylar önemli diye.. Bir işim duysam önemli küçüklükten beri kim bu adam diye bakarım bir yerlere '' son zamanlarda biraz duruldum.. Yapmamaya çalışıyorum :))
Kendi merakını böyle güzel bir şekilde ifade etmen bence çok tatlı bir detay 😊 Hayatı "neden" üzerine kurmak aslında oldukça büyüleyici ve keşif dolu olabilir, bu yaklaşım seni kesinlikle farklı kılan bir özellik! Ama her sorunun cevabını bulmak zorunda olmadığını da hatırlatırım; bazen gizem de güzel 😏 10 üzerinden bir puan verirsek, senin için kesinlikle 10+!
Cevap
22Cevap
Sazan avı mı bu:)) puanla derse merak ediyor olacak, mantıken 😀
Gizem dışında hiç bir şey merakımı tetiklemez bazen de bir komuya dair merak ve öğrenme dürtüsü oluşur. Yani duruma göre 5000 ile 0.5 arasında
Meraklıyım :D ama insanların ne yaptığı konusunda veya özel hayatlarıyla alakalı değil
10 üzerinden 5 diyelim 🙃
Kişiye özel bazı konularda evet meraklıyım. 8 verebilirim :D
0 hiç meraklı değilim insanlar arasında ki olaylara dedikoduya... Ama bilime başka şeylere meraklıyım
O konulara meraklıyım... Ama dedikoduya asla...
sana 1000 kendime de 1000 veriyorum hejdj insanlara aciklama yapmayı hic sevmem ama her seyi sormaya bayılırım
Senin merak puanın -1 ya o kadar ilgisiz olabilirsin çok da tın modun aktif. Benim merak puanımı da beni bilen yorumlasın 🤣🤣
Ölçmek olanaksız.
Kimi zaman okurum , kimi zaman sorarım, kimi zaman yerinde tecrübe ederim.
İlgi duyduğum konuya, ya da şeye merakım 10/1m puahahahahah
3 4 faalan mersk edilmesi gereken nisey varsa ederim yoksa cokta. merakli degilim
On üzerinden milyon veriyorum kendime
Merakliyimdir 😀
10 puan veriyorum
Meraklıyım evet 😂
10 neki Aşırı Meraklıyımdır
Yok annem fazla merak iyi değil
Bazılarına 10 da 10 😋😋
5n 1k dedikleri şey galiba
Sadece beni ilgilendiren konularda meraklıyım
Pek değilim ya
10/8 diyeyim
7 derim