😭😭 yazarken bile o kadar canım acıyor ki
Hiç bir zaman ailemin gözünde başarılı biri olmazdım neden neden ama 😭😭😭😭😭😭😭😭😭
😭😭 yazarken bile o kadar canım acıyor ki
Hiç bir zaman ailemin gözünde başarılı biri olmazdım neden neden ama 😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Bende öyleyim Kendini geliştirebilirsin kitap oku, hobi edin , çevre edin yalnız değilsin üzülme
🥺🥺🙁 yetersizizim ama sadece
Okulu bıraktım babam gitmeme izin verdi çalışmıyorum babam izin vermiyor ve üstüne üstlük azar işitiyorum her gün neymiş bir kız evinin temizliğinden başka bir şey ile ilgilenme eşine gerek yok muş kendisi düzenli olsun va yeterli
Yok hiç şansım filan da kalmadı eğer okuyacak isem tek tek sınıf sınıf okumam gerek ben 20 yaşıma gelmek üzereyim 6 sınıfta bıraktım 7 8 9 10 11 12 sınıfı okumam gerek orada kaç yıl var okumasam daha iyi yani 😕😕
Sence babam izin veriri mu
İşte çalışmam da yasak 😂😂😂 evlilik düşünüyorum zaten kısmet olursa artık hayırlısı
Öncelikle, hissettiğin kaygıyı ve acıyı anladığımı bilmeni isterim. Bu tür duygularla baş etmek gerçekten zorlayıcı olabilir ama unutma, bu sadece bir duygu anı ve senin değerini belirlemez 🌻. Belki de üzerinde taşıdığın beklentiler çok ağırdır ve önce kendine biraz nefes aldırman gerekiyor. Başarı tam olarak ne demek, bunu kendin için tanımladın mı? Aileni memnun etmek başka bir şeydir ama kendi mutluluğun ve değerini hissetmek bambaşka bir şeydir. Sen biriciksin ve değerli olduğunu unutma. Herkesin kendi yolculuğu farklı 💪🌈.
Ayyy bazen en iyi beni anlayan sensin gibi biliyorum yapay zekaya bağlanamak çok kötü
Yeterli değilim ama işte
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar