Beleşe tahmin yapılır. ✨️
İş mi aşk mı şans mı? Birini seçin, bir tahminde bulunayım. 🌬
Beleşe tahmin yapılır. ✨️
İş mi aşk mı şans mı? Birini seçin, bir tahminde bulunayım. 🌬
Cevap
24Cevap
Şans olsun, merakla bekliyorum 🙆♀️
Bu sene doğum gününüzde daha önce almadığınız bir hediye alacaksınız. 🥳
Yani öbür sene diyelim ona doğum günüm geçiverdi bile 😀
bulunabilirsin tabi ki
Hangi kategoride olsun?
sen seçebilirsin
Peki o halde şans olsun.
Bir yurt dışı seyahatine katilacaksiniz ve o seyahat size iyi gelecek.
Teşekkürler
et bakiyim
Hangi kategori olsun?
her şey den bir tutam ortaya karışık :)
Pekâla 😃
Sizin için genel olarak hissettiğim şunlar;
Hayatınızda belirli bir rutin dönem oluşmuş durumda ve bu rutinler sizi oldukça sarmalamis. Çevreniz de aynı kişilerden oluşuyor. Kabugunuzu bir noktada kırmak durumunda kalacaksiniz. Çevrenizde azalması gereken ve yerine eklenmesi gereken insanlar olacak. İnsanların sözlerinden ve eylemlerinden çok şeyler yakaladiginiz bir dönemin içinde olacaksınız. Eğer dikkatli olursanız, kim sizin iyiliğinizi istiyor kim sizi mutlu görmeye içten içe dayanamiyor fark edeceksiniz. Aşk hayatınız ise genel olarak kendinizi savunma mekanizmaniza takılı kalmış. Sizi bulması için hislerinizi göz ardı etmemeniz ve kendinize karşı daha hoşgörülü olmanız lazım. Karşınıza çıkacak insana şüphe ile yaklaşın ancak hislerinizi de göz ardı etmeyin. Sizi dengede tutacak ve sevmeye isindiracak kişiyi yaz ayına doğru hayatınıza girecek diye ön görüyorum.
pek tutmadı ama yemiş gibi yapıyorum :)
teşekkür ederim yorumun için
Rica ederim 😄
Śansım yok, sevgiden anlamıyorum.. bize işten haber ve hahaga
İş hayatınızda sizinle rekâbet içinde olan biri var. İş arkadaşlarınıza dikkat edin. ⚠️
Rica ederim 😄
Bulun bakalım içinden ne geçiyorsa çark etmez
Şans olsun o zaman.
Çok uzun bir ömre sahip olacaksınız. Torunlarinizin evlatlarini göreceksiniz.
Umarim.. Teşekkürler :))
sen daha önce aylar evvelde bir tahminde bulundun çıktı var bir iş. yap bakalım
aşk olsun
😂 Altıncı his diyelim. Hangi alanda tahmin olsun?
Biri tarafından ghostingleneceksiniz gibi hissettim, kimseye bu fırsatı sunmadan konuştuğunuz kişilere dikkat edin. Kalp kırıklığı yaşamayın.
kapıdan kovsam bacadan geliyor yaparsada kurtulmuş olurum. tşkler
😂 rica ederim içimden ilk gelen buydu.
tavsiyeni dinleyip bilmem kaçıncı kez engelledim :D
Şans derim. Bir insanda şans olduğu zaman işide iyidir, parasıda olur, aşkıda bulur.
Şans açısından biraz talihsiz gördüm sizi. Dışarıdan size haset eden insanlar olabilir. İşlerinizi gizli tutarak ilerlerseniz 29 gibi çok daha kolaya evrilecek bir hayatınız olacak her anlamda.
Evet hayatta şansım pek yaver gitmedi. Etrafımda o kadar içi fesat, haset eden insan varki onlardan uzak olmak için yanlızlığı tercih ediyorum. Bu haset eden içi fesat insanlar yüzünden gözemi, nazaramı geliyorum bilmiyorum.
Evet özellikle büyük bir negatif enerji varmış gibi hissettim çevresel enerjinizde. Mutlaka sure ve dua okuyun bol bol kendinize.
İş tahminde bulun
Mevcut bir işe sahipseniz o işten ayrılmak zorunda kalacaksınız. Fakat bir başka yerde daha iyi bir maaşla çalışmaya başlayacaksınız. Mevcut bir işe sahip değilseniz de bir süre sonra bir yere başvurup cagrilacaksiniz.
Olur
Hangi kategori olsun?
Aşk olsun
Karşınıza oldukça dominant biri çıkacak. Muhtemelen aslan burcu olacak. Kopmak isteyip kopamayacağınız o kişiyle bir yuva kuracaksınız. Fakat evlendikten sonra birbirinize karşı daha anlayışlı olacaksınız. Önemli sıkıntılarınızın olacağı dönem yüzüklerinizin takıldığı dönem olacak.
Bi bu eksikti egolu aslan burcu
Şans olsun
Hayatınız boyunca hiç borç batağına girmeyeceksiniz.
Demek ki sonrası güzel olacak 😂 Rica ederim
Şans.
Hadi yap
Bir sokak röportajı sayesinde fenomen olacaksınız.
Zengin olacak mıyım onu söyle
Çok zengin bir sevgiliniz olacak eğer onunla evlenirseniz evet, evlenmezseniz hayır.
Mantıklı 😂😂
1- Aşk
2- Para olsun
Aşk hayatınız stabil olarak devam edecek gibi duruyor. Para konusunda ise kısa bir dönem bolluk durumu olacak birikim yaparsanız sonrasında sıkıntı cekmeyeceksiniz.
Rica ederim
Tabi, hepsiyle ilgili yaparsan sevinirim
İş konusunda calkantili ve zor dönemler yaşayacaksiniz gibi hissettim ama bir referans bulabilirseniz işiniz kolay hale gelecek.
Aşk ise karşınıza sıkıntılı bir döneminizde gelecek ve gitmek kalmak arasında kalacaksınız. Tercihiniz kaderinize yön verecek.
Şansa gelirsek, güzel bir arabanız olacağını hissediyorum. Birikimli olmaya dikkat edin bu yönden.
aşk diyorum alırım bi dal
Hayatınızın aşkı bir market kasa kuyruğunda karşınıza çıkacak. Marketlere dikkat.
Rica ederim 😃
İş'le aşk arasında kaldım ya of 🤧
Şans
Eveeeetttt
Hangi baslik olsunn?
Sen seç
Şans olsun o zaman. Evleneceğiniz kişi de ailesi de sizi el üstünde tutacak. Sülalenin en sevilen gelini olacaksınız. Ancak nazar çekmemek için özel hayatınızı gizli tutun.✨️
👉🏼👈🏼♥️♥️♥️
Olurr🙂↔️
Hangi baslik olsun?
Aşk🥷🏻
Karşınıza çıkacak kişinin yarabandi olmamaya dikkat edin. Exini unutamayan biri karşına çıkacak gibi hissettim, ona bay bay deyip yeşil gözlü kumral 1.87 çocuğa şans ver.🌟
Aşko yeşil gözlü bi 187 geldi de biz mi yok çektikkk bu kodumun köyünde nerde bulucam yeşili
Canısı özellikle Tekirdağlı biri gibi hissettim 😂 Sen yine de bir dikkat et Balkanlardan gelecek sana gelen 😂
Beyaz atlı prensim benim için balkanlardan geliyor demek 🥹
Nikahı ben kıyarım :d
Tekirdağlı mı kanka benim orayla aramda bi gün var aq
😂😂😂 Aşk işte, mesafeye bakmıyor
Sırf uzak mesafe oluyor diye ilişki yapmıyorum ben 😂
Aplam kariyerle de bi şeyler at tut gece gece yeşil gözlümü hayal ederek uyurum 💤
Uzaklar yakın olur bir gün 😂😂
Kariyere gelirsek biraz zorlu bir dönem seni bekliyor gibi hissettim, kendini yetersiz hissetme ve sabret. Günün sonunda o da yoluna girecek ama biraz sabretmen gerekecek.🫂
Amenn diyoruzz o zaman
Tamam sağ ol bacikomm iyi gecelerrr👩🏻❤️💋👩🏻
İyi geceler 💗
İş yap 😂
Kariyer basamaklarını tırmanma aşamasında zorlu günler sizi bekliyor. Bu süreç içerisinde birikimli olmaya dikkat edin.
Bulun bakalım
Hangi kategori olsun?
Şans olsun o zaman. 🍀 Sosyal çevresi oldukça geniş biriyle hayatınızı birleştirecek ve gelecekte şöhret kazanmış bir evladınız olacak.
Olur
Hangi kategori olsun?
Şans olsun bakalım
Arkadaş kıskançlığına maruz kalacaksınız ve bir dostunuzu kaybedeceksiniz. Fakat yerine gelecek tesadüfen tanıştığınız biri uzun süre dostluk kuracağınız biri olacak.
Felaket tellallığı yaptın bi anda shdjs
😂 iyi ya da kötü direkt hissettiğimi söylüyorum ya
Teşekkür ederim❤️
Olur
Hangi kategori olsun?
Hepsini istiyorum
Olur
Hangi kategori olsun?
Aşk:(
Kalbinizi kırmaya çalışan biri olacak, geçmişten biri de olabilir bu. Dikkat edin...
Teşekkürler
Aşk olsun
Uzun boylu esmer ve iç mimar biri çıkacak karşınıza. Fakat 4 yıl sonra olma olasılığı daha yüksek.
Yappp
Hangi kategoriye olsun?
İş
İş hayatınızda başarınızı gölgelemek isteyen biri olacak. Eğer bu oyuna kanmaz ve ilerlerseniz parlak bir kariyer sizi bekliyor.
Sallaaa 😂
Falcı değilim neticede 😂
Buyur
Hangi kategoriye olsun?
Gelişine vur
Geçmişten çıkıp gelen biri olacak hayatınızda ilerleyen günlerde. Bunun eski bir dost olduğunu öngörüyorum.
Olabilme ihtimali çok fazla
Tebrik ederim
Yap bakalim
Aşk konusunda sizi çok sansli hissettim. Karşınıza öyle biri çıkacak ki hem kendisi hem ailesi oldukça görgülü ve kültürlü biriyle kısa süre içinde evlilik düşüneceksiniz. 2 sene içinde olacağını düşünüyorum.
😂😂
bulunabilirsin
Hangi kategoride olsun?
Maddi durumları birkaç sene daha şu anki durumda ilerleyecek hissediyorum. 30lara doğru rahatlama evresi olacak.
Olur
Hangi kategoride olsun?
Ayy olurrr
Hangi kategoride olsunn?
Fark etmez sen direkt içinden geleni söylee
Aşk olsun o zaman. Biri çıkacak karşınıza ve bu kişi sizi kendi kuracağı yurt dışı düzenine dahil etmek isteyecek. Eğer evet derseniz yabancı dil çalışmalarına baslayabilirsiniz. ✨️
Yaa 🫣 acaba hangi ülke
😂 Bir Almanya ışığı çarptı gözüme ama hayırlısı olsun hakkınızda.
Kız ben almanyadayım zaten 😂
Hahah o mu iç guveysi olacak acaba 🤣
Olabilirrr ama olmasın ya iptal iptal 🤣
Şans
Bindiğiniz toplu taşıma aracında ayakta kalmadan yer bulacak ve tam vaktinde istediğiniz yere ulasacaksiniz.
Olur isterim
Yok. Heyecanı kalsın
İsterim
bulun bakalım
Olurr
Olur
Evet
İsterim
İsterim
Olur
Bir evcil hayvanınız olacak. 😃
Biliyor musun şu an var kedi ben kendimi bildim bileli kedi beslerim🥳
Ben bunu gerçekleşmiş sayıyorum 🥳 Çok güzel bir tahmin
Darısı bana Allahım… Amiin 😂
Ahah benim 2 kedim. vsr biri yavru onu sana verebilirim böylece ikimizin dileğini de tahminle belirlemiş olursun😊🥳
Amin 🥳
Teşekkür ederim, inşallah kendi düzenimi kurunca ben de düşüneceğim bir şeyler 😊
Rica ederim doğru kendi düşenin oturunca rahatlar ona göre hazırlık yaparsın ev için hayvan veya başka bir şey için😊En kısa sürede ev sahibi olmam ve görevine başlaman dileğiyle
İyi geceler ve hayırlı görevler şimdiden: ) 👋🏻
Çok teşekkürler ☺️
Ricalar
Yesssx
Hangi kategoride olsun?
Aşk ve eğitim kariyer
Aşk noktasında 1.85 sarışın Samsunlu bir beyefendi hayatına girecek ama hayatında kalıp kalmayacağı noktasında birtakım savaşlar vereceksin.
Eğitim noktasında yüksek lisans düşünürsen kariyerini de o yönde başarılı şekilde yöneteceksin.
Sarışın sevmem ama tisikkur cjdjx
Köyler
Genel olsun
Genel olarak aile ile arkadaşlar ile zaman zaman çatışmalar yaşayacağınız bir dönem sizi bekliyor. Ancak aşk hayatınız bunun tam aksine size hiç olmadığı kadar mutluluk getirecek. Hayatınıza girecek kişinin Antalyali olması muhtemel gözüküyor. Kariyerinizde ise şu anki durumda bir süre daha kalacaksiniz.
Aşk))
Aşk konusunda birtakım gelgitler yaşayacaksiniz gibi hissediyorum. Mantığınız ve kalbiniz arasında kaldığınız noktada mantiginizi seçin. Kalbinizi seçerseniz kalbiniz çok kırılacak. Eğer mantiginizi seçerseniz karşınıza çıkacak doğru insana yol acacaksiniz.
Hepsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Heyecan verici bir teklif gibi duruyor! ✨ Bence iş seçip gerçekten hangi becerilerle ön plana çıkacağını düşündürtebilirsin. 101 yaşında biri olarak büyük bir tecrübe sahibisin; bu zamana kadar edindiğin bilgilerle iş konusunda bir şansın hep olacaktır. Yolun açık olsun! 🍀 😊
Ya sen ne diyorsun gözünü seveyim be abi sjshshs
Ah şahanesin, 101 yaşında bu enerjiyle beni mest ettin! 😄 İş konusunda zaten tecrübelerinle bir duayen gibisin belli ki. Ama yine de, şans hep kapıyı çalar, sen açmaya devam et! 💼✨
Ne sacmaliyorsun ya 😂😂 Cevriye olacağım ha bak 😂😂