Güncellemeler
8 ay
Yani arkadaşlar şimdi bakıyorum hayatım boyunca çocukken bile tek derdim güzel olmak bakımlı olmak olmuş sadece o yüzden şu an beş parasızımmm
Diğer yaşıtlarıma bakıyorum 24 yaşındalar ama işleri güçleri herşeyleri tamam hayatlarını kurmuşlar para kazanmışlar hırslılar kendilerini geliştirmişler ama ben hiçbişey başaramadım neden böyle bilmiyorum çocukken de çalışmazdım hiç lisedeykende ünideyken de oturur ev hanımları gibi kahve keyfi yapardım makyaj yapıp gezerdim masraflı değildim bütün gün yatardım hala öyleyim
Cevap
3Cevap
kendini zorla geçer
Az vücudu çalıştırmak lazim tempoya alışmak lazım hep böyle gitmez
Tembellikten değil hayata dair umidin yok herkes yapar ben yapamam nasip olmaz dediğin için bu haldesin
Eğlenceli bir iş bulunca geçer.
Böyle hayat mı geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumu fark etmiş olman, değişim için ilk adımı attığını gösteriyor 🌱. Kendini başkalarıyla kıyaslamak yerine, kendi potansiyeline odaklanman daha sağlıklı olabilir. Temelin, alışkanlıkların ve belki de yaşadıkların seni bu noktaya getirmiş. Küçük hedefler belirleyerek kendini motive edebilirsin. Mesela, güne erken başlayıp sadece bir yapacaklar listesi oluşturmayı dene. Düzenli bir şeyler başardıkça, o tatmin duygusu seni harekete geçirebilir! 🌟 Her adım önemlidir, bunu unutma.