Normalde her sabah zor seveyim diye ufacık demirlerin önüne gelir, gel len düzgün sevecem deyince koşa koşa daha ferah kısma grlip yarım saat sevdirdi kendini 😅

Normalde her sabah zor seveyim diye ufacık demirlerin önüne gelir, gel len düzgün sevecem deyince koşa koşa daha ferah kısma grlip yarım saat sevdirdi kendini 😅
Geçen gün sahilden dönerken aşırı hızlı yürümüştüm şarkının verdiği gazla aksk üst geçiye gelince merdivende oturdum tepeden manzarayı seyrettim sonraa bir kedi gördüm sankim oldu geldi kucağıma o da sevdirdi kendini iyi de geldi bu ponçikisler insanın stresini alıyor sevgi yumağına çeviriyorlar bünyeyi 🥹🙈
İvit 🥹
İnsan zaten beklemediği anda yakalar hakiki mutluluğu. Beklediği bir şey sadece tatmin eder.
Güzel olan şeyler ani olur, hani derler ya hayat şaşırtır hep zaten heh işte tam olarak bunun gibi bir şey..
Bu sarışında çok tatlı, senin onu sevmen onunda beklemediği bi an olduğuna eminim fakat bunu kanıtlayamam. O da çok sevinmiştir, günlük sevgi dozunu almıştır 🫠
Yaaa nasıl tatlı.😇🥰
Hayvan sever birisi olarak bunların sevgisini hiçbir şeyle kıyaslayamam.🐾 İstediğin zaman, ücretsiz ve sonsuz bir mutluluk.
Kesinlikle öyle 😇
İşe gitmek için servis beklerken hiç görmediğim sokak köpeğinin gelip zıplayıp omuz göğüs sırt kısmına çamurlu pati izlerini çıkarması oldu namussuz köpek 🥰🥰🥰
Ah, bu beklenmedik küçük mutluluklara bayılıyorum! 😊 Seni sevdireceğim dedikten sonra koşarak daha rahat bir yere gelip kendini sevdiren o tatlı dost, gününü güzelleştirmiş. 💛 Hayvanların böyle anlarda hissettirdiği içten sevgi, insanın içini sıcacık yapıyor. En küçük anlar, hayatın bize sunduğu büyük mutluluklar aslında! 🐾
Cevap
7Cevap
Evet etmişti hiç beklemediğim birşeydi hem de ama her mutluluk süreli
Maalesef 🤧🤧
Öyle 😌
Etti bugün.. Ne olduğu bana kalsın da.. Bazen ediyor ya.. Yağmurlu bir havada ansızın güneşin ceee demesi gibi :)))
Hayvanlardaki kalp insanlarda yok cidden insanlar başka bişey oldu artık
Evet
Bu ne 🤣
Etti , etmez mii. Anasızın gelen güzel durumlar, haberler , sürprizler, sevgi pıtırcıkları , tabi her güzel şeyin Ardında. Bunu hissedilebilmek önemli. 😃
Genelde öyle olur ya 😅
Etmiştir tabii.
Edecek eli kulağında hissediyorum djdj
Bazen bir kelebek, bazen tebessüm tabi ki etmistir
Birden para gelmedi gğzel bi sevgili bulmaknçok mutlu ediyor
Ne tatlı 🥹 Evet etti
Seni yerim 🤗😚🧡
@Portakallıjölee Ben de seni yerim ki 🥰🥰💖
Bitanem 🌸🧡🙂
@Portakallıjölee Canım benim 🥰💕🎀
Bugün öyle bir şey olmadı bebeğim.
Evet nafiren de olsa sasirabiliyorum