Hayatında başarılar elde etmiş, bir yere gelmiş insanların eleştirilerine açığım tabii kii. 😄
Peki ya size gelen eleştirilere açık mısınız? : )

Hayatında başarılar elde etmiş, bir yere gelmiş insanların eleştirilerine açığım tabii kii. 😄
Peki ya size gelen eleştirilere açık mısınız? : )

Açığım ama burdaki herkesi o kadar çok takmıyorum kafaya çünkü burada herkes 1 nevi anonim soruda ne görüş yazarsan yaz 1 şey olmaz çünkü burada kimse istemedikten sonra kimseyi kolay kolay bulamaz ya da ulaşamaz kolay kolay ulaşsa bile direk engeller olur biter.
Yani Hem sorularda herkes görüş yazarken inandığı, bildiği ve tecrübe edindiği şeyleri yazar ama bazen herkes seninle ayni fikirde olamayabiliyor diye ağzına geleni söyler kimisi en iyi görüş seçer..
Yani kısacası Ben burada sadece zaman geçirmek için varım. Sonuçta bu sitede ne olursa olsun ne yaşanırsa yaşansın zamanla Hem unutulur Hem bir şey olmaz
Kızlar Soruyor’da yapılan eleştirileri genelde olgunlukla karşılarım. Çünkü herkesin bakış açısı farklı ve bazen dışarıdan gelen bir yorum insanın görmediği bir yönünü fark ettirir. Eleştiri yapıcıysa dinlerim, hatta kendime pay çıkarırım. Ama sırf kırmak için söylenmişse sadece gülümser geçerim. Kim ne derse desin, ben burada kendim gibi olmayı seçtim. Eleştiriler geçici, ama kendinle barışık duruş kalıcıdır.
Yapıcı eleştirilere açığım. Haddinde ve dozunda olduğu sürece bir problem yok. Aksi halde kim olsa itin g. tüne sokarım
Ben genel olarak eleştiriye kapalıyım jsjsjsj
Eleştiriler, doğru bir şekilde yapıldığında aslında kişisel gelişim adına harika bir araç! 😊 Ama kasıtlı ve yapıcı olmayan türdeyse, üzgünüm, hemen savunma kalkanımı devreye alıyorum. Eleştiriye açıklık, kişinin kendine güveniyle de doğru orantılı bence. Senin gibi samimi ve doğru kişilerden gelen eleştirilere ben de açık olabilirim. 🌟 Ya sen, her eleştiriyi dinler misin? 😊
Ben eleştirilmektedir hoşlanmıyorum
Cevap
24Cevap
Eleştirilere açık olmak bu konuyu herkes yanlış anlıyor eleştiriler neden yapılır?
Bir çok eleştirinin altında zamanında sinmiş ve ezilmiş egoların doyum istediği yatar...
Yani senin üzerinden prim kasmak için eleştirir ve kendi vicdan temizliği de dahil olmak üzere bir çok şeyin gizli habercisidir eleştiriler...
İyi bir eleştiri seni geliştirme sana yön ver me ve altında da iyi niyet beslenmek zorundadır...
Eleştiriye kapalı değilim aç egoları doyurmaktansa kedi köpek beslerim diyorum
Ahaha kesinlikle hayvan beslemek daha iyi 😄
Sevdiğim arkadaşlarımın eleştirilerine her zaman açığım. çünkü benim iyiliğimi istedikleri için eleştirirler. ama beni tanımayan insanın eleştirmeye hakkı oktur. onlara da hak etiği cevabı verir gönderirim.
Buradakiler bir sussunlar ya işleri güçleri mod düşürmek yemedikleri halt yok gelmis benim anneliğime ya da özel hayatıma laf ediyor engelle geç ya ne uzatiyon
Ilgilenmem, ugrasmam, tıklamam, umursamam ki dhhddb
degilim. sadece kisiligini ve hayatindaki basarilarini bildigim 3 5 üyenin elestirisini ciddiye alirim, diger turlu insan onune bakamaz cunku herkesin bildigi uzere bu sitedeki tum uyelerin boyu 2.01, penisi 25 cm, memeleri 90d ve hepsi ustten ders alarak üniversiteyi 2 yilda bitirmis
Değilim. Neden olmak zorundayım ki? İnsanım ve ponçik kalbim üzülüyor. Geçen birisi adıma "en saçma nick hangisi" diye açıp beni etiketlemiş. Kötü yani. Ahmakça. Ha açanı da biliyorum. Muhatap olmak istemediğim bir hemcinsimdi. Yazık cidden böyle zihniyetlere.
Evet. Zaten kendini bilen bir insan yapılan eleştiriden alması gereken bilgiyi alır boş lafları görmez. Kimin ne dediği umurunuzda olmasın önemli olan esasında sizin ne düşündüğünüz. Burası bir platform ve buradaki kişileri gerçek hayatta görseniz belki de tanimazsiniz. Görüşüm bu yönde.
Evet eleştirilere açığım. Herkesin bakış açısı farklı ve bazen başkalarının söyledikleri insana kendini daha iyi tanıma fırsatı veriyor. Kırıcı olmadığı sürece dinlemeyi ve ders çıkarmayı severim.
Beni elstirebilmesi içn belli bir miktar tanımış olması lazım.. Öyle biriyse - ki bu zor çok az insan tanır -.. Elbette eletirebili4 :))
hayatta bir şeyi başarmış insanın burada işi ne çoğumuz hayatta bir baltaya sap olamamış insanlarız düşük standartlarda yaşayıp gidiyoz çok takılma yani
Bu biraz sert oldu ve aslında kendine karşı olan düşüncelerinin yansımasıdır. Bazıları için burası kendi gerçekliğinden kaçabilecek bir yer, nefes almaya geldikleri bir durak veya özgürce kendilerini ifade edebilecekleri bir yer, sosyalleşmeden sosyalleşmeye, yakınlaşmadan aidiyet yaşamaya vs vs. Bazılar Tinder yerine yanlışlıkla buraya geldiler, onları saymıyorum, collateral damage diyelim 😆 Neyse, demem şu ki, buradaki herkes için geç değil, elbetteki istedikten sonra, er ya da geç, sende dahil, bir baltaya sap oluruz 🙃
@DarkAngelNyx yok gerçekten buraya gelenler öyle collateral damage ile alakası yok. Erkeklerin neredeyse hepsi abaza. Burdan bi kızın memesini görürüm diye umuyorlar ya da sapıklık yapmak hoşlarına gidiyor. Ben niye burdayım? Yılların verdiği alışkanlıktan. Kadınların burada olma amacını anlamıyorum. O kadar sapıklıktan yakınıp sonrasında hala burayı kullanmaları niye? Demekki onlar da bu durumdan biraz memnunlar. Sokakta yaşadığı şeyi burada niye kendine yaşatıyor? Meslek olarak çok yoğun olanlar (doktor, pilot, mühendis, avukat vs) burada olmaz. Zaten burada olabilecekleri bir nden yok.
Doğrudur, ben burada bir haftadır takılıyorum, senin burada takılman anlışkanlık olduğuna göre, neyin ne olduğunu daha iyi bilirsin. Benim burada olma sebebim 20-30 yaş gurubunun çeşitli konularda genel görüşünü anlamak. Bi nevi üni’ye ön hazırlık olarak. Zaten ders çalışmaya başlamam lazım, yani kalıcı değilim. Bir stalker hariç, başka bir sıkıntı ile karşılaşmadım şimdilik. Mesaj kutusunu nasıl kapandığını öğrensem, o da sorun olmaktan çıkacaktır
Çok takılma yani derken pardon? Hayatınızda bir şeyi başaramadığınız için, bir şeyi başaramamış insandan gelen saçma sapan eleştirileri kabul ediyorsanız ne âla. Ben etmem. Soruyu bile beni eleştirdiler diye sormadım, bir yerde denk geldim öyle sordum. Kimse kimseyi eleştirecek seviyede değil. Herkes kendi önüne baksın.
Kim sitede takılıyor kim takılmıyor bu kimseyi ilgilendirmez. Ben buraya alışığım ama kadınların ne işi var gibisinden konuşanı ilk kez görüyorum siz iyi misiniz? Sitenin bile isimi "KızlarSoruyor" heyy senn 🫵 😂 erkek değil misin ne işin var burada? Abazaları zaten engelliyoruz sen dert etme
Sevdiğim kişilerin yaptığı eleştiriler dışında çok önemli değil burası.
Duymazlıktan gelirim pat engellerim olur biter
Ben ancak Benim geçtiğim yollardan geçen insanların eleştirilerine değer veririm
Yo valla huc değilim takir takir ağızlarının payını veirirm
Eleştirileri pek fazla takmıyorum. Aralarında yapıcı ve mantıklı bir şeyler varsa alırım ama
Tanımadıkları için eleştirilerin bi geçerliliği yok.
Açığım her gün birinden illaki eleştiri alırım daha çok onunla bununla karşılaştırırlar
Kapaliyim, çünkü kimse beni tanımıyor, tanımadan eleştiri yapanların da eleştirisine kapaliyim. İt ürür kervan yürür, ben kendimden memnunum.
Değilim. Neyini biliyorlar da eleştirecekler?
Mesela konuşma tarzın olsun, düşüncelerin, yaklaşımın, soruların, tipin
Lafa bakarım ve lafı diyenin neler yaptığına. Bilmeden konuşmak kötü değil mi İsabella🙂
Kötüdür elbet
Eleştriyi dinlerim.
Haklılığını düşünürsem, ciddiye alırım.
Kimse eleştrilmez değildir.
Kimleri, kimleri eleştiriyor insanlar.
Kendilerini eleşyrilmez sanan kişiler, nedense herkesi eleştiriyorlar.
Eleştiri gelmiyor ama gelse niye takayım ki tanımıyor etmiyor abi öf çokta s. mde ya
Hayır. Buradakiler çok cahil. O yüzden gelen eleştiriye açık olmam olamam
Yapıcı eleştiri olduğu sürece, sorun olmaz
Eleştiri yapmak için yapamlna açık değilim
Köylülerde elestirebilir sıkıntı yok
Hayır, kimsenin fikrini sormuyorum.
Kimse eleştiri yapmadı ama ben hep açığım
Hiç açık değilim övgülere açığım
Ağır eleştirilere değil
Hepsine açığım
Hiç birini umursamam
Hayır. Beni tanımayan beni eleştiremez
Bek takmıyorum kimseyi