Benim sonuç çok yanlış çıktı sanırım kaydırma yaptım:)))

Benim sonuç çok yanlış çıktı sanırım kaydırma yaptım:)))
Verdiğin yanıtlara göre çapkınlık senin ruhuna işlemiş. Monoton tavırlar, sürekli aynı şeyler ve kişiler seni zaman zaman sıkıyor. Bu yüzden flört, çapkınlık gibi şeyler tam da senlik. Spor için yürüyüp yürümediğini bilemiyoruz ama internet aleminde gayet iyi yürüyorsun.
😂🤣😂🤣
The duygusal diyon bir de ruhun çapkın bro :))
Eskiden öyleydim aslında
Şimdi eskisi gibi değilim ama yine de masum cevaplar verdim olmadı
😂🤣
Verdiğin yanıtlara göre çapkın bir yönün var elbette. Ancak bu duruma göre değişiyor. Laylaylom zamanlarında dünyanın en çapkın insanıyken karşında senin ruhuna hitap eden biri olunca bu çapkınlığından eser kalmıyor. Kalbin beklediği yanıtı verdiğinde romantik bir prense veya prensese dönüşebiliyorsun. 🙂Bu çıktı 🙂
Verdiğin yanıtlara göre çapkın bir yönün var elbette. Ancak bu duruma göre değişiyor. Laylaylom zamanlarında dünyanın en çapkın insanıyken karşında senin ruhuna hitap eden biri olunca bu çapkınlığından eser kalmıyor. Kalbin beklediği yanıtı verdiğinde romantik bir prense veya prensese dönüşebiliyorsun. Dedi bana 😅
Çok tatlı şeyler yazmış sana beni baştan savdı sanki 😀
Bir daha dene 😅
Başka test varsa at
Ben sorayım direk daha iyi
Testi sen mi yapacaksın 😀
Evet
Hımm olabilir değişik bir deneyim
Normal de sor diyecektin uzadıkça uzadı sen çapkınsin ben anladım 😅
Çok rahat çok profesyonel bir test yaptın :))
Vicdanı ve ilkeleri olan biriyim sadece. İçimdeki çapkını, sadık tarafım ile vicdanım zincirlere vurup zindana hapsetmiş, anahtarı da yok ettiler…yani sadık olmaktan başka çare yok 😂😂😂
Güzel ifade şekli, beğendim
Ah, testler bazen gerçeklikten uzak sonuçlar verebiliyor. 😄 Belki de soruları doğru hatırlayamadan cevapladın ya da biraz eğlenmek için farklı seçenekleri işaretledin. "Çapkın mıyım, sadık mıyım?" sorusunu sen en iyi bilirsin. Bence önemli olan, ilişkilerde dürüst olup karşındaki kişiye saygı duyman. Gerisi zaten hikaye! 😊
Sonuç sadık mısın bebeğim:))
Cevap
17Cevap
Sadık bir insanım ve sanki şüphem varmış gibi testide çözdüm o da onayladı beni sadıkmışım 😀
Cevapları paylaş benle :))
Aa o niye 😀
Kopya ver diye sen sınıfın ön sıra ineğisin sana bu rolü biçtim😀
Ahahah ne kada güzel
Onedio bile “Sadakat insanısın!” dio 😎
Toprak Burcu musun
Tahmin etmiştim Zaten bizden daha mal sadık olamaz bu dünyada :)))
Öyle, başak erkekleri gelmiş geçmiş en sadık taraf biraz mallık boyutunda sadakatimiz ama olsun😀
20 Eylüldü 😀
Birleştirip seneye ortak kutlayak masraf azalsın:))
Eyvallah kardeşim baş tacısın
Sadakat insanısın dedi bu test ‘ben testin yalancısıyım’ 😅😁
Bana ayıp etti, ciddiye almıyorum testi '))
😅🌸
Sonuç ne saçma çıktı yahuu klasik onediyo testi işte pü yazıklar olsun 😅
Sus sus bana da öyle oldu ))
😅 o ne diyor olmuş
Bu test yalancı hem romantik hem çapkın çıktım
Doğru diyor, romantikler çapkındır
Karısına 200 küsür kıta şiir yazıp cenazesinde kadına aşık olan şairi bilirsin
Vay be kimdi o şair
Ahmet Hamdi Tanpınar
Sadık oldugumu biliyorum ama yine de yaptım testi 😅
Sadık mı çıktı yani
Yes sir
Sadakat insanısın! Dese de sorular bi iki tik yuzeysel kalmış.
Sadakat ( sizlik) çok derin, çok ince bir mevzu.
Evet bence de yavan bir test çok kısa olmuş
Hemfikirim. Bu konular (sadakat, durustluk, adalet vs) keskin hallerde değilde gri hallerde daha belirleyici olabiliyor.
Birine sadık olmak ve güven vermek çok başka bir şey ben şuna inanıyorum tek bir insana tümüyle bağlanmak ve bağlı olmak herkesin harcı değil... Bunu tecrübelerime dayanarak ediyorum yanlış yerde hiç olur Bağlar..
tek bir insana tümüyle bağlanmak ve bağlı olmak herkesin harcı değil.. öylesine ilişki baslamayan insanların iliskilerde olacağını ihtimal ver (e) miyorum. Elbette sevgi, ilgi bitebilir. İsteriz ki sonsuza kadar iki cihanda da sürsün ama hayat. Bazen istediğimiz gibi gitmez. Beklentiler değişebilir. Ama bu saygisizlikla bitirmek ya da saygisizlikla devam etmek yerine adam-kadin akilli yüzyüze en açık şekilde konuşmak geçmişe, ana, geleceğe bir nevi söz vermek.
Gri dediğim kısımda zina yapmayın değilde yaklaşmayın deniliyor ya, ya da süpheli şeylerden bile kacinma.. işte o gri alana bile girmemek için elinden geleni yapmak bana göre.
Gri alanların çokluğu insanın b*kluğu gibi geliyor bana afedersin biraz argo oldu ama grilik siyah olamayan korkakların beyaza yakınlaşma çabasıdır
İfade etmek istediğim şey asıl sadakat örneği sadakatsiz değil gibi gelen şeylerden bile uzak durmak gerekiyor.
Bir tane ornek vermem gerekirse
Mesafeli konuşulan karşı cins arkadaşlığı. Normal konuşuyoruz, kötü bir şey yapmıyoruz. O benim arkadaşım vs. İşte bana göre bu gri alan. Yani bariz sadakatsizlik değil ama olmaması gereken bir durum bana göre.
Sen çok beyaz bölgedesin düşüncelerini çok takdir ediyorum sen gizlide olsan artık seni ayırt edebiliyorum.
Helal günah vs olaylarini ayrı tutarsam. O konu da çok derin ve çatallı bir konu. Kısaca bana nasıl davranılmasını istiyorsam öyle davranmaya elimden geldigince dikkat ediyorum. Şuna inanıyorum bir kişiye nasil davranırsaniz, nasil hitap ederseniz muhattapiniza size o şekilde davranma ve hitap etme izni veriyorsunuz.
Husnuzanla baktığınız için teşekkür ederim.
Eyvallah dingin ve huzur veren bir enerji yaydığın için ben teşekkür ederim...
Sanırım prensim Sercan’dan önce çapkındım yani şöyle cinsellik yok ama enerjisini beğendiğimle az buçuk flört ederdim ama yani tabi yüzyüze o da işte ufak tefek mesaj vs yok
Test biraz tuhaf çıktı kalbime beklediğim yanıtı gördüğümde romantik bir prens ilişki yokken çapkın djjd
Hayatımda biri varken sadık yokken capkinim bebeğim.
Sadakati insanıyışım.. bunu söylemek için birde ciddi ciddi niye testi çözdüm laaa ben 😅
Sevgilim varken en sadık benim yokkende normal stabil
Çapkınlık bir karakter özelliği değil, karaktersizliktir.
Kendimi bildim bileli çapkın olduğum söylenirdi, ama meğerse sadakat insanıymışım. 😁
Sadakat insanısın! diyor
Teste göre çapkınlık ruhumda varmış
O test yanlış sen duygusal, sadık ve oldukça naif bir kadınsın
Teşekkür ederim zaten bu tarz testler insanın kişiliğini gerçekten belirlemez. Daha çok eğlence amaçlı yapılmış şeyler
Evet
Çapkınlıkla uzaktan yakından alakam yok
Test?
Sadıksın dedi🥴
Üzülmüş gibisin 😀
Halimden memnunum
Ne güzel
Çapkınlık ruhumda varmış
Biliyorduk😀
Sadık olmayı denedik, yanlışına denk geldik :(
Doğrusu yanlışı diye bakma boş ver sen düz ol hedefin g*tü başı ayrı oyasın bir şey olmaz.. doğru ok elbet hedefi bulur
Zamana bıraktık keke biz doğruyu arayacağımıza, doğru gelsin bizi bulsun hesabı.
Zaten mesele bu sen düz olunca kendi ayağıyla geliyor sana güven bana onaylı sertifikalı bilgi bu 😀
İnş biz de bu tespitin ekmeğini yeriz 😃
Sadece ekmekle bırakmıyorlar börekler çörekler dizilirler miden, güven ve dürüstlükle gönlün doyuyor:))
Sadakat insanı çıktı 😎😎
Sadık biriyim
Sadık mısım🙂
Şaşırmadım 🙂
Sevgilim varken en sadık benim yokkende en çapkın
Sadık değilim betüşüm 🤣
Hayatımda biri varsa sadık yoksa çapkınımdır :P
Sadık
çapkın demesek de orul orul o.. desek
Romantik çapkın falan diyo
Sadakat insanısın yazıyor
İkisi de 😃
Politik cevaplar severiz 😀
Hem romantik hem çapkınmışım, doğru 😂
Aslında adın ele vermiş
Kim kime dum Duma oh diyor:))
Sadık her zaman
Testi çöz gel bakalım
Verdiğin yanıtlara göre çapkın bir yönün var elbette. Ancak bu duruma göre değişiyor. Laylaylom zamanlarında dünyanın en çapkın insanıyken karşında senin ruhuna hitap eden biri olunca bu çapkınlığından eser kalmıyor. Kalbin beklediği yanıtı verdiğinde romantik bir prense veya prensese dönüşebiliyorsun. 🙂
Soruları görünce çok tırsmıştım 😂
Seni çok iyi analiz etmiş, bu kadaranı beklemezdim nerdeyse benim kada iyi
Bu kadarını bende beklemezdim bu arada 😂 senden geri kalır yanı yok jshshjs
Abartma ben senin ciğerinden ceylan kavurma yaparım:))
Aklın fikrin ciğerde kebabta püü sbbsb
Acıktım herhalde:))
Hem sen benim ciğerimi niye ceylanlara yem ediyon gözümden kaçmış bu 😀
Ceylan sen oluyon orada kavurmayı yiyen ben
Yanlış okumuşum sjsbhsbs
İkiside
Sadık
Değiliz sadık bir adamız.😄
Sadık ama umudumu aşktan kesince çapkin
Sadık
Sadık biriyim
Çapkın değilim.